Horoscopul iubirii pentru decembrie 2022. Zodia care reia legături amoroase vechi, iubirea va pluti în aer pentru aceşti nativi

Horoscopul iubirii pentru decembrie 2022. Zodia care reia legături amoroase vechi, iubirea va pluti în aer pentru aceşti nativi
Horoscopul iubirii pentru decembrie 2022. Află care nativi vor relua o legătură amoroasă mai veche. Iubirea va pluti în aer.

Horoscopul iubirii pentru decembrie 2022. Urmează o lună cu adevărat magică pentru semnele zodiacale din horoscop. Mercur intrând în Capricorn i-a ajutat pe nativi să își concentreze atenția asupra nevoilor lor. Venus intrând în Capricorn anunță o satisfacere a nevoilor, în mod special pe plan emoțional. Cine sunt nativii care vor relua legături amoroase vechi.

Horoscopul iubirii pentru decembrie 2022

Berbec. În următoarele patru săptămâni, în viața emoțională a Berbecului vor avea loc schimbări importante. Nativii vor relua legătura cu o persoană pe care au uitat-o de mult timp. Au fost implicați într-o relație amoroasă la un moment dat, însă ulterior au păstrat prietenia.

Taur. În ultima lună a anului 2022, Taurul va petrece în formă maximă. Nimic nu-l va opri să se simtă bine. Va pregăti surprize pentru toți cei dragi, chiar și pentru familie.

Gemeni. Persoanele născute sub semnul zodiacal al Gemenilor vor face pe toată lumea să se simtă bine de sărbătorile de iarnă. Nativii vor cânta, vor dansa alături de prietenii cei mai apropiați și de familie. Se vor simți în al nouălea cer!

Rac. Nativii din zodia Racului simt nevoia să reia legătura cu anumite persoane din viața lor. Pe măsură ce se apropie sărbătorile, încep să se simtă singuri. După o lungă perioadă tulbure, apele se vor liniști și pentru ei.

Zodia care va dori să reia o relație amoroasă

Leu. Leul va avea o poftă de viață cum nu a avut de foarte mult timp, în perioada sărbătorilor de iarnă. Cadrul familial îl va ajuta să se simtă foarte bine. Va fi foarte vesel și fericit. Finalul anului 2022 îl va petrece într-un cadru neobișnuit.

Fecioară. Din cauza orgoliului, persoanele născute sub semnul zodiacal al Fecioarei au pierdut mulți oameni. Legături importante și profunde s-au rupt tocmai pentru că nativii nu au știut cum să echilibreze emoțiile. În decembrie 2022, vor simți remușcări, dorind să reia legătura cu anumite persoane.

Balanță. În anul 2022, persoanele născute sub zodia Balanței, care nu au partener romantic, vor fi foarte mulțumite. Familia va reuși să îi facă să se simtă iubiți. Nimic nu va fi mai important pentru ei, în perioada sărbătorilor.

Scorpion. În următoarele patru săptămâni, Scorpionii se vor gândi la vechile prietenii. De această dată, nu vorbim despre relații romantice. Nativii vor dori să se reconecteze cu anumite persoane de care s-au distanțat, odată cu trecerea timpului.

Cine se va izola de sărbători, la finalul anului

Săgetător. Toată lumea va vrea să-i aibă pe Săgetători aproape în perioada sărbătorilor de iarnă. Numai că nativul va simți să stea, mai degrabă, singur cu propriile sale emoții și gânduri. Nu își va dori să fie în centrul atenției în acest an.

Capricorn. Nativii născuți sub semnul zodiacal al Capricornului nu lasă garda jos nici măcar la final de an. Totul, din cauza cheltuielilor. Vrea să fie sigur 100% că nu va ajunge într-o situație precară din cauza scumpirilor. Preferă să doarmă liniștit, știind că deține controlul asupra zilei de mâine.

Vărsător. Vărsătorul refuză să recunoască faptul că îi este dor. Nativul retrăiește anumite momente în interiorul sufletului său, însă nu vrea să admită că tânjește după o persoană de care s-a despărțit, la un moment dat. Îi este teamă să reia legătura cu aceasta. Ar vorbi cu ea, însă nu dacă face el primul pas.

Citește și: Două zodii care încep poveşti de iubire ca în filme. Horoscopul de weekend aduce numai veşti bune

Pești. În luna decembrie 2022, Peștii vor demonstra tuturor că pot să schimbe starea de spirit a unei persoane. Vor fi sufletul petrecerii, în această perioadă. Nativii vor emana doar energie pozitivă în jur.

Urmăriți Playtech.ro și pe