18 oct. 2022 | 21:19

Horoscop zilnic miercuri, 19 octombrie 2022. Zodia care îşi face planuri mari alături de partener

Horoscop
Horoscop zilnic miercuri, 19 octombrie 2022. Zodia care îşi face planuri mari alături de partener
Horoscop zilnic miercuri, 19 octombrie 2022

Horoscop zilnic miercuri, 19 octombrie. Venus din Balanță și Marte din Gemeni se întâlnesc astăzi într-un aspect de susținere care este foarte constructiv pentru relații și viață sentimentală. Cu alte cuvinte, iubirea și pasiunea își unesc forțele și relațiile prin viață. Află care este zodia care îşi face planuri mari alături de partener.

Horoscop zilnic 19 octombrie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Ușor plăcut prin modul în care comunici și acest aspect te poate ajuta foarte mult dacă vrei să cucerești o persoană care îți place. De asemenea, te ajută în negocieri și să obții de la ceilalți ceea ce îți dorești. Este o zi bună pentru a-ți exprima sentimentele și chiar pentru a face o cerere în căsătorie.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Te bucuri de experiențe plăcute în plan profesional și nu este exclus să apară șansa de a-ți crește veniturile în urma unei activități extra sau proiect profesional remunerat separat. Pe de altă parte, și în cuplu te bucuri de momente pasionale care te vor reconecta cu partenerul.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Profită de contextul astrologic al zilei pentru a-ți declara sentimentele față de o persoană sau pentru a te face remarcat din punct de vedere creativ și artistic. Aspectele de azi te ajută să începi o nouă relație sau, dacă deja ai un partener, să te bucuri de momente pasionale alături de acesta.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Este o zi bună să discuți cu familia pe acele subiecte care sunt mai sensibile și dureroase și astfel să închei socoteala cu trecutul. Contextul astrologic te ajută să ierți și să te împaci cu o persoană dragă. Și în cuplu se întrevăd momente în care te poți apropia de partener.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Ai grijă să nu pierzi mai mult timp decât trebuie în discuțiile cu prietenii și ai grijă la modul în care îți impui autoritatea. Azi e mai mult chef de stat la povești, dar nu exagera. Pe de altă parte, contextul astrologic te ajută să ai succes cu un proiect sau să primești ajutor pentru a-l repune în funcțiune.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

S-ar putea ca un superior să te remarce grație calităților și talentelor tale și să-ți propună un proiect suplimentar care să fie remunerat separat. Oricum, este o zi bună să ceri o mărire de salariu sau să te bucuri de o primă, un bonus, să câștigi un ban în plus.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

În relația de cuplu se întrevăd momente pasionale și aveți toate șansele să vă faceți planuri împreună poate chiar legate de o călătorie peste hotare. Pe de altă parte, ești dornic de explorat, de progres și s-ar putea să te înscrii la un curs sau să vrei să cercetezi noi domenii.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Configurația astrologică a zilei este deosebit de benefică pentru viața de cuplu, în special pentru intimitate și reconectare cu partenerul. În schimb dacă ești singur evită să intre relații cu persoane indisponibile sau în relatii ascunse.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Ziua de astăzi aduce multă intensitate și pasiune în viața de cuplu și este o ocazie bună să discuți cu partenerul și să vă faceți planuri de viitor împreună. Unii nativi se pot implica noi proiecte de grup sau pot demara proiecte alături de partener. Pe de altă parte te poți bucura de succes și de aprecierea celor din jur.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Contextul astrologic al zilei te susține în zona profesională și te poți afirma, poți obține o funcție mult dorită sau un nou proiect care să-ți aducă recunoașterea. Pe de altă parte, în viața de cuplu se întrevăd momente pasionale, intense, de reconectare cu partenerul.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Te bucuri de o stare de spirit bună, flirtezi mai mult și ești mai dornic de distracții și aventuri. De altfel, dacă ești singur, ai toate șansele să cucerești persoana care îți place. Pe de altă parte, în cuplu ajungi mai ușor la au o viziune comună cu partenerul și vă puteți planifica o vacanță în doi.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Profită de susținerea astrelor pentru a discuta cu familia o problemă mai delicată. Poți primi sprijinul acestora, inclusiv financiar, și puteți stabili de comun acord cum să abordați o problemă patrimonială sau legată de o investiție în locuință.

Horoscopul zilei de 19 octombrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Parteneri
De ce nu a venit Florin Salam la priveghiul lui Costel Corduneanu. Manelistul a spus lucrurilor pe nume
Redactia.ro
Ilie Năstase a văzut "bijuteria" de 2,7 milioane € a lui Ion Țiriac și a făcut gluma zilei
Digisport.ro
Istoria neștiută a Gării de Nord din București. De ce a vrut Ceaușescu să o dărâme
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
Serviciul militar obligatoriu în România. Ce tactică adoptă țara noastră
EVZ.ro
Cum recunoști carnea alterată. Este extrem de periculoasă pentru sănătate
Spynews
Obligație fără excepții pentru PROPRIETARII de locuințe din România. Ai doar 30 zile să rezolvi
Capital.ro
Mănăstirea din România unde o floare creează un peisaj rupt din Rai. Are şi proprietăți tămăduitoare
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
CÂND se dau PENSIILE de PAȘTE. ANUNȚ de la POȘTĂ pentru trei milioane de PENSIONARI
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Soțul Mariei Roman de la Mireasa a fost găsit! Unde se află bărbatul / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro