Horoscop zilnic 8 martie. Zodiile care vor avea parte de stres și probleme de Ziua Femeii

Horoscop zilnic 8 martie. Zodiile care vor avea parte de stres și probleme de Ziua Femeii
Horoscop zilnic 8 martie 2022

Luna își continuă și astăzi tranzitul prin zodia Taur, însă de data asta va forma un aspect tensionat cu Mercur din Vărsător. Acest context astrologic ne aduce discuții și vești mai puțin plăcute, posibil chiar de ordin financiar, și o stare emoțională mai agitată.

Horoscop zilnic 8 martie

  • Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Horoscop zilnic 27 februarie 2022Te poți aștepta la discuții pe teme financiare care să nu-ți fie pe plac sau poate primești vești care te destabilizează pe moment în legătură cu niște plăți pe care le ai de făcut. Nu este momentul să investești bani în proiectele tale și nici să-i dai cu împrumut. S-ar putea ca socotelile făcute astăzi să te agite, așa că nu exagera cu cheltuielile.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Horoscop zilnic 27 februarie 2022Luna încă trece prin zodia ta, așa că și astăzi mai poți profita de energia și starea de spirit bună, de rezistența fizică pe care o ai. Ai idei destul de îndrăznețe și te poți dedica unor activități practice. Totodată, ține cont că și stresul profesional este pe măsură și nu este exclus să ai parte de niște tensiuni cu superiorii.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Horoscop zilnic 17 februarie 2022S-ar putea să nu te simți deloc bine, să nu fii în apele tale și starea generală să fie una destul de vulnerabilă. Ești obosit și agitat și nu este exclus să te confrunți cu dureri de cap și lipsă de concentrare. Riscul de a te certa cu cei din jur este destul de mare, mai ales că ai tendința de a relua discuții mai vechi și de a dezvălui secrete.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Horoscop zilnic 17 februarie 2022Oricât de mult ți-ai dori să fie liniște în anturaj sau să lucrezi cot la cot cu cei cu care ești implicat într-un proiect, astăzi te poți aștepta la discuții în contradictoriu și chiar și reproșuri. Totuși, din frustrări vin și rezolvările. S-ar putea ca unii nativi să dezvolte sentimente de neîncredere în asociați și chiar să-și pună semne de întrebare cu privire la unii prieteni.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Horoscop zilnic 27 februarie 2022Astăzi va trebui să depui un efort mai mare pentru a te înțelege cu superiorii și pentru a-ți rezolva sarcinile la locul de muncă. Cel mai probabil apar critici, discuții în contradictoriu și vei avea tendința de a-ți impune punctul de vedere. Responsabilitățile primite te vor agita și stresa mai mult decât de obicei. Atenție și la discuțiile cu partenerul de viață.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Horoscop zilnic 27 februarie 2022Ideile tale profesionale, viziunea pe care o ai asupra modului în care ar trebui îndeplinite niște sarcini la locul de muncă te pot aduce în conflicte cu colegii. Nu sunt excluse nici discuțiile neplăcute legate de salarizare. Unii nativi pot primi vești legate de job, de program, de sarcini, vești care să le strice complet starea de spirit.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Horoscop zilnic 27 februarie 2022Azi ai mai multă grijă la modul în care îți gestionezi resursele, mai ales cele financiare, dar și cele energetice. Unii nativi se pot preocupa de obținerea unui bun material, însă trebuie să știi că sunt de evitat investițiile riscante și speculațiile. Totodată, și-ar putea da seama că nu mai este cazul să continue cu unele obiceiuri sau că se află într-o relație de co-dependență care le aduce doar pierderi.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Horoscop zilnic 27 februarie 2022Se întrevăd discuții tensionate în cuplu, certuri cu partenerul din cauza activităților casnice și mulți nativi vor dori să impună noi reguli în casă. Totodată, subiectul discuțiilor în contradictoriu poate fi o locuință, un bun patrimonial. Sunt și cazuri în care familia intervine în viața de cuplu sau partenerul are neînțelegeri cu părinții.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Horoscop zilnic 27 februarie 2022Se pare că ai idei mult prea îndrăznețe la locul de muncă și nimeni nu vrea să te susțină sau să le pună în practică. Sunt posibile certuri cu colegii din cauza aceasta. Pe de altă parte, starea de sănătate, implicit de spirit, deși bună, poate fi mai agitată. Te poți aștepta la un grad mai mare de stres la locul de muncă.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Horoscop zilnic 27 februarie 2022Se întrevăd tensiuni cu copiii sau cu persoana iubită. Viața sentimentală este mai agitată și pot apărea nemulțumiri și neîncrederi. Mulți nativi vor simți acum nevoia unei schimbări în plan afectiv. Încearcă să eviți să cheltui prea mulți bani de dragul altora sau pentru a-ți satisface niște pofte de moment. Evită, de asemenea, speculațiile financiare.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Horoscop zilnic 27 februarie 2022Se întrevăd tensiuni în familie și cel mai probabil nu vei reuși să ajungi la o viziune comună cu părinții. La mijloc sunt diferențe nu doar de opinie, ci și de mentalitate, de generații. Vei observa că simți acut nevoia unei schimbări fie în relația cu cei dragi, fie în casă. Sunt nativi care iau în calcul varianta unei mutări.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Horoscop zilnic 27 februarie 2022Azi ai mai multă grijă la deplasările pe care le faci pentru că dincolo de surprize neplăcute, pot veni și cu neînțelegeri, modificări de traseu sau probleme cu actele. Oricum, tot ce ține de zona documentelor îți va aduce stres și agitație mentală. Posibil ca un fost partener să te caute sau să reiei niște discuții din trecut care să nu-ți fie pe plac.

Horoscop zilnicHoroscopul zilei de 8 martie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

 

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Playtech.ro și pe