Horoscopul runelor 24-30 octombrie 2022. Nativii Leu dau peste marea iubire, ce se întâmplă cu zodia Taur

de: Bișinicu Andreea
24 10. 2022

În perioada 24 – 30 octombrie, runele au pregătit surprize mari pentru zodiile horoscopului european. Cine sunt nativii care vor întâlni marea dragoste, în timp ce alții vor avea bani din belșug. Se anunță o perioadă roditoare, din mai multe puncte de vedere.

Horoscopul runelor 24-30 octombrie 2022

Berbec

Nativul din zodia Berbec trece printr-o perioadă foarte bună. Ești pregătit pentru o viață nouă, vrei să profiți de toate oportunitățile ce îți apar în cale. La serviciu totul merge strună, iar în viața privată vei întâlni pe cineva nou.

Taur

Nativul din zodia Taur apelează la introspecție, în această săptămână. Simți nevoia să te relaxezi și să te îndepărtezi de oamenii din jur. Ai nevoie să reflectezi asupra problemelor din viața ta, motiv pentru care apelezi la divinitate și la călăuzirea spirituală.

Citește și Ce cifră norocoasă ai în funcţie de zodie. 26, simbolul banilor, aduce spor în casă mereu

Gemeni

Nativul din zodia Gemeni se bucură de un cadou inedit din partea unui admirator. Oare cine este persoana care este atât de atentă la nevoile și dorințele tale?

Rac

Pentru nativul din zodia Rac, runele prevestesc o schimbare radicală în familie. Cei care au ieșit, recent, dintr-o relație de lungă durată sunt entuziasmați de faptul că au început să fie curtați de alte persoane.

Leu

Nativul din zodia Leu se bucură de noroc în viața sentimentală. Vei cunoaște marea dragoste, iar astrele te sfătuiesc să fii deschis și să nu-ți ratezi șansa la fericire.

Fecioară

Clipe dificile pentru nativul din zodia Fecioară. Ai parte de anumite certuri în familie, motiv pentru care simți nevoia să convoci un consiliu cu rudele cele mai apropiate, pentru a rezolva conflictele.

Balanță

Nativul din zodia Balanță are parte de o săptămâna puțin mai dificilă. Simți nevoia să te destinzi, deoarece ai avut multe lucruri de rezolvat. Se anunță mici conflicte la locul de muncă.

Scorpion

Nativul Scorpion are parte de anumite probleme la locul de muncă. Trebuie să acționezi calm, cu răbdare, iar totul se va rezolva.

Săgetător

Nativul din zodia Săgetător se confruntă cu anumite situații dificile și probleme din trecutul lor amoros. Runele arată că vei avea de înfruntat anumite persoane.

Citește și Horoscop zilnic luni, 24 octombrie 2022. Zodia care ajunge la un echilibru, a fost o perioadă complicată pentru aceşti nativi

Capricorn

Runele te sfătuiesc să nu te mai enervezi atât de repede din orice fleac, deoarece trebuie să te concentrezi pe proiectele tale viitoare.

Vărsător

Sunt șanse mari să primești o mărire de salariu sau să îți găsești un alt loc de muncă, acolo unde vei fi remunerat pe măsură.

Pești

Ești pregătit să fii supus unei schimbări de zile mari. Simți nevoia să te eliberezi de o povară care te-a măcinat, în ultimele luni. Soarele va răsări și pe strada ta.