09 mai 2021 | 18:54

Horoscopul romilor pentru toată luna mai. Ce spune acesta și cum îi afectează pe oamenii de etnie romă

Horoscop
Horoscopul romilor pentru toată luna mai. Ce spune acesta și cum îi afectează pe oamenii de etnie romă
Horoscopul romilor pentru toată luna mai

De-a lungul timpului, de istoria romilor a fost legată de arta magiei și a incantațiilor. Mai puțin cunoscut este horoscopul țigănesc. Acesta cuprinde 12 zodii reprezentate prin obiecte din uzul zilnic, care sunt asociate unor anumite perioade, în funcție de data nașterii. Iată ce spune horoscopul romilor pentru luna mai.

Iată ce spune horoscopul romilor pentru luna mai

Cu origini în Evul Mediu, horoscopul romilor cuprinde 12 zodii. Iată care sunt acestea, în ordine, în decursul unui an:

  • Cupa (21 ianuarie – 19 februarie)
  • Capela (20 februarie – 20 martie)
  • Pumnalul (21 martie – 20 aprilie)
  • Coroana (21 aprilie – 20 mai)
  • Sfeşnicul (21 mai – 20 iunie)
  • Roata (21 iunie – 21 iulie)
  • Steaua (22 iulie – 22 august)
  • Clopotul (23 august – 22 septembrie)
  • Moneda (23 septembrie – 22 octombrie)
  • Cuţitul (23 octombrie – 21 noiembrie)
  • Toporul (22 noiembrie – 21 decembrie)
  • Potcoava (22 decembrie – 20 ianuarie).

Horoscopul romilor pentru toată luna mai

Iată cum îi afectează horoscopul lunii mai pe oamenii de etnie romă, potrivit www.glamour.com:

După cum se spune, dușurile din aprilie aduc flori de mai. Ce plantai în aprilie? Așteptați ca solzii karmici să-și găsească echilibrul pe măsură ce intrăm într-o lună guvernată dual de energia Taurului și a Gemenilor.

Începem luna mai cu energie venusiană care ne încurajează să ne angajăm, să ne simțim confortabili și să ne răsfățăm. Cu toate acestea, luna se va încheia cu energia Gemenilor.

Tarot horoscop mai 2021

Mercur ne impune să gândim vertical și să intrăm în firea noastră spirituală. Poate că va trebui să luați decizii care se simt în afara caracterului înainte de sosirea lui iunie. Mercur, planeta comunicării și care orbitează cel mai repede în jurul soarelui nostru, va fi, de asemenea, în semnul rapid al Gemenilor, lăsându-ne pe toți să simțim că alergăm cu o lovitură triplă de espresso din 3 mai până când vom întâlni Mercur retrograd pe 29 mai.

Nu te supăra! Pur și simplu folosiți următoarele săptămâni cu înțelepciune; terminați-vă marile proiecte, semnați toate contractele și asigurați-vă că pașaportul și actul de identitate sunt actualizate.

Horoscopul romilor influențat de juna nouă și Jupiter

Cu luna nouă în Taur pe 11 mai, întreabă-te la ce speri să te angajezi. Stabiliți intenții pentru ciclul lunii viitoare și aflați clar obiectivele pe termen lung și investițiile pe care sunteți gata să le urmăriți.

Avem, de asemenea, Jupiter, care ne încurajează să gândim mai mult și să ne extindem, intrând în Pești visători pe 13 mai. Așteptați-vă la neașteptate în ceea ce privește avansarea dvs. și atragerea unor oportunități mărețe.

Horoscopul romilor în ianuarie și februarie

Și amintiți-vă cât de departe ați ajuns deja. În ianuarie, tema a fost despre ascensiune. Când îmbrățișezi învățarea din trecutul tău, poți începe să îți întruchipezi sinele cel mai înalt vibrațional. V-ați pus întrebări dificile pentru a face schimbări: cine doriți să fiți anul acesta? Cum vrei să arate viața ta în viitor?

Februarie a început cu Venus – planeta iubirii, sexului, frumuseții și banilor – intrând în Vărsător, semnul excentricității și inovației. Sucurile creative curgeau, traseele carierei se schimbau, iar viața ta amoroasă poate a început să se simtă puțin provocată.

Horoscopul romilor în marte și aprilie

Martie a început la începutul primului an retrograd al lui Mercur. Indiferent de semnul tău, martie a fost despre încercarea de a se încadra în practicile de atenție pentru a te împiedica să-ți pierzi din vedere realitatea, obiectivele sau pe tine însuți în ansamblu. Ești cel mai bun sinelui tău când poți pune în practică lecțiile din trecutul tău.

Am încercat să folosim luna aprilie pentru energia sa clară. Mercur s-a alăturat soarelui în Berbecul fierbinte și cu ritm rapid, invitându-ne să luăm decizii rapide și ferme în legătură cu modul în care ne petrecem timpul și energia. 

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Pâinea cu maia, izvor de sănătate. Ce sortiment trebuie evitat
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Capital.ro
Hidroelectrica, anunț important pentru toți clienții! Schimbările anunțate pentru următoarea perioadă
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Adio COZI la SGR! Un nou DISPOZITIV de COLECTAT STICLE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro