02 feb. 2024 | 13:59

Horoscopul sfârşitului de iarnă 2024. Zodia care va plânge cu lacrimi amare, o greşeală îi va da viaţa peste cap

Horoscop
Horoscopul sfârşitului de iarnă 2024. Zodia care va plânge cu lacrimi amare, o greşeală îi va da viaţa peste cap
O zodie va suferi extrem de mult în perioada următoare

Horoscopul sfârşitului de iarnă 2024. Conjuncția lui Venus și Jupiter va aduce o perioadă bună din punct de vedere financiar zodiilor, pentru că vor câștiga mult mai bine și își vor permite orice doresc. Însă nu se întrevăd numai momente fericite. O zodie va avea de suferit enorm, iar o greșeală îi va da viața total peste cap. Iată ce le rezervă astrele tuturor celor 12 zodii din horoscop!

Ce le rezervă astrele zodiilor din horoscop. Predicții complete

Berbec

Luna februarie aduce pentru Berbeci o perioadă de calm și de vindecare. Berbecii vor avea mai multă grijă de ei, pentru că Chiron, cunoscut ca vindecătorul cerului nopții, se aliniază cu Nodul Nord pe 19 februarie.

Taur

Taurii nu au parte de o lună tocmai bună. Marte și Venus îi vor propulsa pe culmi înalte, dar nativii nu trebuie să uite să se relaxeze. Lucrurile se precipită pentru ei, așa că trebuie să ia o pauză.

Gemeni

Luna februarie va fi mai dificilă pentru Gemeni. La un moment dat se vor simți împotmoliți de obligațiile personale și profesionale. În a doua jumătate a lunii, lucrurile se vor îndrepta pentru acești nativi. În plus, Gemenii trebuie să știe că se pot sprijini pe membrii familiei și pe amici când au parte de greutăți.

Rac

Racii vor descoperi că se pot exprima cu creativitate și o încredere mult mai mare. Luna nouă în Vărsător din 9 februarie le aduce acestor nativi mai multă inspirație în domeniul lor de activitate.

Citește și: Zodiile care vor renaşte până la final de martie 2024. Astrele sunt de partea lor, urmează cea mai frumoasă perioadă

Leu

Leii au nevoie să petreacă un timp singuri, mai ales în perioada aceasta. Le este recomandat să ia o pauză de la muncă și să se retragă într-un loc liniștit. Au mare voie de această escapadă!

Fecioarele adoră să fie la curent cu tot ce se întâmplă, dar sezonul Vărsătorului aduce ceva mister și spontaneitate în viața lor. În plus, există o lună plină în semnul tău pe 24 februarie, ceea ce îți va permite să vezi lucrurile cu claritate. Mare atenție!

Balanță

Balanțele se vor confrunta cu un volum de muncă destul de mare, așa că ascultă-ți instinctul și treci rapid peste sarcinile tale. Vei reuși cu siguranță atâta timp cât ești concentrat.

Scorpion

Scorpionii vor profita de această perioadă, pentru a-ți exprima clar emoțiile cu cei la care ții. Mai mult de atât, vei găsi dragostea strecurându-se în viața ta în moduri neașteptate în această lună, deoarece Venus se amestecă cu inovatorul Uranus pe 7 februarie.

Săgetător

Venus intră în conjuncție cu Pluton pe 17 februarie, așa că Săgetătorii nu trebuie să se lase luați de val. Profită de acest moment pentru a merge undeva frumos cu partenerul de viață.

Capricorn

Capricornii comunică eficient luna aceasta. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că oamenii vor dori să se sprijine pe tine și s-ar putea să începi să găsești greutatea încrederii puțin cam grea. Nu uita să stabilești anumite limite.

Citește și: Horoscop zilnic 2 februarie 2024. Zodia care face schimbări remarcabile în viața profesională

Vărsător

Luna asta vei putea să te exprimi cu ușurință, planeta comunicării Mercur intrând în semnul tău pe 5 februarie. Te poți aștepta la ceva acțiune și în viața ta amoroasă, când Venus și Marte își vor uni forțele mai târziu în această lună în semnul tău natal.

Pești

Peștii trebuie să se concentreze pe sănătatea lor. Prioritizează timpul petrecut singur în această perioadă de reflecție și resetează modul în care îți abordezi rutina zilnică.

Parteneri
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi! Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea
Redactia.ro
Actorul legendar care a fost căsătorit cu cinci femei, dar a fost îndrăgostit toată viața de un bărbat
Click.ro
Șofer român de TIR mort în Belgia după un incident șocant: Un capac de canal aruncat de pe un pod i-a trecut prin parbriz
Digi24
Istoricul Yuval Harari, despre adevăratele intenții ale lui Putin: „Dacă este lăsat, vom vedea din ce în ce mai mulți Putini în lume”
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Locul din România în care apele fac minuni. Mulți bolnavi se tratează aici
EVZ.ro
Adevărul despre Andreea Liptak, după 12 ani! De ce a plecat din televiziune! A fost sau nu dată afară!
Spynews
UNGURII, campionii lumii. Diferență de la cer la pământ față de România
Capital.ro
Parada planetară 2024: Data în care va avea loc fenomenul astronomic rar | Șase planete se vor alinia pe cer
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Noi taxe și impozite pentru români. Ce biruri pregătește Guvernul
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cine este Nemo, artistul elvețian care a câștigat Eurovision 2024. A spart trofeul pe scenă la câteva secunde după ce l-a primit / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro