23 oct. 2022 | 15:00

Horoscop zilnic luni, 24 octombrie 2022. Zodia care ajunge la un echilibru, a fost o perioadă complicată pentru aceşti nativi

Horoscop
Horoscop zilnic luni, 24 octombrie 2022. Zodia care ajunge la un echilibru, a fost o perioadă complicată pentru aceşti nativi
Horoscop zilnic luni, 24 octombrie 2022

Horoscop zilnic luni, 24 octombrie 2022. Saturn reintră de astăzi în mers direct prin zodia pe care o guvernează, prin Vărsător, aspect care va aduce deblocarea unor planuri și proiecte în care suntem implicați. Totodată, vom fi mai deschiși socializării față de ultimele luni.

Horoscop zilnic luni, 24 octombrie 2022

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Ai ocazia să reiei o serie de proiecte abandonate, mai ales dacă țin de zona de online. Saturn te sprijină să te reapropii de prieteni și să-ți consolidezi poziția în cadrul anumitor anturaje. Ai șansa să transformi un vis în realitate și să duci la succes, pas cu pas, un proiect.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Saturn revine în mers direct în sectorul tău profesional și-ți deblochează o serie de proiecte legate de carieră și ascensiunea profesională. În plus, și relațiile cu superiorii de îmbunătățesc și te poți face remarcat mai ușor.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Saturn direct te sprijină să vezi mult mai clar o situație cu care te-ai confruntat și să iei niște decizii corecte și înțelepte. Pot fi nativi care vor decide să învețe lucruri noi, să obțină o diplomă astfel încât să facă progrese profesionale.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Cu Saturn direct ai șansa să rezolvi situații financiare în care depizi sau ești implicat alături de terțe persoane. În plus, situația în viața de cuplu, raportul de forțe dintre tine și partener, se va reechilibra, iar viața intimă se va îmbunătăți.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Te bucuri de revenirea în mers direct a lui Saturn în sectorul relațiilor, aspect care va detensiona și reechilibra atmosfera în cuplu, dar și în interacțiunile profesionale. Dacă ai simțit o îndepărtare a partenerului în ultimele luni, acum ai șanse să-ți consolidezi relația.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Cu Saturn în mers direct prin sectorul muncii și al sănătății, vei observa o îmbunătățire la acste capitole. Ai un randament mai mare în desfășurarea sarcinilor zilnice, se deblochează proiecte profesionale și starea generală de sănătate se va mai îmbunătăți.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Saturn revine în mers direct în sectorul afectiv și aduce o îmbunătățire a relației cu persoana iubită sau cu copiii. O serie de obstacole sentimentale întâmpinate până acum se vor dizolva și dacă ești singur, vei fi mai deschis către o nouă iubire. Nu uita că Saturn îți cere responsabilitate și maturitate sentimentală.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Saturn direct vine să reechilibreze relațiile de familie și te poți apropia mai mult de cei dragi, te poți împăca cu părinții. Totodată, o serie de proiecte legate de casă, poate de o renovare, de o mutare, se deblochează.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Saturn în mers direct te ajută să te exprimi și să spui tot ceea ce ai ținut în tine în perioada sa de retrogradare. Dispar blocajele în comunicare, poți face negcieri bune fără să fii constrâns de factori exteriori și poți rezolva situații ce țin de acte. O deplasare amânată poate fi acum readusă în discuție.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Saturn, guvernatorul tău, revine în mers direct în sectorul tău financiar și-ți va debloca o serie de proiecte financiare sau poate îți aduce în conturi o sumă de bani care a tot întârziat până acum. Pe de altă parte, vei observa o creștere a energiei și vei avea mai multă încredere în tine.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Saturn revine în mers direct în zodia ta, aspect care aduce o îmbunătățire a stării generale, o vitalitate mai mare și mai multă încredere în propria ta persoană. O serie de situații, proiecte personale se vor debloca în perioada următoare.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Saturn revine în mers direct în sectorul subconștientului și te ajută să faci pace cu trecutul și să-ți redobândești echilibrul interior. Este o perioadă bună să te vindeci de temeri, stări anxioase, vicii și dependențe și să lucrezi la îmbunătățirea stării de sănătate.

Horoscopul zilei de 24 octombrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Parteneri
În ce stare se află Florin Piersic, după ultima operație. Actorul și-a petrecut Paștele în spital, iar medicii au făcut noi declarații
Redactia.ro
Ultimii condamnați la moarte de Ceaușescu, în perioada comunistă. Ce fapte au comis „Bachus” și Ion Pistol, doi dintre cei mai cunoscuți infractori din istoria României
Click.ro
O gaură misterioasă, de mărimea Elveției, se formează în același loc în Antarctica. După 50 de ani, experții au aflat motivul
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Cea mai periculoasă melodie pentru șoferi. Riscul este foarte mare
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Se dă lege pentru românii din TRANSILVANIA. Noile măsuri vor deveni OBLIGATORII prin lege
Capital.ro
Românii au de așteptat mai bine de 40 de zile până vor primi pensia următoare! Când intră banii în luna iunie
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
DISPARE o categorie de PENSIE. Până CÂND poți depune ACTELE
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Delia, în vacanță cu părinții! În ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatăl ei de Paște. Imagini rare
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro