Horoscopul banilor. Ce nativi vor avea parte de mari câștiguri financiare săptămâna aceasta

Horoscopul banilor. Ce nativi vor avea parte de mari câștiguri financiare săptămâna aceasta
Horoscopul banilor. Ce nativi vor avea parte de mari câștiguri financiare săptămâna aceasta

Astrele îți spun ce îți prevestește horoscopul banilor, în funcție de zodie. Ce nativi vor avea parte de mari câștiguri financiare săptămâna aceasta și care este zodia care aruncă, inconștient, cu banii pe fereastră.

Horoscopul banilor în săptămâna 29 martie – 4 aprilie 2021

Berbec

Nativii Berbec trebuie să fie atenți pe ce anume vor cheltui banii în această săptămână. Vrei să pui un proiect pe picioare, dar îți lipsesc finanțele necesare, nu mai arunca banii pe fereastră. Stabilește-ți prioritățile.

Taur

Taurului îi plac banii, să fim serioși, toată lumea știe asta. În săptămâna 29 martie – 4 aprilie 2021 se anunță cheltuieli mari, fie că mergi la salon, la spa, te răsfeți la mall sau faci comenzi online.

Gemeni

Nativii din zodia Gemeni primesc bani săptămâna aceasta. Ai grijă pe ce anume îi cheltui. E bine să ai conturile pline în bancă, așa că prioritizează-ți cumpărăturile.

Rac

Atenție, nativi din zodia Rac. În această săptămână trebuie să stați departe de cardurile de cumpărături, avertizează astrele. Știm că ai pus ochii pe o pereche nouă de blugi sau adidași, dar spre sfârșitul săptămânii vei avea cheltuieli zdravene pentru casă. Ține banii la păstrare.

Leu

Conform astrelor, nativii din zodia Leu ar trebui să aibă, în permanență, bani la ei în această perioadă. Nu se știe niciodată în ce situație ajungi și vei avea nevoie să faci anumite cheltuieli neplănuite.

Fecioară

Pentru nativii Fecioară, săptămâna 29 martie – 4 aprilie 2021 vine cu noi provocări și oportunități pe plan profesional. Vei fi tentat să investeși în anumite proiecte care îți fac cu ochiul, dar cel mai bine este să te retragi și să privești imaginea de ansamblu. Nu toate merită.

Balanță

Balanțele adoră să cheltuie bani mai mult pentru persoanele dragi din jurul lor, decât pentru ei înșiși. Acești nativi sunt foarte altruiști și generoși, adoră să facă daruri scumpe rudelor și prietenilor. Poate ar fi bine să te mai răsfeți și tu, din când în când, cu o mică atenție. Doar ai grijă să nu te împrumuți la bancă pentru a-ți satisface poftele materiale.

Scorpion

Rezultatele muncii tale se vor vedea mai repede decât crezi tu. Nativii Scorpion sunt foarte responsabili în ceea ce privește gestionarea banilor. Fă o listă cu cheltuieli și bani de buzunar și trage singur linia unde consideri tu că este cel mai bine.

Săgetător

Nativii din zodia Săgetător au avut dintotdeauna bani, dar mereu i-au tocat pe lucruri scumpe. Și acum sunt tentați să-i cheltuie pe tot felul de lucruri frivole. Ai mare grijă pe ce pui ochii în această săptămână, pentru că șansele sunt să rămâi cu datorii mari.

Capricorn

Nativii din zodia Capricorn sunt foarte responsabili și atenți cu propriul lor buget. Știu să își gestioneze finanțele, dar mai fac și excepții, câteodată. Analizează-ți veniturile și vezi ce sumă poți pune deoparte pentru zile negre.

Vărsător

Nativii din zodia Vărsător au probleme cu banii în săptămâna 29 martie – 4 aprilie 2021. Nu te da bătut, noi oportunități îți vor bate la ușă, poate ți se va oferi o mărire de salariu. Ai puțină răbdare, soarele va răsări și pe strada ta.

Pești

Nici Peștii nu o duc grozav la capitolul financiar în această perioadă, dar vor reuși să se repună pe picioare, așa cum o fac de fiecare dată. Fă-ți un plan de bătaie și ține-te de el în continuare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI