29 apr. 2021 | 09:37

Horoscopul verii 2021. Ce vor face zodiile în sezonul estival. Berbecii câștigă bani cu nemiluita

Horoscop
Horoscopul verii 2021. Ce vor face zodiile în sezonul estival. Berbecii câștigă bani cu nemiluita
Horoscopul verii 2021

Berbecii câștigă bani cu nemiluita, Balanțele vor renunța la prieteniile toxice și Vărsătorii se întorc la foștii parteneri. Ce ne rezervă horoscopul verii 2021 pentru fiecare dintre cei doisprezece nativi. Verifică mai jos ce ți-au pregătit astrele pentru sezonul estival.

Horoscopul verii 2021. Ce vor face zodiile în sezonul estival

Berbec

Vești excelente pentru nativii născuți sub zodia Berbecului. Se pare că lunile de vară îți vor aduce foarte multe beneficii pe plan financiar. Unii nativi își schimbă locul de muncă, alții primesc o sumă colosală de bani de la cineva apropiat sau primesc o mărire de salariu impresionantă la job.

Taur

Nativii din zodia Taur trebuie să fie foarte raționali și pragmatici în lunile care urmează. În august vei face o călătorie exotică undeva la malul mării, pe care nu vrei să o ratezi.

Gemeni

Nativii din zodia Gemeni vor avea parte o vară fierbinte cu multe schimbări. Poate părea dificil la început, dar este timpul să te desparți de persoanele care ți-au făcut atât de mult rău în ultimul timp.

Rac

Pentru nativii din zodia Rac astrele nu aduc vești bune în această vară. Se pare că ai anumite probleme cu unii colegi de la locul de muncă. Nu te înțelegi foarte bine cu unii dintre ei, dar nu trebuie să lași acest lucru să te supere. E timpul pentru o schimbare. Cât privește capitolul amoros, unii Raci se despart de parteneri în lunile iunie și iulie.

Leu

Nativii din zodia Leu sunt foarte norocoși pentru că au cei mai buni și loiali prieteni în jurul lor. Mulți ar vrea să se bucure de o companie atât de plăcută ca tine. Vara asta îți ies toate ca la carte, așa că bucură-te. Te vei distra, vei călători și vei iubi cu patos.

Fecioară

Dragi nativi din zodia Fecioară, aceasta este vara schimbărilor pentru voi. Îți face cu ochiul o excursie peste Ocean sau vrei să te muți în casă nouă? Asta este ocazia optimă pentru o schimbare radicală.

Balanță

Mare grijă! Vara asta va reprezenta o mare provocare pentru nativii din zodia Balanță. Astrele spun că unii prieteni te vor dezamăgi și va trebui să faci ordine în viața ta. Asta nu va fi o problemă pentru tine, având în vedere faptul că tu ești un luptător și mereu ai reușit să îți revii din orice situație incomodă. Pe plan amoros vei avea parte de vești bune: sufletul tău pereche va apărea.

Scorpion

Nativii din zodia Scorpion vor primi o ofertă de nerefuzat în luna iulie. Să fie vorba de o cerere în căsătorie sau o promovare la locul de muncă? Astrele îți pregătesc multe surprize.

Săgetător

Nativii din zodia Săgetător vor avea parte de o vară dificilă. În timp ce alții se vor bucura de concediu și timp de relaxare pentru ei, tu vei avea foarte mult de muncă.

Capricorn

Nativii din zodia Capricorn se concentrează, ca de obicei, pe carieră și job în lunile următoare. Vei primi oferte profesionale de nerefuzat. Măcat atât, dacă la capitolul dragoste nu stai prea bine.

Vărsător

Nativii din Vărsător vor începe o nouă poveste de dragoste în lunile estivale. Indiferent dacă este vorba despre un fost partener de care ți s-a făcut dor sau cineva nou care ți-a captat atenția, un lucru este cert. Vărsătorii iubesc mult în această vară.

Pești

Și nativii din zodia Pești vor avea parte de o vară spectaculoasă, plină de iubire și surprize plăcute. Vei călători, vei cunoaște persoane noi și poate se va lega și o idilă fierbinte în luna august.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Vreme extremă în România. ANM a emis alertă
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un plan
Capital.ro
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat! Simona Bucura-Oprescu explică
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Armata OBLIGATORIE în România? ANUNȚUL lui Iohannis! AVERTISMENT cutremurător privind RĂZBOIUL în Europa
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro