Horoscopul verii, 2020. Zodiile care își vor găsi marea iubire

Horoscopul verii, 2020. Zodiile care își vor găsi marea iubire

În acest articol îți prezentăm horoscopul verii 2020. Află ce ți-au pregătit astrele privind sănătatea, banii… și dragostea. Dacă ții cont de sfaturi, totul va decurge cum trebuie!

Horoscop pentru vara lui 2020

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Nu veți călca pe bani în această vară, dar pe plan sentimental lucrurile vor sta pe roze. Dacă ai o relație serioasă, cel mai probabil, această perioadă te va surprinde cu o cerere în căsătorie. Predomină romantismul, care nu va dispărea prea devreme. Ia-ți timp să te relaxezi în aceste trei luni, căci va urma un hop în cariera ta!

Leu (22 iulie – 22 august)

Te așteaptă doar lucruri bune în viitorul apropiat. Relațiile care până acum au fost tensionate vor intra pe un făgaș normal, iar problemele mai vechi se vor rezolva de la sine. Oamenii din jurul tău sunt primitori și dornici de împăcare. Dacă încă ești singur/singură, vara aceasta va veni cu surprize!

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Dacă lipsa de încredere de sine reprezenta o problemă până acum, în această vară lucrurile se vor schimba. În ceea ce îi privește pe cei care fac parte dintr-un cuplu, sezonul acesta vine cu planuri serioase și decizii luate în doi. Stai liniștit, veștile bune nu vor întârzia să apară! Dacă până acum aveai un țel pe care îl considerai de neatins, o sumă de bani pe care o vei primi pe neașteptate te va face să îți schimbi radical părerea.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

În vara lui 2020 nimic bun nu vine fără muncă grea! Dacă într-adevăr îți dorești ceva cu ardoare trebuie să lupți. O palmă te va trezi la realitate. Nici relațiile cu partenerul nu vor fi înfloritoare, ci veți avea certuri din cauza stilului tău nehotărât. Revizuiește-ți atitudinea înainte de a-ți strica vacanța!

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Din păcate, vara tu nu va fi nici liniștită, nici frumoasă. Problemele tale vor fi în special pe plan sentimental, dar reuşitele din alte planuri vor umple unele goluri. Nu mai sta pe gânduri dacă ești într-o relație toxică de multă vreme. Pune punct! Ai dreptul să fii iubit/iubită așa cum meriți, indiferent de vârstă.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Multă distracție și oportunități amoroase la orizont! Dacă ești singură sau nu, acum vei avea posibilitatea să-ți găsești adevărata jumătate, care îți va aduce fericirea după care tânjeai de atâta amar de vreme. Te vei simți mai liberă, mai sigură pe tine, emani optimism, iar acest lucru atrage bărbaţii din jurul tău.

Ce ţi-au pregătit astrele

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Meriți din plin o vacanță dar totodată trebuie să ai grijă la bani! Mai bine o mai amâni decât să te găsească toamna cu buzunarele goale! Ar putea apărea situații imprevizibile, așa că mai bine te pui la adăpost. Folosește cele trei luni pentru a-ți aprofunda cunoștințele dacă vrei să avansezi în plan profesional. Sfat: înscrie-te la diverse cursuri sau schimburi tentante de experienţă.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Fii mai rezervată și mai calmă în această vară. Nu iniția certuri din nimicuri sau din gelozie, ori din cauza banilor, altfel dintr-un nimic poți să provoci o catastrofă. Nu strica atmosfera de vacanță, ar fi păcat. Relaxează-te cât poţi căci în toamnă vei avea un program foarte aglomerat.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Schimbările din această vară vor veni cu un mare impact asupra psihicului tău. Nu se anunţă veşti bune pentru tine pe plan sentimental, iar relația ta este în pericol. Despărțirea nu este nici ea exclusă, dar chiar dacă sună tragic, vei vedea pe parcurs că va fi, de fapt, benefică.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Cea de-a doua jumătate a verii vine cu vești încântătoare. Vei reuși să obții tot ce ți-ai propus până acum, fără să depui prea mari eforturi. Păstrează-ți mintea deschisă și comunică corect cu cei din jurul tău, și s-ar putea chiar să te așezi la casa ta. Banii se pot înmulţi, dar chiar dacă nu, situația ta fianciară este mulțumitoare.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Nu lăsa lucrurile nerezolvate sau neclare să-ți umbrească vara. Rezolvă-le! Discută deschis cu părinții, cu partenerul de viață, sau cu colegii ori prietenii, și căutați o soluție chiar și pentru cele mai mici probleme. Aparențele pot fi înșelătoare! Dacă e să vorbim de bani, situația se anunță una delicată, motiv pentru care trebuie să faci eforturi mari să îți poți acoperi cheltuielile.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Cele trei luni de vară nu vor fi cele mai fericite de până acum, dar nici nu trebuie să te plângi. Elimină din viața ta persoanele care îți aduc frustrări, nu tânji să fii ca ele, pentru că acest lucru nu se poate realiza atât de ușor. În cele din urmă lucrurile se vor așeza de la sine, iar tu te vei putea bucura din nou de cel care îți este alături, de familie, şi de banii modeşti pe care îi câştigi. Ochii îți vor fi deschiși de un eveniment mai puțin fericit.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI