Horoscopul celor mai pofticioase zodii. Cine mănâncă mult și cine preferă rafinamentul

Horoscopul celor mai pofticioase zodii. Cine mănâncă mult și cine preferă rafinamentul
Horoscopul celor mai pofticioase zodii

Astrologii sunt de părere că zodile au o mare influență asupra obiceiurilor alimentare ale unui nativ. Iată, așadar, dacă ai o predispoziție pentru a deveni obsedat de mâncare sau dacă tinzi către un regim echilibrat.

Horoscopul celor mai pofticioase zodii

Berbec

Despre Berbeci nu se poate spune că sunt obsedați de mâncare, ci numai că sunt foarte pofticioși din fire. Ei nu pot refuza o porție de mâncare ce se află în fața lor pentru că aromele îi îmbie și le ruinează voința de a se abține, mai ales dacă sunt la dietă.

Taur

Pentru Tauri, ei visează mâncare, se gândesc la mâncare și prepară cantități impresionante de mâncare. Este, prin urmare, cea mai pură plăcere pentru ei, fiind principalii ”obsedați” de mâncare ai zodiacului. Fie că mănâncă tot ce poftesc, fără a se gândi la consecințe, fie își prepară meniuri elaborate și sănătoase, însă foarte gustoase.

Gemeni

Pentru Gemeni, ei nu sunt pofticioși însă au etape în care se fixează asupra unui fel de mâncare pe care ar consuma-o fără limite. Sunt predispuși la excese alimentare, din acest punct de vedere, fie că au preferințe pentru dulciuri ori alimente foarte sărate.

Rac

Pentru Raci, ei gătesc mult și foarte bine, ceea ce îi face pe toți din familie să fie dependenți de mâncarea lor. Nici măcar ei nu pot să îi reziste. Dacă nu își gestionează porțiile, ei riscă să aibă probleme cu greutatea.

Leu

Pentru Lei, le plac mâncărurile rafinate, speciale, și se pot transforma oricând în adevărați gurmanzi. Sunt, de asemenea, niște carnivori înrăiți și trebuie să își înfrâneze pornirea de a consuma foarte multe preparate pe bază de carne.

Fecioară

Pentru Fecioare, le place să mănânce, însă nu fac o obsesie din asta. Deoarece sunt foarte preocupați pentru sănătatea lor, vor aborda diverse tipuri de alimentație, pe care le consideră cele mai benefice pentru organismul lor.

Balanță

Pentru Balanțe, sunt foarte mofturoase și cu siguranță nu se poate spune despre ele că sunt obsedate de mâncare. Să aleagă întotdeauna tot ceea ce este mai rafinat și mai delicat.

Scorpion

Pentru Scorpioni, ei pot face adevărate excese alimentare, îndeosebi când vine vorba despre preparatele lor preferate. Dacă nu își stăvilesc apetitul, este posibil să aibă probleme cu greutatea ori probleme digestive.

Săgetător

Pentru Săgetători, dulciurile sunt cele care le dau de furcă. Pur și simplu nu le pot refuza. Din fericire însă, au un metabolism destul de accelerat, fapt care înseamnă că nu se îngrașă prea ușor.

Capricorn

Pentru Capricorni, mesele festive sunt precum o piatră de hotar pentru ei. Când toată lumea este la masă și se înfruptă din preparatele delicioase, nici prin cap nu le trece să se oprească din a savura bunătăți. Deoarece mâncatul excesiv este în cazul lor unul ”social”, trebuie să își mai impună niște limite pentru mesele festive care le plac atât de mult.

Vărsător

Pentru Vărsători, ei nu au obsesii pentru mâncare, însă cea mai mare problemă în cazul lor este alimentația excesivă, care este cauzată de stres. Când au ceva probleme, ei apelează imediat la răsfățurile culinare, fapt considerat periculos pentru silueta și pentru sănătatea lor.

Pești

Pentru Pești, ei sunt extraordinar de pofticioși, însă nu le place deloc să gătească. Prin urmare, ei vor fi clienți fideli ai restaurantelor bune și vor comanda foarte des preparate pentru acasă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI