Horoscop zilnic 8 mai. Zodia care nu trebuie să ia bani cu împrumut, sub nicio formă!

Horoscop zilnic 8 mai. Zodia care nu trebuie să ia bani cu împrumut, sub nicio formă!
Horoscop zilnic 8 mai 2022

Ultima zi a săptămânii aduce un tranzit al Lunii prin zodia Leu, tranzit care ne îndeamnă la distracție, aduce voie bună, dar și foarte multă autoritate. Luna va fi în aspecte tensionate cu planetele din Taur, ceea ce poate imprima și asupra noastră o stare emoțională mai agitată. Trebuie să avem grijă la cheltuieli și să nu exagerăm cu generozitatea.

Horoscop zilnic 8 mai

  • Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Horoscop zilnicLuna tranzitează sectorul iubirii și al distracțiilor și te îndeamnă să te bucuri de viață și de micile plăceri ale sale. Problema este că va fi în careu cu planetele din Taur și s-ar putea să exagerezi cu cheltuielile în acest sens. Nu este exclus să cunoști o persoană care să te atragă și să faci tot posibilul să o impresionezi prin toate mijloacele.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Horoscop zilnicEste o zi mai tensionată în relațiile cu familia, așa că încearcă să nu exagerezi cu autoritatea în fața celor dragi. Sunt diferențe de opinie și de viziune care sunt greu de echilibrat. Pe de altă parte, s-ar putea ca niște activități casnice care nu mai pot fi amânate să-ți dea niște planuri peste cap.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Horoscop zilnicSe întrevăd discuții mai tensionate cu cei din jur și va fi mai greu să ajungi la un acord comun deși ai multă putere de convingere. Ai grijă că te impui cu autoritate în fața tuturor și se pot întoarce reproșuri asupra ta. Odihnește-te mai mult și ai grijă la deplasări. Ține cont că nu te poți concentra cum trebuie.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Horoscop zilnicAi tendința de a face cheltuieli cam mari și din cauza asta pot să apară tensiuni cu partenerul sau cu părinții, depinde cu cine împarți banii. De asemenea s-ar putea să resimți niște limitări financiare care să nu-ți permită să faci ceea ce ți-ai planificat pentru astăzi. Evită să dai sau să iei bani cu împrumut.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Horoscop zilnicLuna se află în zodia ta și din această poziție îți aduce energie, voință, entuziasm și multă forță interioară. Însă este în careu cu planetele din Taur, ceea ce te poate face mult prea autoritar. Nu este exclus să simți că ceilalți au pretenții prea mari de la tine. Evită să faci reproșuri și încearcă să gestionezi cu diplomație reproșurile altora.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Horoscop zilnicS-ar putea ca astăzi să te simți destul de obosit, tracasat și puterea de concentrare să-ți lipsească. Nu este exclus ca niște vești primite sau dialoguri purtate să-ți schimbe starea de spirit și să-ți strice buna dispoziție. Încearcă să te odihnești mai mult și să nu pleci urechea la toate zvonurile pe care le auzi.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Horoscop zilnicNu este exclus ca astăzi să ai parte de tensiuni cu prietenii, mai ales dacă v-ați făcut niște planuri împreună și aceștia le anulează. Neînțelegerile pot aduce discuții aprinse și se pot spune cuvinte destul de dure, ocazie cu care vei vedea și cu cine ai de a face. S-ar putea să fii dezamăgit de unele persoane din anturaj.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Horoscop zilnicAi grijă la tendința de a exagera cu autoritatea în fața celorlalți. Te poți impune până la extrem și din cauza asta să strici relații. În schimb, dacă vrei să obții ceva, te vei lupta până în pânzele albe și vei apela la toate armele din dotare pentru ca lucrurile să iasă așa cum vrei tu. Se întrevede o zi destul de tensionată și în cuplu, și s-ar putea să fii surprins de atitudinea partenerului. Aceasta va fi destul de radicală.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Horoscop zilnicTe vei lupta până în pânzele albe pentru a-ți susține ideile și părerile. Nimeni nu va reuși să-ți schimbe punctul de vedere. Ai grijă ca această atitudine fixistă să nu te facă să pierzi și oportunități. Nu ești deschis altor convingeri și credințe și nici nu lași loc de compromisuri. Evită totuși să iei decizii radicale.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Horoscop zilnicS-ar putea să ai parte de tensiuni cu partenerul din cauza proastei administrări a bugetului comun. Fie tu, fie cealaltă persoană, ați exagerat cu cheltuielile sau ați apelat la niște economii care aveau alt scop. Aceeași tendință o ai și astăzi, să apelezi la niște resurse puse deoparte, fie pentru a te distra sau pentru a satisface plăcerile copiilor.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Horoscop zilnicTranzitul Lunii de astăzi este unul destul de dificil pentru tine, dat fiind că îți activează sectorul relațiilor. S-ar putea să fii mai agitat, irascibil și să te cerți cu partenerul de viață. Tendința de a fi autoritar este destul de mare. Totodată un subiect de discuție delicat este legat de casă și familie. Fie te cerți cu părinții, fie partenerul nu vrea să împartă sarcinile gospodărești în mod egal.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Horoscop zilnicContextul astrologic al zilei nu este favorabil sănătății. S-ar putea ca niște informații care îți ajung la urechi sau niște discuții pe care le porți să te demoralizeze, să te întristeze și chiar să te agite. Încearcă să te odihnești mai mult și renunță la activitățile care presupun efort fizic, mai ales dacă te știi cu probleme de natură cardiovasculară.

Horoscopul zilei deHoroscop zilnic 8 mai este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

 

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!