22 feb. 2022 | 08:03

Horoscopul norocului. Singura zodie protejată de Univers, conform lui Nostradamus

Horoscop
Horoscopul norocului. Singura zodie protejată de Univers, conform lui Nostradamus
Te regasesti?

Nostradamus este cel mai mare profet și astrolog. El a fost născut în zodia Săgetător, pe data de 14 decembrie. De altfel, el a epxlicat că această zodie este protejată de Univers.

Horoscopul norocului

Berbec

Cosmosul te pune într-o dispoziție blândă. Vibrația te va face să te relaxezi, aducând vindecare și optimism în sufletul tău la un nivel mai profund. Trebuie să te deschizi față de oamenii care te iubesc. Ai toate șansele să câștigi ceva azi.

Taur

Este posibil să vă aflați astăzi într-un loc deschis din punct de vedere emoțional, deoarece accentul este pus pe zona astrelor care guvernează comunicarea. Rezervă-ți timp pentru a te conecta cu familia și cu prietenii tăi apropiați pentru a hrăni conexiunile importante pentru tine. Nu îți forța norocul.

Gemeni

Reveniți pe pământ în urma vibrațiilor înalte care s-au manifestat în ultimele două zile. Ai fost destul de ocupat în ultima vreme, iar acum este timpul să recuperezi din timpul relaxării mult dorite. S-ar putea să fii înclinat să iei în considerare activități discrete chiar acum pentru a te relaxa, în loc să ieși să explorezi. Norocul nu e de partea ta, dar măcar fii înțelept.

Rac

Schimbarea de energie se va simți ca o gură de aer proaspăt, permițându-vă să intrați în contact cu adevăratul dvs. sine. Veți avea chef să socializați, simțindu-vă mai plin de energie. Veți încerca să vă protejați energia și veți fi mai absorbant față de emoțiile celorlalți. Norocul te urmărește.

Leu

Vei fi liniștit când ziua începe conectându-te cu cele mai profunde emoții ale tale. Cei din jur ar putea găsi latura ta introvertită destul de neobișnuită. Dar este important pentru tine să îți ordonezi gândurile și sentimentele. Universul te va ajuta cu tot ce îți propui. Norocul este al tău.

Fecioară

Veți fi chemat să acordați sprijin emoțional unui prieten sau unui membru al familiei, deoarece cosmosul vă cere să vă îngrijiți persoanele dragi. Oferiți sfaturi practice cuiva care are nevoie. Nu toți sunt deschiși în legătură cu luptele lor interne, s-ar putea să trebuiască să fiți cu ochii în patru pentru cineva apropiat care nu o duce bine.

Balanță

Vă veți simți investiți emoțional în colegii dvs. de muncă. Dacă ați dezvoltat o relație apropiată cu un coleg, acum ar fi o ocazie excelentă să vă întâlniți și să legați prietenii în afara biroului. Nu îți forța norocul, el există, dar în limite bine stabilite.

Scorpion

Vă vei simți protejat și ocrotit de univers, deoarece cosmosul luminează spiritualitatea. Vei simți că ești transportat într-un loc senin, având în vedere că orice conflict preexistent sau persoane negative nu are nicio influență asupra ta.

Săgetător

Veți deveni conștient de ceea ce nu funcționează în viața ta  în acest moment, deoarece sensibilitatea ta emoțională este accentuată. Ești una dintre zodiile protejate de Univers, comportă-te ca atare.

Capricorn

Celibatar sau într-o relație serioasă, va fi o zi romantică pentru tine, deoarece sunt puse în evidență problemele de suflet. Aceste vibrații hrănesc conexiunile pasionale, mai ales dacă tu și partenerul tău căutați modalități de răsfăț și relaxare.

Vărsător

Îmbrățișați oamenii sănătoși, alimentele, deoarece bunăstarea dvs. este în centrul atenției. Ocazie perfectă pentru a vă destresa la nivel fizic și mental, așa că aplecați-vă spre activități care vă ajută să uitați de muncă.

Pești

Veți fi un far de lumină pentru familia și prietenii tăi. Veți primi ajutor pentru a sparge barierele cu cei față de care te-ai simțit în ultima vreme închis. Peisajul cosmic îți va aduce noroc și creștere.

Parteneri
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
Redactia.ro
David Beckham a câștigat lupta cu cele 150 și ia potul cel mare: 280 de milioane de euro dintr-un ”foc”!
Digisport.ro
Povestea fabuloasă a actorului care a ajuns frate cu propriul tată. A jucat în aproape 40 de filme și a murit pe scenă, în timpul unui spectacol
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
"Sleepy Don". Valuri de ironii după ce Trump a adormit la primul termen al procesului. Procuror: N-am mai auzit așa ceva până acum
Digi24
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Digi24
Cum arătau Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu în 2012, la primul sezon Masterchef. Imagini de colecție
Unica.ro
Înfruntarea titanilor din muzica populară. Valuri de cuvinte grele
EVZ.ro
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews
Fumatul este INTERZIS la 5 m de altă persoană! Noua regulă intră în vigoare
Capital.ro
Război în Orientul Mijlociu | Cabinetul de război israelian s-a reunit pentru a cincea oară de la atacul Iranului. Cele trei scenarii de răspuns militar
Antena 3
Lovitură de teatru pentru Antena 1! Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au semnat cu PRO TV
TV Mania
Și-a părăsit soțul pentru cel mai bun prieten al lui. Anunțul făcut acum la doar câteva luni de la divorț: „Plătim pentru orice...”...”
Avantaje
MILIOANE de PENSIONARI sunt AFECTAȚI. ANUNȚUL care schimbă DECIZIA din SEPTEMBRIE
Mediaflux
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro