Horoscop zilnic 5 august. Ce răni vor vindeca toate zodiile azi, datorită Soarelui. Zi divină!

Horoscop zilnic 5 august. Ce răni vor vindeca toate zodiile azi, datorită Soarelui. Zi divină!
Horoscop zilnic 5 august. Ce răni vor vindeca toate zodiile azi, datorită Soarelui. Zi divină!

Chiron, Micul Vindecător, al astrologiei, aflat în retrogradare în zodia Berbec, formează astăzi un trigon cu Soarele din zodia Leu.

Printre multe alte aspecte tensionate de pe cer, acesta este binevenit, deoarece ne ajută să ne vindecăm o rană, o traumă prin propria noastră putere personală pentru că Soarele va acționa ca un pansament miraculos asupra lui Chiron.

Trigonul ne oferă pe tavă beneficiile sale, dar dacă noi nu facem efortul să le luăm, atunci aspectul este în zadar. Țineți cont că Micul Înțelept al astrologiei, Chiron, tranzitează Berbecul între 2019-2026, deci sunt teme care pot fi reluate constant până la vindecare.

Horoscop zilnic 5 august

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Deși ești zodie de Foc și toată lumea ar crede că nimic nu te sperie și nimic nu te înfrânează atunci când vrei să obții ceva, iată că de când Chiron a intrat în zodia ta, din februarie 2019, lucrurile s-au mai schimbat puțin și atitudinea ta s-a mai domolit de teamă, poate chiar de frica de a nu da greș.

Chiron a venit să-ți aducă, printre altele și înțelepciune, dar ți-a deschis și o rană de afirmare, poate chiar de agresivitate cu scopul de a o vindeca.

Chiron îți cere să-ți valorifici propria persoană, iar trigonul de astăzi vine să te ajute în acest sens. Frica de afirmare poate fi învinsă. Starea de sănătate se va îmbunătăți în cazul în care te-ai confruntat cu neplăceri și te vei bucura de o doză mai mare de entuziasm față de zilele trecute.

Lasă orgoliile deoparte și iubește. Iubirea te poate vindeca.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

O serie de frici cu care te confrunți, fie că este vorba de frica de boală, de singurătate, de izolare și lista poate continua, vor fi astăzi luminate de Soare, însă nu cu scopul de a te agita sau de a dezvolta angoase, ci cu scopul de a le vindeca.

Dacă te simți speriat, anxios fă o introspecție, vorbește cu sufletul tău și vei redescoperi adevărata esență a vieții, dar și a venirii tale pe pământ.

Iartă pe cineva drag și fii mai îngăduitor cu familia. Pune-ți în gând o dorință astăzi. Se va îndeplini.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Este o zi foare bună să reiei comunicarea cu un prieten drag, să te împaci cu cineva și să treci peste un moment dezamăgitor petrecut cu cineva din grupul tău de cunoscuți.

Dai dovadă de foarte multă înțelepciune în dialog, poți da sfaturi bune și te poți vindeca mai ușor dacă vorbești.

Terapia prin cuvinte, indiferent ce înseamnă asta, că mersul la un psiholog, că statul la povești cu prietenii, te va ajuta să depășești teama de a avea prieteni.

De asemenea, acțiunile caritabile îți vor bucura sufletul.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Chiron ți-a activat teama de afirmare profesională sub diverse forme, așa că este posibil ca din 2019 să ai senzația că nu-ți găsești drumul sau că nu ești pe drumul tău.

Totodată, Chiron te-a îndrumat subtil pe o cale de evoluție spirituală.

Ei bine, trigonul cu Soarele de astăzi te susține să-ți vindeci acele aspecte care-ți inhibă evoluția profesională, te susține să-ți recâștigi încrederea în tine, să-ți dai valoare mai mare, și-ți dă fie curajul necesar să-ți schimbi cariera, fie să te gândești la asta serios.

Va fi o temă pe care o va aborda până în 2026, când va părăsi acest sector, asigurându-se că ți-ai găsit misiunea și te-ai desăvârșit profesional.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Soarele se află în zodia ta și acest trigon cu Chiron vorbește despre evoluția ta spirituală. Este momentul să-și reconfigurezi sistemul de valori și credințe, să lași deoparte lumea materială și să strălucești prin spiritualitate.

Puterea de a transcede lucrurile este la tine, așa că dacă ți-ai dorit să studiezi ceva și din diferite motive nu ai reușit, dacă ai tânjit să faci o călătorie, să explorezi un tărâm nou, atât fizic, cât și la nivel de cunoaștere, acum o poți face.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Trigonul Chiron-Soare te ajută să vindeci răni legate de pierderi, fie că este vorba de o pierdere emoțională, a cuiva drag, fie că este vorba de o pierdere financiară, materială.

Cu siguranță, cândva ai trăit un moment în care ai simțit că nu mai poți face nimic, că lucrurile nu depind de tine, te-ai simțit abandonat și fără energie.

Ei bine, conștientizează acest moment, chiar dacă trebuie să cauți mult în trecutul tău, și detașează-te de el. Pentru unii nativi poate fi momentul oportun să vindece o dependență, să scape de un viciu, de un atașament puternic sau, cel puțin, să decidă asta.

O problemă legată de sexualitate poate fi acum tratată. Ține cont că cerința majoră a lui Chiron este să descifrezi misterele vieții și vei avea timp până în 2026, când va părăsi definitiv acest sector de viață.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Trigonul Chiron-Soare te ajută să-ți vindeci niște răni relaționale, o traumă lăsată de un fost partener, de o fostă căsătorie, poate o traumă apărută în urma unei colaborări cu o persoană căreia i-ai acordat încrederea deplină și te-a trădat.

Ai grijă să nu atragi în jurul tău persoane care îți activează întocmai vulnerabilitățile tale, persoane care au prea multe secrete și ascunzișuri, persoane în preajma cărora, involuntar, joci rolul de victimă.

Posibil să atragi astfel de oameni întocmai pentru ca rana ta relațională să se activeze și tu să o conștientizezi și să o vindeci.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Trigonul Chiron-Soare are un impact profesional puternic, dat fiind că Soarele este în sectorul carierei tale și Chiron în sectorul muncii tale.

Posibil ca Scorpionii care au muncit din răsputeri, acum să-și ceară drepturile, însă și căutarea neîncetată a unui loc de muncă care să-i mulțumească poate fi una din teme, motiv pentru care unii se pot angaja în altă parte în perioada aceasta.

Din 2019 și până în 2026, mulți Scorpioni pot alege să lucreze în domenii care le oferă posibilitatea să-i vindece pe alții. Totodată, au șansa să-și vindece o problemă de sănătate și să-și echilibreze stilul de viață.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Trigonul Chiron-Soare te susține să-ți vindeci o rană emoțională, o rană sentimentală, inclusiv o rană legată de copii, de maternitate/paternitate.

Poate fi vorba, de asemenea, de o rană legată de creativitate, de zona artistică, de lipsa timpului liber care să-ți permită să te dedici unor hobby-uri.

Aceste aspecte ale vieții au fost activate de Chiron în 2019 și până în 2026 vei avea șansa, prin diferite experiențe, să le vindeci.

Este nevoie să redescoperi iubirea în viața ta, să redescoperi bucuria de a trăi, fericirea, iar Soarele poate să-ți lumineze calea și să te îndrume spre evoluție spirituală și spre noi principii și convingeri de viață.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Trigonul Chiron-Soare poate reactiva niște traume din copilărie, niște răni legate de familie, de cămin și până în 2026 îți oferă și ocazia să le vindeci, prin diferite experiențe care să contribuie la însuțirea unor valori spirituale.

Deocamdată, grație aspectelor făcute de Soare, poți resimți mai accentuat teama de abandon, teama de a pierde ceva sau pe cineva, se pot reactiva atașamente emoționale și financiare și ai nevoie să-ți regăsești echilibrul emoțional și pacea interioară pentru a vindeca trecutul.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Trigonul Chiron-Soare poate evidenția probleme de comunicare în cuplu, dar și în relațiile cu ceilalți.

Dacă simți că nu ești ascultat, că nu ești înțeles, că ideile tale nu sunt luate în calcul, cel mai probabil va trebui să înveți să te impui în fața celorlalți și să ai mai multă încredere în raționamentul tău.

Trebuie să înveți să nu-ți mai fie frică să spui lucrurilor pe nume, să nu-ți mai fie frică să iei o decizie și să vezi care sunt persoanele din jurul tău pe care te poți baza cu adevărat și alături de care poți străluci.

Poate fi, totodată, vorba de o rană de comunicare care are legătură cu rudele apropiate și pe care va trebui să o vindeci. Împătășind cu alții ceea ce știi, ceea ce ai învățat, ceae ce gândești, te poți vindeca și tu.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Trigonul Chiron-Soare poate redeschide o rană financiară, o traumă născută într-un moment în care nu ai avut bani sau în care au pierdut bani sau în care nu au fost apreciați și validați pentru ceea ce sunt sau un moment în care talentele lor nu au fost luate în seamă.

Posibil ca mulți Pești să trăiască cu frica de a nu rămâne fără bani, frică activată major odată cu intrarea lui Chiron în acest sector, în 2019.

Oricum, până în 2026, nativii pot vindeca aceste frici și răni și pot ajunge la înțelepciunea de a da mai puțină valoare părții materiale a vieții și mai multă valoare celei spirituale.

Acest trigon de astăzi îi face mai generoși, dar le atrage atenția că muncesc prea mult pentru a-și câștiga confortul financiar.

Horoscopul zilei de 5 august este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 500 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI