Horoscopul lunii iunie 2022. 3 zodii sunt pe lista neagră a astrelor

Horoscopul lunii iunie 2022. 3 zodii sunt pe lista neagră a astrelor
Horoscop special pentru iunie 2022

Sezonul Gemenilor nu are vești bune pentru trei zodii. Deși a venit vara, nu toți nativii vor fi încântați de această schimbare. Deoarece solstițiul de vară se apropie, asta înseamnă că lăsăm în urmă primăvara și trecutul. Iunie 2022 va fi cea mai proastă lună pentru trei semne zodiacale. Vestea bună este că măcar starea este temporară.

Zodiile ghinioniste ale lunii iunie 2022

Din 4 iunie, Saturn – planeta granițelor și limitărilor – va sta retrograd în semnul de aer al Vărsătorului până la 22 octombrie. În această perioadă se anunță răsturnări de situație și schimbări de plan. Pentru că retrogradarea are loc într-un semn fix, schimbarea poate să nu fie ușor de implementat imediat, dar lunile de vară vor servi ca timp pentru a analiza modul în care anumite limite au ținut captive aceste trei zodii.

Lucrurile vor lua o întorsătură majoră în 21 iunie, când soarele pășește în semnul cardinal de apă al Racului, aducând stări emoționale profunde și dorințe multe. Va fi momentul în care toată lumea va căuta un loc sigur pe care să-l numească acasă, fiind dispusă să-l apere cu orice preț. Pentru trei semne zodiacale, norocul nu va fi de partea lor. Taurul, Săgetătorul și Vărsătorul vor fi printre cei mai ghinioniști nativi ai horoscopului. Astrele susțin că îi așteaptă multe necazuri și trădări, lacrimi și dezamăgiri. Vezi și Bărbații care te vor face să suferi de fiecare dată. Trebuie evitați cu orice preț

Taur

În această vară, norocul pare că i-a întors spatele Taurului. Astrologii susțin că sezonul estival va fi foarte trist pentru zodia Taur. Pe acești nativi îi așteaptă mari necazuri atât la locul de muncă, cât și în viața personală. Se întrevăd scandaluri, certuri și tensiuni în relația de cuplu. Există inclusiv riscul de a-și pierde locul de muncă.

Săgetător

Dacă situația este clară în cazul Taurilor și aproape că nu există vreo șansă de a scăpa basma curată, Săgetătorul este ceva mai norocos. Totuși, această zodie poate avea probleme atât la serviciu, cât și în viața de cuplu. Multe lucruri vor depinde tocmai de reacția și comportamentul nativilor Taur. Dacă simți că există tensiuni în relație, încearcă să aplanezi imediat conflictul și să ai o discuție sinceră cu persoana iubită.

Vărsător

Pentru Vărsători, vara se anunță un anotimp al pierderilor financiare. La locul de muncă, întâmpină mai multe probleme, care pot avea un impact semnificativ asupra poziției și nivelului salarial. Nu este exclus chiar să-și piardă locul de muncă. Adio prime și bonusuri!