Cum vezi dacă ai compatibilitate cu iubitul. Mare atenție, așa îți dai seama exact, e atât de simplu

Cum vezi dacă ai compatibilitate cu iubitul. Mare atenție, așa îți dai seama exact, e atât de simplu
Numerologie și destin: cum vezi dacă ești compatibilă cu iubirul

Comunicarea și compatibilitatea sunt extrem de importante în orice tip de relație cu oamenii de lângă noi. În schimb, când vine vorba de iubire, încercarea de ne găsi partenerul potrivit pentru noi ne face să ne pierdem speranța. Dacă ai ajuns în acest punct, poți trece la științele exacte, anume matematica, iar cifrele îți vor aduce jumătatea. Calculează-ți compatibilitatea cu partenerul.

Compatibilitatea în cuplu. Calculează dacă te potrivești cu iubitul

Numerologia iubirii poate să ne ajute să calculăm compatibilitatea dintre două persoane. Numerologul Mihai Voropchievici ne propune o metodă simplă pentru a descoperi dacă doi oameni se potrivesc ori ba.

„Uneori, vine o dragoste nebună care dă senzația că mută munții, dar când ajung să se cunoască mai bine, devine ceva tacit și vine și căsătoria. Există 8 modalități numerologice”, a explicat specialistul în cadrul emisiunii ”Adevăruri Ascunse” de la Antena 3.

„Astea sunt simplu de făcut. Trebuie să vă jucați cu silabele de la luna în care v-ați născut”, completează el

De exemplu, să luăm în considerare lunile octombrie și iunie. Octombrie are 4 silabe, iar iunie 3, ceea ce înseamnă că împreună formează cifra 7, o cifră divină. Rezultatul este că doi oameni născuți în aceste luni pot funcționa împreună.

„Pot să apară tot felul de combinații. O altă combinație spune: Nu văd căsătoria ca ceva obligatoriu, dar se simt bine împreună. Construiesc împreună, dar nici unul nu are obligație față de celălalt”, susține Voropchievici.

Mai multe detalii Știridinlume.ro. 

Poți lua în considerare și cifra destinului

O altă variantă din numerologia iubirii care ne ajută să descoperim dacă suntem compatibili cu partenerii noștri ține de cifra destinului. Așadar, pentru a afla acest detaliu, trebuie să știi atât cifra destinului tău, cât și a lui. Pentru a o calcula este esențial să cunoști cifrele care formează data nașterii. Acestea se adună până rezultă un singur număr, cuprins între 1 și 9.

  • Exemplu: Ea este născută pe 08.05.1986, iar el pe 21.05. 1983.
  • Se calculează cifra destinului pentru ea: 8+5+1986= 1999=1+9+9+9=28=2+8=10(1+0)=1.
  • Se calculează cifra destinului pentru el: 21+5+1983= 2009=2+9=11(1+1)= 2.
  • Rezultat: Cifra destinului pentru el este 2 și pentru ea 1. De aici, se caută interpretarea în dragoste ținând cont de semnificațiile cifrelor 1 și 2.

Trainer de dezvoltare personală: „Nu există ideea de incompatibilitate”

„Nu există, din punctul meu de vedere, ideea de incompatibilitate. Dumnezeu ne-a lăsat pe acest pământ să fim compatibili unii cu ceilalți, să ne înțelegem unii cu ceilalți și cu plantene și cu animalele. Eu am mai spus-o de atâtea ori. E așa de ușor să te căsătorești, dar e foarte greu să menții sau să rămâi acolo, pentru că este o călătorie lungă, presărată cu multe. Secretul căsniciei este acea preocupare în comun sau să spunem că este acea trăire pe care o ai cu partenerul legată de sinceritatea dorințelor fiecăruia”, a explicat Suada Agachi, trainer de dezvoltare personală.