Horoscopul dragostei 2021. Zodiile care sunt fericite, în funcție de pereche

Horoscopul dragostei 2021. Zodiile care sunt fericite, în funcție de pereche
Horoscopul dragostei, zodiile compatibile în dragoste

Compatibilitatea între zodii este foarte importantă. Astfel că, unele zodii se înțeleg de minune între ele, în timp ce altele nu au nimic în comun. Din acest motiv este bine să cunoașteți cu care dintre nativii zodiacului sunteți compatibili și cu care nu va înțelegeți chiar deloc.

Zodiile compatibile în dragoste

Toată lumea știe că nu toate zodiile sunt compatibile între ele. Nativii care nu au compatibilitate din punct de vedere astrologic, cu partenerul vor avea de suferit. Din aceasta cauză trebuie să cunoașteti care este compatibilitatea între zodia voastra și cea a partenerului. În felul acesta veți știi ce șanse are relația voastră. Iată care sunt cele mai compatibile cupluri ale zodiacului, dar și cele mai fericite în dragoste.

Berbec și Scorpion

Cei doi nativi vor forma un cuplu extrem de puternic, fiind un cuplu etalon pentru ceilalți. Berbecul este renumit pentru pasiunea și ambiția sa. Scorpionul este un lider înnăscut, de altfel ambele zodii au abilităti de lider si sunt guvernate de planeta Marte. Ei au valori similare si le plac provocările. Sunt descurcăreți amândoi și au abilităti de manipulare. În concluzie, au mari șanse de reușită în cuplu.

Taur și Balanță

Taurul și Balanța deși, sunt destul de diferiți se pot înțelege destul de bine. Taurul este încăpățânat și protector, Balanței îi place flirtul, iar la mijloc apare gelozia. Dar, cu toate acestea ei sunt un cuplu destul de reușit. Taurul reprezintă consecvența, iar Balanța este echilibrul. Acestea două se potrivesc, iar relația lor este bazată pe respect. Ambele zodii sunt guvernate de planeta Venus, planeta dragostei, a frumosului. Cei doi împărtășesc o perspectivă romantică asupra lumii.

Gemeni și Săgetător

Gemenii și Săgetătorul, două zodii între care poate exista adesea o atracție magnetică instantanee. Mai greu va fi începutul unei astfel de relații. Ambele sunt semne foarte independente și urăsc să depindă de alții. Gemenii și Săgetătorul împărtășesc o mulțime de trăsături fundamentale. Amândoi sunt plini de viață, exploratori, deschiși, încrezători și au o abilitate de comunicare dezvoltată. Conflictele care vor apărea între ei se vor rezolva prin dialog de ambele părți. Acești nativi sunt bucuroși să-și ofere reciproc spațiu și încurajări pentru a reuși ca două ființe separate.

Rac și Pești

Racul și Peștii sunt ambele semne de apă. Sunt cunoscute pentru sensibilitatea de care dau dovadă. Ambele sunt semne idealiste, tolerante, sensibile și vulnerabile. Acest cuplu va crea un mediu extrem de grijuliu, un spațiu în care oricine se poate simți în siguranță. Ambele zodii sunt visătoare și au fantezii adesea. Cei doi știu când să stea și când să se retragă, de aceea se înțeleg atât de bine. Acești nativi se bazează mai mult pe instinctele lor decât pe logică, în viață. Atât Racul, cât și Peștii dau dovadă de maturitate. Sunt capabili să-și recunoască greșelile.

Leu și Vărsător

Acești nativi sunt un alt cuplu care se potriveste de minune. Între cei doi există o iubire care crește împreună. Leul este dominator, este un cuceritor și un lider puternic, iar Vărsătorul, în schimb, este aerianul, boem si avangardist. Ambele zodii respectă autenticitatea și nu se tem să iasă în evidență. Când sunt împreună, nu trec neobservați. Leului îi place să-l asculte pe Vărșator care este un înțelep, iar Vărsătorul știe să-l aprecieze și sa-i ofere satisfacția aceasta partenerului. Leii și Vărsătorii sunt generoși, idealiști, creativi și independenți.

Fecioară și Capricorn

Aceste semne zodiacale de pământ sunt renumite pentru inteligența și rațiunea lor. Știu ce vor și știu cum să obțină ceea ce vor. Cele două zodii sunt capabile să aibă o relație deoarece împărtășesc mai multe valori dintre care: determinare, pragmatism, maturitate și rezistență. Se vor admira reciproc. Capricornul are capacitatea de a conduce și de a organiza lucrurile, iar Fecioara este foarte atentă la detalii. Sunt zodii pragmatice si cu simț practic. Se vor înțelege perfect în cuplu.

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI