Horoscop zilnic: marți, 4 august 2020. O zodie câștigă o sumă mare de bani

Horoscop zilnic: marți, 4 august 2020. O zodie câștigă o sumă mare de bani
Horoscop, marți, 4 august 2020. O zodie câștigă o sumă mare de bani

Astrologii au făcut horoscopul pentru ziua de marți, 4 august 2020. Veștile sunt bune pentru marea majoritate a zodiilor, cu excepția capricornilor și săgetătorilor.

Horoscop zilnic: marți, 4 august 2020. O zodie face o achiziție importantă

Astrologii au făcut horoscopul zilei de marți, 4 august 2020. Veștile nu sunt deloc bune pentru două dintre zodii. Asftel, potrivit astrologilor capricornii sunt nevoiți să anuleze o călătorie, iar săgetătorii pierd ceva de preț sau o sumă de bani importantă.

La polul opus se regăsesc gemenii și balanțele care au parte de vești cât de poate de bune. Gemenii câștigă o sumă de bani, iar balanțele își pun la punct afacerea pe care o au în cap.

Horoscop, marți, 4 august 2020. O zodie câștigă o sumă mare de bani
Horoscop, marți, 4 august 2020. O zodie câștigă o sumă mare de bani

Berbec

Sunteți timid și nu reușiți să vă exprimați tot ce simțiți. Astfel aveți foarte mult de pierdut. Astrologii vă sfătuiesc să vă descătușezi inima și să eliminați tot ce simțiți. Vă veți simți astfel eliberați.

Taur

Taurii au o mare teamă în această perioadă. Teama vine din partea epidemiei de coronavirus. Le este frică să mai iasă din casă când văd știrile cutremurătoare la televizor și nu știu ce să mai creadă. Astrologii spun să vă încredeți în autorități.

Gemeni

Gemenii vor avea parte de o zi frumoasă de marți. Astrologii prevăd că le intră în casă o sumă frumușică de bani. Banii nu sunt din muncă. Fie sunt câștigați la jocuri de noroc, fie sunt găsiți, donați.

Rac

Racii au ajuns la finalul unui proiect important și li se pare că au ajuns la capăt de drum, atât de extenuați sunt. Astrologii vă sfătuiesc să vă întăriți, să vă odihniți, pentru că vor mai urma alte și alte proiecte. Ziua o terminați alături de familie.

Leu

Leii sunt în vervă în această perioadă. Au făcut rost de banii necesari și încep să caute să facă o achiziție importantă. Astrologii spun că ar fi vorba de cumpărarea unei case, însă spun că va mai dura ceva până o veți găsi.

Fecioară

Fecioarele se simt minunat în această perioadă. Trăiesc ceva la ce visau demult. Sunt în concediu, abia la început, astfel că nu le rămâne decât să se bucure și să trăiască momente frumoase alături de cei dragi.

Balanță

Nativii din balanță lucrează la un proiect greu. Dacă totul se va concretiza, afacerea balanțelor va fi sursa lor de venit pentru toată viața, nu numai pentru ei, ci penru toți cei apropiați și multe alte persoane. Astrologii vă sfătuiesc să tartați proiectul ca pe proiectul vieții.

Scorpion

Beneficiați de o atmosferă perfectă în familie. În plus, se anunță și o petrecere în familie, astfel că veți avea parte de o zi plină, alături de persoanele dragi și preteni apropiați. Astrologii vă sfătuiesc să șfiți atenți cu banii.

Săgetător

Săgetătorii dau de belea. Pierd o sumă de bani importantă. Astrologii spun că ar putea fi vorba de un obiect furat sau o sumă pierdută de bani. Astrologii spun să nu puneți la suflet, mai ales că aveți de unde să acoperiți pierderea. Afacerile vă merg din plin.

Capricorn

Capricornii se supără marți. O călătorie pe care de abia așteptau să o facă nu se mai face, a fost anulată. În consolarea nativilor din capricorn vor săi în consolare prietenii aropiați, astfel că încheiați ziua veseli, dând uitării incidentul nefericit.

Vărsător

Vărsătorii se pun la drum marți. Au un drum lung de făcut, dar merită tot efortul. Acest drum vă va aduce aproape de persoana iubită. Mai ales că aceasta are nevoie de susținerea dumneavostră, din plin, în această perioadă.

Pești

Aşteptarea pentru nativii din zodia peștilor a luat sfârșit. Și-au văzut visul cu ochii astfel încât de acum se liniștesc. Au făcut o achiziție importantă. Nu le va mai rămâne decâît să plătească ratele și să se bucure din plin de achiziție.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI