23 aug. 2022 | 20:38

Horoscop zilnic miercuri, 24 august 2022. Nativii care se despart în această zi, se rup relaţii

Horoscop
Horoscop zilnic miercuri, 24 august 2022. Nativii care se despart în această zi, se rup relaţii
Horoscop zilnic miercuri, 24 august 2022. Nativii care se despart în această zi. Există riscul de a se rupe relații de lung timp.

Horoscop zilnic 24 august. Uranus, planeta neprevăzutului și a surprizelor, își începe astăzi mersul retrograd prin zodia Taur, care va dura până pe 22 ianuarie 2023. Uranus retrograd în Taur ne cere o reevaluare a sistemului de valori la care ne raportăm și ne îndeamnă să ne reorganizăm modul în care ne administrăm finanțele. În plus, în acel domeniu de viață asociat zodiei Taur din astrograma natală a fiecăruia se va simți o nevoie majoră de schimbare. Va fi o perioadă care ne va ajuta să scăpăm de multe dintre blocajele cu care ne confruntăm.

Horoscop zilnic 24 august

Horoscop zilnic 24 august 2022. Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Uranus retrogradează chiar în sectorul banilor și te îndeamnă să-ți reevaluezi și reanalizezi situația financiară. S-ar putea să fii forțat să descoperi noi metode prin care să îți crești și stabilizezi veniturile și să-ți reorganizezi cheltuielile. Ține cont că financiar pot să apară fel și fel de răsturnări de situație și de aceea este de preferat să faci economii. De asemenea, este o perioadă în care ți se cere reconstruirea sistemului de valori și recăpătarea încrederii și stimei de sine.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Uranus retrogradează în zodia ta și până anul viitor poate veni cu evenimente care să contribuie la schimbarea personalității tale. Cel mai probabil îți vei dori mai multă independență, atât financiară, cât și din punct de vedere relațional. Este o perioadă bună să-ți reevaluezi viața personală și condiția profesională, dat fiind că este guvernatorul carierei tale. Vei observa că Uranus te va susține să te pui în valoare într-un mod original și nonconformist, dar trebuie să fii deschis și să te adaptezi schimbărilor.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Uranus retrograd în Taur poate răscoli trecutul și poate scoate la suprafață secrete, traume ascunse, frici și stări anxioase de care credeai că ai scăpat. Vei intra într-o etapă de conștientizări și reanalize ale unor situații, decizii din trecut care vizează în special sfera financiară și sentimentală. Această retrogradare îți oferă ocazia să te rupi de trecut și să lași în spate ceea ce nu te ajută în procesul de evoluție.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Multe din relațiile tale de prietenie se vor schimba în perioada în care Uranus retrogradează în zodia Taur. Pe de altă parte, este o perioadă în care va trebui să-ți reinventezi și reorganizezi niște proiecte în care ești implicat și să-ți refaci niște planuri de viitor. În viața ta pot să apară fel și fel de persoane care să te ajute să faci schimbări importante.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Uranus va retrograda chiar în sectorul carierei tale și te va forța să-ți reevaluezi situația profesională. S-ar putea să fie nevoie să te reinventezi sau să îți reconfigurezi obiectivele pentru a ajunge acolo unde îți dorești. Tot Uranus îți poate aduce modalități nonconformiste și șanse inedite de a te pune în valoare. Mulți Lei își vor schimba direcția profesională în perioada următoare. Cum Uranus este guvernatorul relațiilor tale, poate fi vorba și de schimbarea statutului social, aspect care poate însemna căsătorie sau divorț.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Retrogradarea lui Uranus te stimulează să îți reevaluezi sistemul de valori și credințe după care te ghidezi. Planeta poate veni cu experiențe total neașteptate care îți răstoarnă principiile de viață, dar totodată te eliberează de ancore, de prejudecăți și dogme și te ajută să evoluezi. Vei reuși să privești lucrurile din altă perspectivă, cu mai multă deschidere și poți da o semnificație diferită unei experiențe de viață trăite. Unii nativi vor fi stimulați să reia un curs abandonat.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Uranus retrogradează în sectorul financiar al banilor deținuți împreună cu alții și vei simți mai mult ca niciodată nevoia de independență. Planeta te va stimula să te desprinzi dintr-o legătură toxică bazată pe interese financiare sau pe dependență emoțională. Totodată, poți returna o datorie, poți scăpa de un credit, poți reuși să nu mai depinzi financiar de cineva sau să-ți reorganizezi bugetul comun cu partenerul de viață.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Uranus retrogradează chiar în sectorul relațiilor tale și-ți va aduce o nevoie mai mare de independență în cuplu. De asemenea, poți fi surprins chiar tu de nevoia de independență a partenerului, aspect care va aduce și schimbări în relația voastră. În cuplurile în care monotonia a intervenit, Uranus retrograd cere reinventarea vieții în doi. Pe de altă parte, în sectorul profesional, pot să apară răsturnari de situație legate de un contract, de un parteneriat, de o colaborare.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Cu Uranus retrograd în zodia Taur urmează o perioadă de reevaluare și revizuire activităților profesionale, dar și a stării de sănătate. Îți poți reevalua locul de muncă și reconfigura modul în care îți îndeplinești sarcinile și atribuțiile. De asemenea, poți găsi metode ingenioase prin care să-ți eficientizezi activitatea și să-ți crești randamentul. Tot din punct de vedere profesional, acest tranzit îți poate aduce o nevoie mai mare de libertate și independență și vei dori să fii mai puțin constrâns de programul zilnic. Mulți nativi pot începe un proiect independent. Din punctul de vedere al sănătății, s-ar putea să-ți schimbi o schemă de tratament sau să descoperi remedii revoluționare la problemele cu care deja te confrunți.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Uranus retrogradează în sectorul vieții sentimentale și își cere reevaluarea unei povesti de iubire de scurtă durată. Vei simți nevoia de mai multă libertate, iar dacă ești singur vei fi atras de persoane nonconformiste, care nu fac neapărat parte din tiparul tău obișnuit. În cuplurile de lungă durată este o perioadă bună pentru a revoluționa relația și a alunga monotonia. Nativii care sunt părinți s-ar putea confrunta cu situații neprevăzute venite din partea copiilor. De asemenea, o sarcină neașteptată îi poate surprinde pe mulți.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Uranus, guvernatorul tău, va retrograda prin sectorul familiei și al locuinței. Acest aspect îți poate aduce o nevoie mai mare de libertate, în special de desprindere de trecut, de dogme și tradiții. Este o perioadă bună să te desprinzi de tipare toxice preluate din familie. Pe de altă parte, cere o revizuire a planurilor de familie, dar și o reevaluare a relațiilor cu cei dragi. Unii nativi pot face o schimbare de locuință sau chiar de țară.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Uranus retrograd prin Taur îți cere să-ți reevaluezi modul în care gândești și comunici și să-ți revizuiești niște decizii luate. În această perioadă poți rediscuta și renegocia un contract, poți da un examen restant sau poți relua un curs abandonat. De asemenea, te poți împăcat cu o rudă sau cu un prieten. S-ar putea să afli informații sau să porți dialoguri care să te șocheze și să-ți schimbe niște idei și principii.

