Cea mai narcisistă zodie din horoscop. Face orice pentru a avea succes

Cea mai narcisistă zodie din horoscop. Face orice pentru a avea succes
Care este cel mai narcisist nativ al horoscopului

S-a  aflat care este cea mai narcisistă zodie din horoscop. Face orice pentru a avea succes. Astrologii au depistat câteva zodii care sunt, pur și simplu, obsedate de persoana lor. În plus, una dintre ele prezintă mai multe trăsături de acest tip și se plasează de departe pe locul întâi.

Astrologii au depistat care este cea mai narcisistă zodie din horoscop. Cine se mai află în top 5

Este foarte greu să ai o relație sau să legi o prietenie strânsă cu o persoană narcisistă. La început, te-ar putea atrage asta, însă, într-un final, sunt șanse mari să îți dai seama că îi pasă doar de binele ei. Care sunt zodiile de care este mai bine să te ferești.

Săgetător, locul 5

Săgetătorilor le place libertatea și nu le place nicidată să simtă că are obligații față de o persoană. În cele mai multe cazuri, acest nativ acționează pe cont propriu, însă fără să vrea să rănească pe cineva. Dacă persoana de lângă el este deranjată de atitudinea lui, își cere scuze și o protejează.

Scorpion, locul 4

Acest nativ iubește să se joace cu mintea celorlalți. Este narcisist, dar fără a fi rău intenționat. Nici nu realizează când îi poate manipula pe alții. Inițial pare inofensiv, însă, în timp, cu dorința de a-i proteja pe cei din jur, începe să le creeze probleme.

Capricorn, locul 3

Capricornul face orice pentru a reuși în viață, cu orice risc. Acest nativ este arogant atunci când simte că altcineva o eclipsează. Astfel, poate trata cu superioritate chiar persoane apropiate din familie. Pot fi îmblânziți doar cu răbdare și înțelegere.

Leu, locul 2

Când este dezechilibrat, nativul născut sub zodia Leului acționează cu mândrie și superioritate. Astfel, simte nevoie de atenție și face orice pentru a obține admirația care, conform lui, i se cuvine cu vârf și îndesat. De asemenea, odată ce și-a atins scopul sunt șanse mari să își piardă interesul pentru persoana care i-a lăudat.

Berbec, locul 1

Cea mai narcisistă zodie, potrivit astrologilor este Berbecul. Această zodie câștigă detașat titlul de cea mai narcisistă zodie, pentru că este extrem de concentrat pe consolidarea unei vieți bune și face orice poate pentru a avea succes în viață.

Din mândrie, de cele mai multe ori, Berbecul își folosește narcicismul precum un scut de protecție. Nu vrea să le lase impresia celorlalți că este slab, astfel că în permanență își dorește să arate lumii cât de puternic este el.