Horoscop. Zodiile de femei care te vor înșela mereu. Cu ele nu poți avea un mariaj liniștit

Horoscop. Zodiile de femei care te vor înșela mereu. Cu ele nu poți avea un mariaj liniștit
Care sunt zodiile de femei care vor înșela mereu?

Specialiștii vin cu noi vești în dreptul celor 12 zodii ale horoscopului. Care sunt femeile zodiacului care vor înșela mereu? Acestea nu pot avea un mariaj liniștit pentru că vor călca mereu strâmb.

Horoscop dragoste: zodiile de femei care vor înșela mereu

Leu – Regina trădării este ea! Una din cele mai strălucitoare și atrăgătoare zodii nu poate să-și țină în frâu dorința de a sta și în atenția altora. Relația va fi destul de stabilă dacă partenerul ei o va trata exemplar, dar dacă lucrurile vor începe să scârțâie chiar și puțin, nu va pierde timpul. Trădarea este doar la doi pași pentru ea. De asemenea, trebuie să se lupte cu impulsul de a-i vrăji pe toți. Îi place să flirteze și adoră atenția bărbaților frumoși și inaccesibili. Îi e foarte dificil să nu cedeze infidelității dacă îi are în preajmă.

Berbec – Aprige, exigente cu ele, perfecționiste și mereu puse pe cai mari. Acestea se numără printre partenerele care cu siguranță trădează dacă nu le dai ceea ce îți oferă și ele. E probabil cel mai competititv semn, lucru care se traduce și prin rezistență foarte slabă în fața trădării. Nu poate suporta ca cineva din anturajul ei să fie mai bine decât ea sau să o ducă într-un mod mai aparte decât ea. Va avea mereu tentativa de a căuta o relație mai specială, dacă va vedea că în grupul ei de prieteni cineva are o conexiune mai profundă. Caută un exemplar masculin perfect cu care să arate ceea ce poate. E aproape imposibil să reziste tentației de a încerca să-l găsească, chiar dacă e de mână cu altcineva.

Gemeni – Nu e la fel de impulsivă precum alte zodii, dar are și ea slăbiciunile sale. Trebuie mereu să fie purtată pe culmi și vrăjită cu ceea ce ai mai de preț. Are teama de rutină și de plictiseală, motiv pentru care e posibil să calce strâmb. Vrea să fie mereu în centrul atenției și e tabloul întruchipat al unei zodii predispuse spre infidelitate.

Vărsător – Trăiește după un cu totul alt set de reguli decât toți ceilalți. Nu vrea să audă de nimic tradițional și o încântă cu totul alte taine, perspective și scenarii. Ele nici nu consideră infidelitatea ca ceva grav, ci ca o experiență pasageră sau o distracție. Poate spune senină că era normal să calce strâmb pentru că se plictisea sau pentru că în fapt nu aparține nimănui.

Urmăriți Playtech.ro și pe