Horoscopul zilei de 24 august este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Citește și: Horoscop august 2022. Singura zodie care va primi o moștenire

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

PlaySport
Victoria, CĂRATĂ ÎN SPATE de David Beckham! S-a distrat până n-a mai putut să stea în picioare: Cum au fost surprinși
Ego.ro
Imaginile indecente cu Elena Udrea au ajuns pe internet! Doar iubitul o vede așa FOTO
Ego.ro
TE SPERII! Cum arată cele mai apetisante femei din România fără machiaj. ȘOC TOTAL FOTO
Digi24
Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui Hitler, de ziua lui, dar nu știau ce se află acum în clădire
Cancan.ro
A pierdut la Marriott banii de la cămătari și... De ce a cedat Mititelu Jr.?! Am reconstituit orele dinainte să se îndoape cu un pumn de medicamente!
Stirile PROTV
Cine sunt cei șapte politicieni care se bat pe funcția de președinte al Comisiei Europene, în locul Ursulei von der Leyen
Romania TV
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Capital.ro
Obligație pentru români. Plata impusă de stat de care nu pot scăpa: E pentru nimic
EVZ.ro
Întrebarea la care Florin Piersic n-a primis răspuns niciodată. A rămas cu o mare durere în suflet
Adevarul
„Uită-mă“, drogul violului: greu de depistat din cauza amneziei pe care o provoacă victimelor. Ce măsuri ia Occidentul
BZI.ro
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită, dar fericită!” – FOTO
Spynews.ro
Cristina Cioran se pregătește de o nouă confruntare cu fostul iubit! Ce urmează să se întâmple mâine: „Un infractor dovedit, cu atâtea dosare...” / VIDEO
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
Top 10 filme cu Amza Pellea. Actorul, un TITAN al cinematografiei românești
Parteneri
Povestea bizară a familiei care se deplasează doar în patru labe. Care e explicația
Redactia.ro
Și-a recuperat portofelul după opt luni și a rămas fără cuvinte când a văzut ce e în el: ”Nu s-ar întâmpla nicăieri în lume”
Digisport.ro
Zodii care vor cunoaște succesul și fericirea după Luna plină din 24 aprilie. Reușitele vor fi la tot pasul
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4 ani i-a dat de gol pe autori
Digi24
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la fel ca în Vietnam sau în Afganistan”
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Aplicația TikTok, interzisă: „Dă dependență ca țigările”
EVZ.ro
Adrian „Beleaua” Corduneanu a lămurit situația! De ce sicriul lui Costel Corduneanu a fost închis. Nu fratele interlopului va prelua șefia clanului
Spynews
Interzis complet în România! Legea pe care nimeni n-o poate ocoli. Amenda te bagă în faliment
Capital.ro
Milioane de pensionari români nu îşi vor primi pensiile până de Paşte
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
PENSIE MAI MARE! De la 1 SEPTEMBRIE să le luăm în calcul la calculul pensiilor
Mediaflux
Cristina Cioran se pregătește de o nouă confruntare cu fostul iubit! Ce urmează să se întâmple mâine: „Un infractor dovedit, cu atâtea dosare...” / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro