Horoscopul blocajelor. Ce piedici majore au toate zodiile de nu le merge bine

Horoscopul blocajelor. Ce piedici majore au toate zodiile de nu le merge bine
Horoscopul blocajelor. Ce piedici majore au toate zodiile de nu le merge bine

Fiecare zodie este specială în felul ei. Toți nativii au diverse atitudini față de anumite situații și sunt predispuși la comportamente de tot soiul. În aceeași idee, anumite zodii sunt predispuse la blocaje de mai multe tipuri, fie ele emoționale sau energetice.

Horoscopul blocajelor. Ce piedici majore au toate zodiile de nu le merge bine

Odată cu Mercur retrograd, anumite zodii trec printr-un moment intens, cu multă încărcătură, spune Cristina Demetrescu, astrolog.

Berbec

Acești nativi trebuie să lupte pentru independența lor, pentru că pierderea ei va duce la niște situații foarte delicate. Lupta este una asiduă, dar cu puțină perseverență, berbecii vor ieși învingători.

Taur

Până pe 18 iulie au Luna neagră, lucru care duce la perioade foarte diferite. În timp ce astăzi totul merge ca pe roate, mâine s-ar putea să fii la pământ. Poți întâmpina provocări mari pe plan profesional, iar starea ta nu e deloc bună. Ar trebui să ai răbdare cu tot ce îți iese în cale și cel mai important să lași uși deschise peste tot. Nu știi de unde se ivesc oportunități.

Gemeni

Poți avea o perioadă tare ciudată, din care să nu știi cum să ieși. Totul va fi bine, deși simți această perioadă mai intensă ca oricând.

Rac

Ai probleme de sănătate, griji și multe pierderi. Apar provocări mari și poți trece prin despărțiri sau divorțuri, însă ai grijă de sănătatea ta psihică.  Undeva se întâmplă schimbări majore, însă ia-le încet și ocupă-te de ele în funcție de prioritate.

Leu

Întâmpini provocări în ceea ce privește relația cu partenerul. Are nevoie de sprijinul tău. În ceea ce te privește, simți nevoia să te izolezi pentru că apar niște blocaje și vrei să faci o introspecție.

Fecioară

Nu e cazul să te pierzi în detalii. E un an care vine cu mari schimbări pentru tine. Nu trebuie să faci prea multe, pentru că universul lucrează pentru tine. Chiar dacă întâmpini provocări, le faci față cu brio.

Balanță

Pot apărea pierderi karmice. Unii nativi nu pot merge mai departe din cauza blocajelor. Dacă ai pe cineva aproape, simți nevoia să împărtășești cele mai ascunse temeri.

Scorpion

O scădere la nivel energetic. Poți să experimentezi stări de oboseală și ar trebui să te odihnești mai mult. Poate mergi într-o vacanță și îți limpezești mintea.

Săgetător

O perioadă în care ai de plătit înapoi karmei niște datorii. Dacă simți nevoia să cauți un sens în viața ta, asta e pentru că la un moment dat ai încetat căutarea. Vei depăși acest blocaj cu multă înțelepciune.

Capricorn

Subconștientul tău lucrează mai mult ca niciodată. Zodia ta este predispusă la scepticism și mult raționament. Trebuie să schimbi lucrurile care îți dau semne că nu mai funcționează.

Vărsător

Dai de provocări noi în fața cărora trebuie să reziști și peste care, dacă treci, vei fi mai înțelept. Urmează o perioadă de maturizare.

Pești

Mulți nativi se pot simți constrânși. Treci printr-o perioadă de încercări pot fi de ordin fizic, poate niște probleme de sănătate. Anul acesta trece prin agonie, dar și prin extaz. Trebuie să te odihnești mai mult și să te pui pe primul loc.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI