Horoscopul runelor pentru începutul lunii octombrie. Zodia protejată de divinitate, are noroc pe toate planurile

Horoscopul runelor pentru începutul lunii octombrie. Zodia protejată de divinitate, are noroc pe toate planurile
Horoscopul runelor pentru începutul lunii octombrie. Ce spun stelele despre cum vor funcționa lucrurile pentru tine în această perioadă.

Horoscopul runelor pentru începutul lunii octombrie. Încă din cele mai vechi timpuri, oamenii obișnuiau să-și citească soarta în stele. Ceea ce a debutat sub forma unei curiozități s-a transformat, de-a lungul multor ani, în astrologia runică. Numerologul Mihai Voropchievici a explicat cu ce urmează să se confrunte cele 12 semne zodiacale în perioada 26 septembrie – 2 octombrie 2022.

În spatele runelor de naștere, se află o întreagă mitologie. Legendele nordice relatează despre un zeu Odin, care a găsit sau a creat rune. Se spune că de fiecare dată când un suflet se naște, zeițele și spiritele timpului, Nornir și Dissir, împletesc mai multe legături în destinul acestuia. Unele pozitive, altele negative. Astrologia runică a fost creionată pe baza unei analogii dintre legăturile cu pricina și poziția stelelor și planetelor în univers.

Horoscopul runelor pentru începutul lunii octombrie

Numerologul Mihai Voropchievici a explicat cu ce urmează să se confrunte fiecare zodie în parte, la sfârșitul lunii septembrie și începutul lunii octombrie. Iată ce spune horoscopul runelor pentru perioada 26 septembrie – 2 octombrie 2022.

Berbec. Berbecii vor avea de dus o mică bătălie. Se poate să fie pe plan familial, romantic, profesional sau financiar. Cert este că, indiferent ce se va întâmpla, la final vor câștiga garantat.

Taur. Taurii vor reuși să dea lovitura, după mult timp în care au depus eforturi pentru a-și atinge țintele stabilite. Calitatea vieții vor se va ridica la niveluri superioare aproape brusc, potrivit numerologului Mihai Voropchievici.

Gemenii. Gemenii vor avea parte de fertilitate și belșug pe mai toate planurile, a explicat numerologul, într-o intervenție televizată la Antena 3. Peste puțin timp, visele lor se vor îndeplini și, în sfârșit, vor reuși să se bucure de liniște.

Rac. Racii vor intra în perioada 26 septembrie – 2 octombrie sub protecție divină. Se poate să se confrunte cu anumite evenimente care le vor da viața peste cap, însă nu trebuie să se îngrijoreze. Întotdeauna, acești nativi sunt protejați de puterea divină.

Ce spune Mihai Voropchievici despre aceste zodii

Leu. Leii trebuie să aibă mai multă răbdare la începutul lunii octombrie. Chiar dacă își doresc cu ardoare să îndeplinească anumite sarcini sau să atingă unele țeluri, este recomandat să nu încerce să facă toate lucrurile deodată. Acești nativi trebuie să învețe să fie mai calculați, mai echilibrați.

Fecioară. Fecioarele vor trece în următoarea perioadă prin schimbări de importanță majoră în viața lor. Însă tot răul va fi spre un mai bine suprem, potrivit numerologului Mihai Voropchievici.

Balanță. Balanțele trebuie să evite deplasările și cheltuirea banilor în următoarea perioadă. Dacă vor sta acasă, vor avea parte de o surpriză neașteptată. Ce urmează să se întâmple le va schimba viața radical.

Scorpion. Nu se anunță o perioadă ușoară pentru acești nativi. Scorpionii trebuie să investească mai mult în puterea și rezistența lor, când sunt puși în fața provocărilor vieții. Altfel, nu vor reuși să facă față cu brio greutăților.

Cum va începe luna octombrie pentru acești nativi

Săgetător. Săgetătorii au parte de un mesaj dublu din partea astrelor, potrivit numerologului Mihai Voropchievici. Primul se referă la starea lor interioară. Acești nativi trebuie să își gestioneze mai bine emoțiile și să învețe să se relaxeze mai mult. Al doilea mesaj are legătură cu familia Săgetătorului. Cineva va primi o veste foarte bună cu privire la starea sa de sănătate.

Capricorn. Capricornii au parte de Wunjo, în perioada 26 septembrie – 2 octombrie, potrivit numerologului Mihai Voropchievici. Nativii vor avea câștiguri pe toate planurile – familial, romantic, profesional și financiar.

Vărsător. Vărsătorii vor fi puși în fața unei situații incomode, la început. Ulterior, discutând și analizând lucrurile minuțios, vor afla un adevăr care le-a fost ascuns pentru o lungă perioadă de timp. Acești nativi își vor schimba viața în bine după vestea pe care o vor primi, potrivit horoscopului runelor pentru începutul lunii octombrie.

Pești. Peștii vor primi cadouri și atenție din partea prietenilor și a celor dragi. La începutul lunii octombrie, veniturile lor financiar vor crește consistent.

Urmăriți Playtech.ro și pe