Horoscop zilnic. Duminică, 12 iulie: Ce zodii vor avea parte de momente tensionate

Horoscop zilnic. Duminică, 12 iulie: Ce zodii vor avea parte de momente tensionate

Horoscop, duminică, 12 iulie. Pe ultima sută de metri în Pești, Luna aderă la armonie cu Saturn retrograd din Capricorn, semn că surprizele continuă și pe final de weekend pentru zodiile de Apă și cele de Pământ. Însă, spre seară se anunță tensiuni în viața zodiilor Cardinale, căci Luna trece în Berbec, de unde lansează un careu tensionat lui Mercur în retrograd din Rac.

Horoscop, duminică, 12 iulie 2020. Momente tensionate pentru unele zodii

Berbec

Aveți unele tulburări în plan profesional, lucru care nu vă face deloc vesel. Viața voastră de cuplu poate fi menținută în stare de armonie, numai că lipsa de comunicare se observă de la o zi la alta. Mai lucrați la acest capitol.

Taur

Zvonurile îți vor cuprinde ziua, iar la nivel mental ești un pic pierdut, căci ele te influențează în mod negativ. Ați putea avea parte de multe complicații, atât în plan profesional, cât și în plan personal, dacă nu veți separa realitățile de bârfe. Finanțele nu vă vor favoriza prea mult în această perioadă.

Gemeni

Aveți un sentiment de speranță nemărginită cu privire la o anumită problemă care vă frământa de o vreme. Reușești, după mult timp, să vedeți partea plină a paharului.

Rac

Astăzi priviți doar în perspectivă și ignorați interdicțiile. Pe scurt, aveți în plan să faceți ceea ce dorești, cel puțin impulsurile sunt în acest sens. Este nevoie, însă, de multă disponibilitate și în a-i înțelege pe cei din jur.

Leu

Sunteți pregătiți să împărtășiți și altora din experiența voastră, ideile și realizările de până acum. De asemenea, resimțiți acut dorința de a petrece mai mult timp făcând ceea ce vă place.

Fecioară

Deși încă weekend, este o zi importantă pentru a stabili conexiuni pe diverse sectoare cu persoanele care vă sunt în viață zi de zi. Aveți un nivel de motivare cu ajutorul căruia ați putea muta și munții, așa că rămâne doar să gândiți și să acționați.

Balanță

Apelați la sport! Mai multă activitate fizică vă poate îmbunătăți starea de spirit. Angajați-vă doar la cât puteți duce, căci în ultima perioadă aveți acest exces de a vă umple de atribuții. Nu uitați, de asemenea, și de momentele de relaxare.

Scorpion

Ar putea să apară unele disensiuni în familie, legate de bani sau diverse posesiuni. Nu veți reuși să găsiți cale de mijloc dacă atât voi, cât și partenerul, vă mențineți fermi pe poziție. Este un moment potrivit pentru a vă debarasa de lucrurile care nu vă mai folosesc și pentru a vă concentra pe ceea ce va fi parte din viitor.

Săgetător

Sunteți tare emotivi astăzi, lucru care va avea impact asupra acțiunilor voastre de pe parcursul zilei. Relaționarea cu cei din jur va fi îngreunată de trăirile interioare intense pe care le veți experimenta, dar veți rămâne în relații bune cu cei dragi, căci ei vă vor lăsa să vă dați timp.

Capricorn

Dacă ave

Dacă aveți pe listă unele dispute, puneți-le pe masă astăzi, contextul astral fiind favorabil pentru astel de momente. Este posibil să resimțiți și sentimente de vină pentru ceea ce ați făcut sau poate chiar ce nu ați făcut.

Vărsător

Este posibil să vă confruntați cu unele tensiuni generate de comportamente deranjante ale unor oameni din anturaj. În plan profesional, este nevoie să fiți mai atenți, precauți și fermi, dar să nu uitați de diplomație.

Pești

Începeți ziua cu mult optimism. Vor apărea unele obstacole în calea îndeplinirii obiectivelor pe care vi le-ați propus, concretizate în contexte mai complicate. Relația cu partenerul va intra într-o perioadă mai confuză, dar puteți rezolva repede provocările printr-o comunicare deschisă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI