Horoscop zilnic 4 martie. Zodia irascibilă, nervoasă și căreia nu îi convine absolut nimic azi

Horoscop zilnic 4 martie. Zodia irascibilă, nervoasă și căreia nu îi convine absolut nimic azi
Horoscop zilnic 4 martie 2022

Luna traversează astăzi zodia Berbec și ne oferă multă forță, curaj și spirit combativ. Nu va forma aspecte majore cu restul planetelor, semn că avem liber să ne folosim de energia sa. Trebuie, totodată, să fim atenți la acțiuni, să nu ne avântăm cu capul înainte fără a calcula riscurile, mai ales că mâine va forma aspecte mai tensionate și ne va stimula să devenim mai războinici.

Horoscop zilnic 4 martie

  • Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Horoscop zilnic 27 februarie 2022Luna trece prin zodia ta și-ți oferă toată energia și determinarea de care ai nevoie să-ți atingi scopurile. Te vei bucura de eficiență în activitățile întreprinse, însă de preferat ar fi să calculezi fiecare pas și să nu te lași pradă impulsului de moment. Este foarte probabil să fii mai agitat și să-i obosești și pe ceilalți cu stilul tău.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Horoscop zilnic 27 februarie 2022S-ar putea să fii mai agitat pe interior, să devii irascibil și nervos și nimic să nu-ți convină. Profită că e final de săptămână pentru a te liniști și a te odihni. Ai nevoie să-ți reîncarci bateriile, dat fiind că aspectele de mâine te vor predispune la și mai multă neliniște și la insomnii. Nu sunt excluse durerile de cap.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Horoscop zilnic 27 februarie 2022Azi s-ar putea să intri în contradicții cu prietenii. Nu sunt de natura unor mari conflicte (deocamdată), dar îți pot strica starea de dispoziție. Stresul poate lua naștere și în legătură cu un proiect în care ești implicat. Dacă-ți faci un plan cu cei din anturaj, pregătește-te să nu iasă totul ca la carte, așa cum ți-ai dori.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Horoscop zilnic 27 februarie 2022Luna, Guvernatoarea ta, trece prin sectorul carierei tale și te poate agita. S-ar putea să ai parte de certuri cu superiorii, de fel și fel de nemulțumiri profesionale. Cel mai probabil s-ar putea să fii nevoit să-ți asumi niște responsabilități prea mari. Apelează la diplomație și vei vedea că ai chiar și șanse să te faci remarcat de persoane importante.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Horoscop zilnic 27 februarie 2022Prin mintea ta trec fel și fel de gânduri, de idei și îți pui foarte multe întrebări care nu vor face altceva decât să te macine. Profită de acest tranzit al Lunii și ieși la o plimbare. Fă-ți bagajul și fugi într-o minivacanță. Dacă totuși stai acasă, atunci o carte, un film documentar sau orice care să-ți trezească curiozitatea te poate ajuta.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Horoscop zilnic 27 februarie 2022Ziua de astăzi se resimte pe două planuuri. Cel pozitiv este planul intim, unde ai șanse să te bucuri de mai multă pasiune și să alungi monotonia din cuplu. Planul mai puțin plăcut este cel financiar, unde s-ar putea să ai parte de nemulțumiri, cheltuieli, socoteli proaste și temeri destul de mari. Evită să faci investiții riscante.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Horoscop zilnic 27 februarie 2022Luna trece prin sectorul relațiilor tale și dacă mâine sunt șanse mai mari de conflict, astăzi te poți bucura de compania partenerului fără să ai parte de tensiuni. Este o zi bună pentru reconectare la viața de cuplu. În plus, și profesional poți avea susținerea astrelor dacă trebuie să faci o negociere, dar asigură-te că ești înțelept în abordare.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Horoscop zilnic 27 februarie 2022Încearcă să nu te arunci cu capul înainte la locul de muncă și să le preiei tu pe toate sau să te implici în prea multe activități. Un moment de exces de zel te poate costa munca și în weekend. Deși ai energie, riscul de a te suprasolicita te pândește. Unii nativi nu depun doar efort fizic, ci și psihic, prin urmare se pot aștepta să nu mai aibă chef de nimic după program.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Horoscop zilnic 27 februarie 2022Luna trece prin sectorul iubirii tale, prin urmare s-ar putea să-ți exprimi sentimentele cu surle și trâmbițe. Ești pus pe distracții, ai chef să faci doar ceesa ce-ți place și poți petrece timp cu persoana iubită sau cu copiii. Totodată, este un moment bun pentru cei singuri să iasă la întâlniri romantice. Nu este exclus ca unii nativi să aibă parte de unele neliniști, neînțelegeri sau neîncrederi sentimentale.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Horoscop zilnic 27 februarie 2022Foarte mulți nativi vor dedica ziua aceasta familiei, așa că dacă te numeri printre ei, te vei bucura fie de o cină alături de cei dragi, fie de ajutor în desfășurarea treburilor casnice. Posibil să te viziteze părinții sau chiar tu să faci o vizită la casa părintească. Liniștea și intimitatea căminului sunt exact ce ai nevoie după o săptămână solicitantă.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Horoscop zilnic 27 februarie 2022Nu te grăbi să tragi o concluzie, să iei o decizie și să dai un verdict. S-ar putea să nu fie cele mai bune. Totuși, dacă ai de făcut o negociere, alege să o faci astăzi și nu mâine, când vei fi mai nervos și mai irascibil. Ai grijă mai mare și la deplasări. Oricum, una peste alta, ești foarte comunicativ și dornic de stat la povești.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Horoscop zilnic 27 februarie 2022Luna activează sectorul tău financiar și interesul pentru a face bani crește, dar se adună și preocupările menite să-ți asigure stabilitate financiară. Cel mai probabil, vei face niște plăți și cheltuieli și faptul că se termină bugetul nu-ți va fi deloc pe plac. Se întrevăd discuții financiare destul de acide. Evită să apelezi de astăzi la economii.

Horoscopul zilei deHoroscop zilnic 4 martie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

 

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!