23 oct. 2022 | 10:04

Ce cifră norocoasă ai în funcţie de zodie. 26, simbolul banilor, aduce spor în casă mereu

Horoscop
Ce cifră norocoasă ai în funcţie de zodie. 26, simbolul banilor, aduce spor în casă mereu
Află ce cifră norocoasă ai în funcţie de zodie

A venit momentul să aflăm ce cifră norocoasă avem, în funcție de zodie. Un celebru numerolog a explicat ce reprezintă fiecare număr pentru toate cele 12 semne ale zodiacului. De la noroc în dragoste, viziune asupra propriului viitor, până la succes pe plan material. Potrivit specialistului, 26, care este simbolul banilor, aduce spor în casă mereu pentru unii nativi.

Ce cifră norocoasă ai în funcţie de zodie – 1

Cum ne dăm seama ce numere ne poartă noroc, în funcție de zodie. Pentru nativii Leu, 1 este cifra ce le aduce noroc: „Cifra 1 mai poate reprezenta şi adunarea numerelor 10, 29, 28. Tot ce e adunat şi dă 10 şi simplificat ajunge la 1”. Potrivit numerologului Mihai Voropchievici, această cifră simbolizează dăruirea și puterea de a conduce .

Cifra norocoasă 2

Pentru nativul Rac, cifra 2 este cea aducătoare de noroc, reprezentând armonie, echilibru, siguranță – caracteristicile ce îi definesc, de fapt, pe cei născuți în această zodie. Alte numere ce le aduc bunăstare sunt: 11, 20 și 29.

Cifra norocoasă 3

Pe cifra 3 se „bat” Berbecii și Scorpionii. „Berbecul este deschizătorul de drumuri, iar Scorpionul este alt norocos pentru că are o credinţă nemărginită. Tot ce înseamă mistic, însă este de neînţeles. 12, 21, 30 sunt alte numere norocoase”, a explicat numerologul, potrivit Antena 3.

Ce cifră norocoasă ai în funcţie de zodie – 4

Cei născuți în zodia Fecioară și Gemeni împart aceeași cifră norocoasă: 4. Acest talisman le este de mare folos mai ales la locul de muncă. Atenție mare, cifra 4 este asociată sărăciei, problemelor financiare.

Cifra norocoasă 5

Cifra 5 aparține nativilor Săgetător. Este aducătoare de energie pozitivă și le permite celor născuți în această zodie să transmită stările benefice și persoanelor din jur.

Cifra norocoasă 6

6 aduce armonie, mai ales pe plan sentimental, nativilor Taur și Balanță. „Este cifra ajutorului, a armoniei şi a căminului fericit. Tot ce fac în viaţă trebuie să facă cu dragoste de Dumnezeu”, a precizat Mihai Voropchievici.

Cifra norocoasă 7

Cifra 7 aparține Capricornilor, o zodie ce nu își pierde cumpătul în momentele tensionate, reușind să ia, aproape de fiecare dată, cele mai bune decizii.

Ce cifră norocoasă ai în funcţie de zodie – 8

„Cifra 8 este apanajul Vărsătorilor. Acest infinit este al gânditorilor. 26 este şi simbolul banului. Aştia sunt bogaţi chiar dacă nu fac nimic. Banii vin chiar în momentul de criză”, a spus Voropchievici.

Cifra norocoasă 9

Cei născuți în zodia Pești trebuie să caute mereu cifra 9. Potrivit numerologului, aceasta îi „acceptă, le oferă sprijin şi le lămureşte mintea care de multe ori este cu prea multă ceaţă”.

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Soarta misterioasă a aurului lui Ceaușescu. Ce s-a întâmplat cu o avere colosală
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Planeta ia foc! A început un nou război. Ordinul de atac a venit deja azi, 19 septembrie
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Cine era ȘOFERUL MORT în accidentul de TRAMVAI! RĂSTURNARE ȘOCANTĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro