Horoscop. Zodiile care vor avea ghinion până în octombrie 2021

Horoscop. Zodiile care vor avea ghinion până în octombrie 2021
Horoscop. Zodiile care vor avea ghinion până în octombrie 2021

Exista câteva zodii care se vor confrunta cu ghinioane până la toamnă. Este cel mai bine ca aceste semne să se abțină din a face achiziții importante sau din a lua decizii serioase.

Horoscop. Zodiile care vor avea ghinion până în octombrie 2021

Unele zodii sunt lovite de ghinion în această vara. Te numeri printre ele?

Gemeni

Te confrunți cu câteva nevoi care nu se împlinesc și asta te frustrează. Simți nevoia de a socializa și o faci, lucru care te face să te simți foarte bine, pentru că întâlnești o mulțime de oameni diferiți cu care adori să vorbești.

Ei bine, de la simpla ta dorință de a cunoaște oameni noi, e posibil să te îndrăgostești și să nu fie neapărat cea mai bună decizie, pentru că vei suferi teribil.

Nu e momentul pentru o relație, pentru că vei rămâne singur și cu multe frustrări după această poveste care la început este frumoasă. Treci prin situații dificile și cu prietenii, care îți vor întoarce spatele când ai nevoie mai mult.

Leu

La tine e vorba despre bani. Fie că vrei să construiești o casă sau ai ceva în plan, nimic nu pare să îți iasă așa cum trebuie. Se anunță dezastre acasă, inundații sau stricăciuni.

În plus, vei pierde mulți bani. Mai bine aștepți și pui totul pe pauză.

Fecioară

N-ai o perioadă prea bune. Depui eforturi enorme pentru a îți duce planurile la bun sfârșit. Chiar dacă îți dorești o familie și un copil, încearcă să nu te grăbești.

Ia-ți timp pentru tine și descoperă dacă persoana iubită este cea mai potrivită cu care să mergi pe acest drum.

E foarte posibil să ai dzamăgiri mari în dragoste, să fii părăsit sau să descoperi că partenerul nu e ceea ce credeai.

Vărsător

O persoană încearcă să te motiveze să ieși din zona de confort. Așa că ești curajos și decizi să o faci. S-ar putea să nu fie cea mai bună variantă.

Dacă vrei să te reprofilezi, ai mare grijă pe ce drum o iei. Începutul e mereu entuziast, dar pe parcurs ar putea să îți dai seama că nu a fost cea mai bună decizie.

Nu ești implicat și asta se vede. În plus, ai o perioadă mai ciudată, în ideea în care nu vrei neapărat să socializezi și nici nu prea știi ce vrei cu adevărat.

Mai bine așteaptă și gândește-te la ce vrei să faci pe viitor. Ia o decizie asumată și pe care ai gândit-o mult timp, ca să nu o regreți.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI