11 mart. 2023 | 21:17

Horoscopul zilei de duminică, 12 martie 2023. Zodia care are mari probleme cu banii, ghinionul se ţine scai

Horoscop
Horoscopul zilei de duminică, 12 martie 2023. Zodia care are mari probleme cu banii, ghinionul se ţine scai
Citește ce spun astrele în acest horoscop zilnic!

Citește ce spun astrele în acest horoscop zilnic! Luna martie este, în general, o lună a schimbărilor monumentale, deoarece șase planete își schimbă semnul, una pentru prima dată în ultimii trei ani, alta pentru prima dată în ultimii cincisprezece ani. Așteptați-vă ca viața să se accelereze destul de mult pe măsură ce Mercur, Venus, Jupiter și Soarele intră în Berbec, un semn de foc cu ritm rapid, pregătindu-ne pentru un teritoriu necunoscut în lunile următoare. În aceste condiții haideți să vedem ce spune horoscopul zilei de duminică, 12 martie 2023, și care este zodia care are mari probleme cu banii. Se pare că ghinionul se ţine scai de această zodie!

Horoscopul zilei de duminică, 12 martie 2023

Saturn petrece aproape trei ani în fiecare semn, ceea ce face ca această schimbare să fie importantă și notabilă, deoarece Saturn a intrat pentru prima dată în Vărsător în martie 2020. Mișcarea sa în Pești este o afacere uriașă, semnalând o schimbare în responsabilitățile noastre, limitările și modul în care ne structurăm viața.

Luna plină din Fecioară care are loc în semnul opus Peștilor în această zi aduce în centrul atenției modurile în care ne manifestăm în slujba celorlalți, în timp ce Saturn în Pești ne amintește de îndatoririle noastre față de colectivitate. Problemele cu care este posibil să te fi confruntat personal și colectiv în ultimii trei ani se rezolvă pe măsură ce apar noi provocări.

Modul în care aveți grijă de voi înșivă și de ceilalți pe parcursul acestor schimbări este ceea ce contează cel mai mult. Venus intră în semnul său natal, Taurul, joi, 16 martie, lăsând a doua jumătate a lunii caracterizată de o schimbare în a prioritiza confortul, calitatea și plăcerile simple ale vieții. Este un moment excelent pentru a prioritiza experiențele alimentare, relaxarea și alte activități orientate spre plăcere în călătoriile tale. Așadar, hai să vedem ce spune Horoscopul zilei de duminică, 12 martie 2023 și să vedem care este zodia care are mari probleme cu banii

Vezi și: Zodii cu noroc în frunte în partea a doua a lunii martie 2023. Nimic nu le va sta în cale, vor obţine tot ce îşi doresc

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscopul zilei de duminică Berbec/ Ascendent Berbec

Este posibil ca unele apeluri aleatorii pe care le-ați dat cu câteva zile în urmă să nu fi funcționat bine. Din cauza unei singure persoane din cartier, alte persoane pot crea o percepție despre dvs. care este înșelătoare. O veste pozitivă despre finanțe vă poate menține buna dispoziție. O cerere în căsătorie care a venit cu ceva timp în urmă vă poate reveni. Rezolvați-vă problemele în curând.

Horoscopul zilei de duminică Taur/ Ascendent Taur

S-ar putea să considerați că îndrumarea unui senior este practică și utilă pentru problemele dumneavoastră curente la locul de muncă. S-ar putea să aveți norocul de a lucra cu echipa de oameni buni, care sunt cooperanți și sensibili la cerințele dumneavoastră. Cei care se află într-o relație ar putea trece printr-o perioadă de turbulențe temporare. Dacă plănuiești să faci investiții noi, caută o îndrumare adecvată și nu doar instinctul.

Horoscop zilnic Gemeni/ Ascendent Gemeni

Ceva ce părea a fi o șansă lungă până acum ceva timp, poate fi realizat cu ușurință, spre surprinderea ta. Un antreprenor promițător vă poate aborda cu o ofertă unică. Păstrarea îndoielilor ar putea să vă strice ritmul de lucru. O călătorie solo ar putea fi în cărți și asta în limita bugetului. O idee de proiect ar putea suna suficient de incitantă pentru a fi explorată mai departe.

Horoscopul zilei de duminică Rac/ Ascendent Rac

S-ar putea să nu mai lucrați cu același entuziasm cu care lucrați mai devreme. O rutină de reflecție interioară ar putea fi necesară deocamdată. Câteva episoade dramatice care s-ar fi putut întâmpla în familie sunt lipsite de importanță acum. Unele lucrări din trecut vă pot readuce în centrul atenției. O ieșire de întinerire se poate dovedi terapeutică.

Vezi și: Zodii care nu acceptă o despărţire. Nu suportă să fie părăsite, îşi urmăresc cu atenţie fostul iubit. Trebuie să te fereşti de ele!

Horoscopul zilei de duminică Leu/ Ascendent Leu

Nativilor din Leu, dacă ați visat la o afacere de succes, trebuie să începeți acum să puneți bazele și să accelerați ritmul de lucru. Mai mulți binevoitori ar putea veni și ei să colaboreze. Bine început este pe jumătate făcut. O ceartă în familie ar putea crea neliniște în inimile multora. Tinerii studenți se pot aștepta la un rezultat favorabil. O sesiune de cumpărături ar putea aduce bucuria necesară.

Horoscopul zilei de duminică Fecioară/ Ascendent Fecioară

Este posibil să fie necesar un plan orientat spre acțiune în locul înțelepciunii standard. În cazul în care v-ați hotărât să începeți ceva nou, vânătoarea și goana pentru aceasta trebuie să înceapă acum. Este posibil să aveți nevoie să relaționați cu mai multe persoane. Un vechi coleg ar putea fi util. Familia continuă să vă rămână sprijinitoare. Pentru a da aripi ideilor tale, este recomandat să nu împărtășești prea multe detalii cu persoane din afară. S-ar putea să fie nevoie să vă controlați agresivitatea inutilă.

Horoscopul zilei de duminică Balanță/ Ascendent Balanță

Încearcă să nu amesteci emoțiile cu munca, mai ales atunci când oamenii îți urmăresc cu atenție prestația. Nu toți cei care v-au sprijinit mai devreme simt la fel chiar și în prezent. Va trebui să vă alegeți cu grijă prietenii și apoi să mergeți mai departe. Se pare că s-ar putea să se creeze o oportunitate pentru tine de a-ți exprima munca. Cineva din viața personală ar putea simți că îl ignori.

Horoscopul zilei de duminică Scorpion/ Ascendent Scorpion

Este posibil să fi avut în vedere o decizie luată în trecut în legătură cu un lucru important, dar condițiile nu o mai susțin. Ceea ce ați dorit să comunicați trebuie să fie pus în așteptare de acum înainte. Nu te amesteca în treburile altcuiva. Deciziile luate la întâmplare acum te pot face să te căiești mai târziu. Un proiect la care lucrezi de mult timp ar putea fi gata să prindă contur. Meditația în mod regulat vă poate îndepărta nemulțumirile mentale.

Horoscopul zilei de duminică Săgetător/ Ascendent Săgetător

În sfârșit, se simte ca o ușurare. Cele mai multe dintre lucrurile împrăștiate pot începe să se adune. Cererile în căsătorie ar trebui să apară, relațiile rupte pot vedea și ele o mișcare. Un decalaj important de comunicare ar putea fi reparat. S-ar putea să întâlnești niște persoane influente care s-ar putea dovedi extrem de utile în perioada următoare. Nu ezitați să vă exprimați punctul de vedere. Este posibil să primiți o invitație la o întâlnire importantă.

Horoscopul zilei de duminică Capricorn/ Ascendent Capricorn

Este rândul tău să îi surprinzi pe toți cei din jurul tău cu intenția ta onestă și preocuparea ta sinceră. Este bine ca, uneori, să le spui oamenilor chiar tu, fără niciun motiv. Atitudinea dvs. prietenoasă v-ar putea duce departe. Încearcă să nu te angajezi prea mult, deoarece ar putea duce la constrângeri de timp și întârzieri. Cineva mai în vârstă din familia ta ar putea aștepta să primească vești de la tine. S-ar putea să ajungeți să petreceți timp în bucătărie, gătind, dar asta poate fi din obligație.

Horoscopul zilei de duminică Vărsător/ Ascendent Vărsător

Dacă socializarea este principala dvs. preocupare. și doriți să ieșiți în fiecare a doua zi, este timpul să o limitați. Este posibil să vă bucurați doar de poziția actuală, dar munca dvs. este afectată. Este un moment bun pentru a investi în îmbunătățirea seturilor de abilități, în extinderea cunoștințelor. sau chiar în actualizarea CV-ului dvs. Un junior ar putea avea nevoie de timpul și implicarea ta. Dacă îți place să scrii, acum este momentul să creezi o colecție și să te gândești la o publicare oficială. Persoanele cu abilități creative pot, de asemenea, să vadă noi oportunități. Luați măsurile de precauție necesare cu sănătatea dvs. pentru a evita o vizită la medic.

Horoscopul zilei de duminică Pești/ Ascendent Pești

Este posibil să fi stăpânit multe tehnici până acum, dar acestea trebuie să fie susținute de accesibilitate. Uneori ajungeți să răniți și emoțiile cuiva. S-ar putea să se fi depus mult efort pentru a te face ceea ce ești astăzi, dar reflecția interioară ar putea avea nevoie de o anumită șlefuire. Prin acumularea de bogății materiale și un stil de viață s-ar putea să nu fi realizat totul. Mai aveți încă un drum lung de parcurs pentru a crea o armonie generală în viață.

Sfaturi de final pentru fiecare zodie

Echinocțiul de primăvară are loc luni, 20 martie, când Soarele intră în Berbec, urmat de o Lună nouă în Berbec pe 21 martie. Energia proaspătă și sprintenă a acestui semn ar putea fi exact ceea ce ai nevoie la începutul celui de-al doilea trimestru al anului. Este o lună nouă excelentă de folosit pentru a stabili intenții pentru restul anului 2023.

Berbecul este direct, rapid și la obiect, așa că folosiți această energie pentru a vă propulsa în noi călătorii. Câteva zile mai târziu, joi, 23 martie, Pluto va intra în Vărsător, părăsind Capricornul pentru prima dată de când a intrat în 2008. Pluton, planeta transformării totale și complete, a luptelor pentru putere, a morții și a renașterii, va testa apele în Vărsător până pe 11 iunie, așa că fiți atenți la schimbările pe care le observați în această perioadă, atât în plan personal, cât și în jurul vostru.

În cele din urmă, sâmbătă, 25 martie, Marte va intra în Rac, după șapte luni în Gemeni, ceea ce va fi o ușurare pentru majoritatea. Marte guvernează capacitatea noastră de a lua decizii și de a acționa în consecință. În timpul perioadei sale în Gemeni, este posibil să te fi simțit blocat rumegând diferite opțiuni.

Acest lucru se schimbă atunci când Marte intră în Rac, un semn cardinal care este cunoscut pentru inițiere. În general, martie este o lună plină de activitate care, pentru mulți oameni, se va simți ca începutul oficial al anului 2023. Puneți-vă centurile de siguranță.

PlaySport
Cum arată românca superbă din Pașcani însărcinată cu unul dintre cei mai cunoscuți bărbați din lume
Ego.ro
Larisa Popa a încins internetul! E din ce în ce mai îndrăzneață. Ireal cum s-a putut fotografia
Digi24
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Cancan.ro
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti Miuța
GSP.ro
Cristian Gațu a recunoscut relația cu menajera familiei » S-a afișat în public cu femeia cu 27 de ani mai tânără decât soția lui: „Nu mă simt vinovat”
Stirile PROTV
Cât câștigă un muncitor străin în România. „Țara asta este bună, dar unii oameni îmi adresează cuvinte urâte”
Romania TV
Mirela Retegan a părăsit România după scandalurile repetate din Gaşca Zurli
Capital.ro
EXCLUSIV Ungurii, la ani lumină de România. Ungaria ne-a luat fața complet: Profit maxim
EVZ.ro
Umilință maximă pentru noii Chefi la cuțite: Niște habarniști
Adevarul
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Motivul pentru care femeile nu au recurs la operația de separare VIDEO
BZI.ro
Scandal cât casa la Gașca Zurli: Angajații Mirelei Retegan aveau salarii mizerabile!
Spynews.ro
Vești proaste pentru români! Biletele de tren se scumpesc de la 1 aprilie 2024
Libertatea.ro
Investigație. Lacunele din declarația de interese a unui secretar de stat: firma soției primește bani de la fondul de stat unde el este membru în consiliul de administrație
Sport.ro
FOTO Imaginea pentru care 'cea mai sexy femeie' din lume a primit peste 100.000 de euro: "O adevărată zeiță!"
Impact.ro
ȘOC! Cum arăta Gabriela Firea acum 20 de ani. Imaginile pe care SIGUR le-ai uitat
Parteneri
Imaginile care fac înconjurul României: Primar PNL prins cu amanta pe câmp. "Ce faci, domn primar? Este zi de post azi"
Redactia.ro
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
Digisport.ro
Crezi că ești un geniu, iar coeficientul tău de inteligență este peste medie? Doar cei care au o minte sclipitoare pot găsi numărul lipsă în mai puțin de 10 secunde
Click.ro
Primele imagini cu Gianina Crișan, iubita lui Pescobar, după ce a născut! Cum s-a filmat tânăra la două săptămâni de când a devenit mamă
Viva.ro
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Digi24
Putin avertizează că Rusia va doborî toate avioanele F-16 date Ucrainei: Dacă sunt folosite din țări terțe, ele devin ținte legitime
Digi24
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit! Ea și sora ei vor să devină mame
Unica.ro
Vești proaste de la Casa de Pensii. Peste 1,5 milioane pensionari nu vor mai primi majorările anuale
EVZ.ro
Cum încearcă familia lui Mirel Dragomir să se dezică de el, după ce a ucis-o pe Andreea. Gesturile prin care au dat de înțeles că l-au ”abandonat”
Spynews
Va deveni INTERZIS PRIN LEGE. Decizia se pregătește acum în ROMÂNIA. E un gest iubit de mulți
Capital.ro
Categoria de români care primește mii de euro de la stat prin programul "Prima Conectare 2024"
Antena 3
Antonia a renunțat la haine și a pozat provocator. Viitoarea soție a lui Alex Velea a făcut furori
TV Mania
A împlinit 69 de ani, dar cu greu i-ai putea da mai mult de 40 de ani. O mai recunosti?
Avantaje
AJUTOARE pentru români. Lista completă a celor care beneficiază
Mediaflux
Vești proaste pentru români! Biletele de tren se scumpesc de la 1 aprilie 2024
Spynews.ro
Testul de atenție pe care numai geniile îl rezolvă: găsește ardeiul desenat!
Realitatea.net
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Antena 1
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
Shtiu.ro