27 sept. 2021 | 19:15

Horoscop chinezesc 27 septembrie – 3 octombrie 2021. Zodiile care se vor bucura în aceste zile

Horoscop
Horoscop chinezesc 27 septembrie - 3 octombrie 2021. Zodiile care se vor bucura în aceste zile
Horoscop chinezesc pentru 27 septembrie - 3 octombrie

Specialiștii vin cu noi detalii pentru cei care cred în horoscopul chinezesc. Ce se va întâmpla cu unii dintre nativi în perioada cuprinsă între 27 septembrie și 3 octombrie? Unele din zodii se vor bucura intens de aceste zile.

Horoscop chinezesc pentru 27 septembrie – 3 octombrie 2021: detalii pentru zodii

Șobolan – Aceștia au parte de o perioadă excelentă pentru întâlniri de afaceri. Stai bine în zona carierei și ești în căutare de un loc mai bun de muncă ce te va merita mai mult. La finele săptămânii amorul este la putere.

Bivol – La începutul săptămânii vei fi omul potrivit la locul potrivit. Trebuie doar să profiți de tot și toate așa cum îți sunt date. Unele zile dificile pot fi miercuri și joi în special. Nu tot ce îți propui va ieși așa cum vrei tu. Nu te epuiza!

Tigru – Se simte un aer de sărbătoare în viața ta și de distracție de asemenea. Ai grijă la oamenii care promit prea multe. Este puțin probabil ca toate să se rezolve în timpul dat de tine, așa că ia-le ușor și sigur. Ai grijă să echilibrezi mereu balanța.

Iepure – Începutul de săptămână poate să fie dificil pentru tine, mai cu seamă dacă lucrezi în echipă. Unii par să-ți dea bătăi de cap. Miercuri și joi ai parte de zile excelente pe toate planurile. Se anunță vești bune în sectorul carierei. Întâlnește-te cu oamenii cu care nu te-ai mai văzut de foarte mult timp.

Dragon – Încearcă să fii mai flexibil și vei simți astfel diferența și calitatea timpului. Muncește, dar păstrează totuși timp să-ți relaxezi mintea și să iei aer în piept. Profită de orice context care ți se pare bun pentru că a doua șansă nu va mai veni.

Șarpe – Provocările vin cu un rost în viața ta. Sortează atent comentariile pe care le primești și alege ce să înveți din ele. Ești atras de calitățile unora care sunt misterioși la prima vedere. Nu uita de romantism și planificările făcute pentru cineva drag.

Cal – O persoană din trecutul tău se întoarce în viața ta. Aceasta caută să se reconecteze cu tine și te provoacă la o nostalgie fără final. Rămâne ca tu să decizi scenariul și dacă accepți sau nu. Nu îți asuma riscuri mari în general.

Oaie – Săptămâna începe cu semne bune pentru tine, iar dacă ești singur urmează ca norocul să-ți surâdă. Mijlocul perioadei menționate îți aduce o surpriză. Cuplurile pot planifica o călătorie ce le va schimba viața.

Maimuță – În prima parte a săptămânii ai de-a face cu oameni cărora le place să joace rolul de victimă. Aceștia te storc de energie și te fac să te simți incomod. Unii pot profita de faptul că ești un om foarte bun. Ai grijă!

Cocoș – Ești inspirat să găsești soluții ușoare pentru toate sarcinile și să simplifici toate problemele din viața ta. Profită de energia pe care o ai la moment.

Câine – Întâlnirile de afaceri sunt productive la mijlocul săptămânii, așa că ai grijă cum ți le programezi să fie cu noroc. Ești foarte entuziasmat pentru ce urmează.

Mistreț – Săptămâna aceasta începe haotic pentru tine, dar trebuie să ai ceva răbdare ca lucrurile să se așeze. Succesul în afaceri necesită răbdare și perseverență.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Blestemul minelor de sare. Catastrofele din Ocna Mureș, un scenariu posibil pentru Slănic Prahova
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Decizie obligatorie pentru toți șoferii români. Noua lege UE îți blochează contul bancar
Capital.ro
Horoscop 27 aprilie 2024. Leii ar trebui să fie atenți la sănătate, Berbecii au parte de creativitate
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
BANII de PENSIE sunt GATA! Marcel Boloș a CONFIRMAT OFICIAL
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro