Horoscop. Cum vor petrece zodiile de Paște, de fapt. Fecioara se grăbește la Înviere

Horoscop. Cum vor petrece zodiile de Paște, de fapt. Fecioara se grăbește la Înviere
Horoscop. Cum vor petrece zodiile de Paște

Învierea Domnului este primită de zodii în diferite feluri. Dacă Fecioara se grăbește la slujbă în noaptea sfântă, Berbecul va fi nervos și se va certa cu toți cei care îi trec prin față.

Horoscop: Cum vor petrece zodiile de Paște

În acest an, Paștele va fi palpitant pentru toți nativii zodiacului. Vei avea parte mai mult de emoții pozitive sau negative? Totul depinde de astre. Predicțiile pentru semnul tău zodiacal în legătură cu starea ta de spirit din perioada Paștelui.

Berbec

Cel mai probabil, vei fi nervos fiindcă nu ți-au ieșit cozonacii și te vei certa cu un vecin de Paște. Dacă ai permis, trebuie să fii atent cum conduci în această zi. Totuși, o persoană te-ar putea calma. Tot ea îți va aduce zâmbetul pe buze. În final, începi să trăiești un sentiment puternic de recunoștință față de cei dragi ție.

Taur

Norocul nu te ocolește în acest an. Este posibil că ai parte de un câștig la care nici nu visai. Cu Mercur în retrograd, e probabil ca de Înviere să te murdărești cu ceară pe geaca nouă sau pe pantalonii preferați. Pregătește-te energetic pentru această zi chiar de acum.

Gemeni

Gemenii vor avea un caracter dual și oscilează între a merge la slujba de Înviere sau la distracție. Cu Jupiter în casa a șaptea, ei vor consuma mult mujdei la masa de Paște. Sărbătorile vă prind ușor îngândurați anul acesta.

Rac

Este obișnuință pentru tine deja să faci un pas înapoi în fața unor evenimente, dar când vine vorba de petreceri cu mâncare, ești cu două feluri înaintea celorlalți. Păcatul tău este că tocmai țineai o dietă. În general, ești cuprins de o stare de bine.

Leu

S-ar putea ca cineva să te calce pe pantaloni în noaptea de Înviere, lucru care să te scoată din sărite. Anul acesta, sărbătorile pascale îți oferă numai motive de bucurie. Momente fericite vor urma și după, prin vară.

Fecioară

Renunță la ceea ce ți-ai propus pentru Paște. E foarte greu să agăți la biserică, deci mai bine pierzi un acatist prin lăcașul sfânt și speri ca cineva să-l găsească. Pe de altă parte, poți da impuls instinctelor și vei avea un Paște de neuitat.

Balanță

Ba conservatori, ba moderni. Nu știi dacă să mergi la Înviere sau să urmărești slujba de la televizor, de acasă. Și starea ta de spirit este una oscilantă, în mare parte fiindcă ai foarte multe opțiuni și îți vine greu să te hotărăști cum vei petrece Paștele.

Scorpion

Ești o fire darnică și vei vrea să filmezi slujba de Înviere pentru a o trimite prietenilor tăi care nu au putut participa la ea. Atenție la sănătate. În perioada această ești melancolic și cauți liniștea sufletească prin rugăciune.

Săgetător

Săgetătorii nu vor lipsi niciodată de la a lua lumină. Este posibil ca, din neatenție, să ardeți mielul, tocmai de aceea este important să vă faceți înainte provizii de covrigei și alte aperitive pentru invitați.

Capricorn

Îți place să arăți bine, iar punctul central pentru tine de Paște este ținuta pe care o adopți. Vei întârzia la slujbă, dar măcar vei arăta bine. Pe de altă parte, în această perioadă este ușor să cazi în capcana stresului cauzat de pregătirile pascale, așa că cere ajutor celor din jur.

Vărsător

Ai mereu multă treabă și ești foarte agitat. Spre seară te vei relaxa puțin. Optimismul de care dai dovadă îți va garanta un Paște fericit, exact cum ți-l imaginai.

Pești

Ești scump la vedere. Vei fi așteptat peste tot, dar nu vei apărea nicăieri. Nu prea îți onorezi oamenii dragi cu prezența. Ar trebui ca măcar în acest an să faci eforturi pentru a le fi alături. Pierzi momente importante împreună și riști să ai prea puține amintiri.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI