Horoscop. Zodiile care nu te vor face fericită niciodată

Horoscop. Zodiile care nu te vor face fericită niciodată
Horoscop. Zodiile care nu te vor face fericita, niciodata

Viața este mult prea scurtă pentru a trăi într-o relație toxică. Fă curățenie în anturajul tău și scapă de aceste zodii care nu te vor face niciodată fericită. În schimb, înconjoară-te de persoane care știu să-ți aprecieze adevărată valoare și lângă care poți crește sentimental sau profesional.

Zodii de care trebuie să te ferești

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nativii Berbec trebuie să aibă în preajmă oameni cu care au foarte multe în comun. Altfel, vor exista conflicte și certuri, de care persoanele născute sub semnul zodiacal Berbec sunt sătule. Un nativ Berbec nu poate fi fericit niciodată în preajma unui Rac sau Capricorn. Racii sunt extrem de încăpățânați, iar Capricornii sunt mult pre serioși pentru gustul tău.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Taurii sunt acei nativi care își fac prietenii pe viață. Însă nu și cu Leul sau Vărsătorul, deoarece vor avea de suferit! Deși este inimos, nativul Leu devine rapid egoist și mândru. În ceea ce privește Vărsătorul, acesta are o gândire mult prea deschisă pentru ceea ce cauți tu la o persoană.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemenii adoră sentimentul de libertate, așa că nu vor accepta deloc ca oamenii din jur să le pună opreliști. Gemenii nu vor face niciodată casă bună cu Peștii sau Fecioarele. Nativii Pești grăbesc mult prea repede lucrurile, în timp ce ție îți place să faci totul treptat. De pe altă parte, Fecioarele sunt mult prea tipicare pentru haosul în care trăiești tu.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Racii nu au ce căuta lângă persoane care nu le respectă personalitatea. Berbecul și Balanța fac parte din această categorie de oameni autoritari, așa că este cazul să te îndepărtezi de aceste semne zodiacale. Altfel, riști să fii toată viața nefericită.

Leu (22 iulie – 22 august)

Nativul Leu este atras de oamenii inovativi, care vin mereu cu soluții noi și planuri. Taurul și Scorpionul nu se numără printre ei. Nativii Taur sunt de-a dreptul plictisitori, iar Scorpionilor le place să domine.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Fecioarele au nevoie de oameni puternici și independenți financiar, care să le ofere confortul de care au nevoie. Gemenii și Săgetătorul sunt semne zodiacale care aduc nefericirea pe chipul Fecioarelor. Gemenii sunt mult prea superficiali, iar Săgetătorii nu sunt de încredere.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Balanța nu trebuie să stea în preajma Racilor și a Capricornilor. Aceste semne zodiacale par să aducă doar ghinion în viața unei Balanțe. Nativii Raci nu pot înțelege nevoia de socializare a Balanțelor, iar Capricornul la fel.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Zodiile alături de care un Scorpion nu poate fi niciodată fericit sunt Leul și Vărsătorul. Primul semn zodiacal adoră să domine, iar asta poate duce la un conflict cu Scorpionul. Pe de altă parte, nativul Vărsător este mult prea serios pentru tine.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Săgetătorii sunt în căutare de relații serioase, pe care să se bazeze. De aceea, trebuie să se ferească de Fecioare și Pești, care nu doresc să facă niciun compromis.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornul este adesea dezamăgit de oameni. Zodiile care vor răni profund un nativ Capricorn sunt Berbecul și Balanța. Berbecii fac totul pe fugă, iar tu preferi o abordare mai pragmatică. Balanțele sunt atrăgătoare la început, apoi își dau arama de față.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Nativii Vărsător nu vor fi niciodată fericiți alături de Scorpion și Taur. Acesta din urmă este mult prea tradiționalist pentru Vărsător, căruia îi plac aventurile noi. Pe de altă parte, Scorpionul poate deveni destul de posesiv în relație.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Peștii ar trebui să stea cât mai departe de Gemeni și Săgetători. În caz contrar, vor avea parte de nefericire și dezamăgiri. Ambele zodii sunt mult prea libertine pentru gustul tău.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI