09 apr. 2022 | 08:00

Cea mai narcisistă zodie din horoscop. Face orice pentru a avea succes

Horoscop
Cea mai narcisistă zodie din horoscop. Face orice pentru a avea succes
Care este cel mai narcisist nativ al horoscopului

S-a  aflat care este cea mai narcisistă zodie din horoscop. Face orice pentru a avea succes. Astrologii au depistat câteva zodii care sunt, pur și simplu, obsedate de persoana lor. În plus, una dintre ele prezintă mai multe trăsături de acest tip și se plasează de departe pe locul întâi.

Astrologii au depistat care este cea mai narcisistă zodie din horoscop. Cine se mai află în top 5

Este foarte greu să ai o relație sau să legi o prietenie strânsă cu o persoană narcisistă. La început, te-ar putea atrage asta, însă, într-un final, sunt șanse mari să îți dai seama că îi pasă doar de binele ei. Care sunt zodiile de care este mai bine să te ferești.

Săgetător, locul 5

Săgetătorilor le place libertatea și nu le place nicidată să simtă că are obligații față de o persoană. În cele mai multe cazuri, acest nativ acționează pe cont propriu, însă fără să vrea să rănească pe cineva. Dacă persoana de lângă el este deranjată de atitudinea lui, își cere scuze și o protejează.

Scorpion, locul 4

Acest nativ iubește să se joace cu mintea celorlalți. Este narcisist, dar fără a fi rău intenționat. Nici nu realizează când îi poate manipula pe alții. Inițial pare inofensiv, însă, în timp, cu dorința de a-i proteja pe cei din jur, începe să le creeze probleme.

Capricorn, locul 3

Capricornul face orice pentru a reuși în viață, cu orice risc. Acest nativ este arogant atunci când simte că altcineva o eclipsează. Astfel, poate trata cu superioritate chiar persoane apropiate din familie. Pot fi îmblânziți doar cu răbdare și înțelegere.

Leu, locul 2

Când este dezechilibrat, nativul născut sub zodia Leului acționează cu mândrie și superioritate. Astfel, simte nevoie de atenție și face orice pentru a obține admirația care, conform lui, i se cuvine cu vârf și îndesat. De asemenea, odată ce și-a atins scopul sunt șanse mari să își piardă interesul pentru persoana care i-a lăudat.

Berbec, locul 1

Cea mai narcisistă zodie, potrivit astrologilor este Berbecul. Această zodie câștigă detașat titlul de cea mai narcisistă zodie, pentru că este extrem de concentrat pe consolidarea unei vieți bune și face orice poate pentru a avea succes în viață.

Din mândrie, de cele mai multe ori, Berbecul își folosește narcicismul precum un scut de protecție. Nu vrea să le lase impresia celorlalți că este slab, astfel că în permanență își dorește să arate lumii cât de puternic este el.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Obligație FĂRĂ EXCEPȚII pentru proprietarii de locuințe din ROMÂNIA. Toată lumea trebuie să plătească
Capital.ro
Doctor Cezar dezvăluie adevărul despre mitul celor 10.000 de paşi: "Trebuie să acționăm și celelalte lanțuri kinetice"
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
PENALIZĂRI la PENSIE! Cine PIERDE BANI imediat
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro