Horoscopul dragostei în ianuarie 2022. Pentru ce zodii bat clopotele de nuntă5

Horoscopul dragostei în ianuarie 2022. Pentru ce zodii bat clopotele de nuntă5
Horoscopul dragostei in ianuarie 2022. Pentru ce zodii bat clopotele de nunta

Luna ianuarie 2022 aduce multe surprize plăcute pentru nativii dn horoscopul eurpean. Unele zodii vor încerca să își construiască un alt drum în viață. Alți nativi care sunt deja implicați într-o relație vor face pasul următor. Cine se căsătorește în 2022. Verifică mai jos dacă te numeri și tu printre norocoși.

Horoscopul iubirii pentru ianuarie 2022

Berbec

Nativii din zodia Berbec trec printr-o perioadă destul de bună în luna ianuarie. Se înțeleg foarte bine cu familia și prietenii, dar trebuie să aibă grijă, deoarece un fost partener reapare în viața lor, pentru a le da lumea peste cap.

Taur

Nativii Taur sunt ajutați de partenerii de viață în această perioadă, pentru a avansa în carieră. Cei care sunt momentan singuri vor cunoaște pe cineva special la o petrecere a firmei și se vor îndrăgosti pe loc.

Gemeni

Nativii din zodia Gemeni ar putea găsi dragostea în prima jumătate a lunii ianuarie. Iubirea plutește în aer. Îți poți găsi jumătatea la sala de fitness sau chiar la piață.

Rac

Pentru nativii din zodia Rac, luna ianuarie va fi una dificilă pe plan sentimental. Încercați să

Leu

Norocul dă peste nativii din zodia Leu în această perioadă. Își vor întâlni viitorul partener, își vor face noi cunoștiințe care-i vor ajuta pe viitor.

Fecioară

Unii nativi din Fecioară au probleme grave în cuplu, fiind la un pas de a-i spune adio partenerului de viață. Fă doi pași înapoi, liniștește-te și gândește-te de 2 ori înainte de a lua o decizie drastică.

Balanță

Ianuarie 2022 este o lună dificilă pentru nativii din zodia Balanță. Astrele îți recomandă să o iei mai ușor și să rupi relațiile toxice, atât amoroase cât și cele de prietenie, din viața ta.

Scorpion

Pentru nativii din Scorpion, luna ianuarie a acestui an va fi extrem de solicitantă. Trebuie să-ți pui ordine în gânduri. Unele relații secrete devin publice.

Săgetător

Luna ianuarie 2022 aduce multe tentații pentru nativii din zodia Săgetător. Unii nativi vor să aibă parte de o aventură, în timp ce nativii care sunt implicați într-o relație serioasă se gândesc să se logodească. Te înțelegi bine cu familia, prietenii și colegii de la muncă.

Capricorn

Unii nativi din Capricorn regretă relațiile din trecut și duc dorul foștilor parteneri, în ianuarie 2022. Pe de altă parte, aveți parte de relații excelente în familie, cu copiii, rudele și prietenii.

Vărsător

Nativii din zodia Vărsător își rezolvă problemele casnice în prima jumătate a lunii ianuarie 2022, reaprind flacără iubirii în cuplu și pleacă într-o vacanță romantică alături de partener.

Pești

Nativii din zodia Pești sunt norocoși în prima lună a anului 2022. Vor primi cadouri din partea partenerilor de viață, iar lucrurile în cuplu merg strună.