Horoscop zilnic 4 decembrie. Eclipsa de Soare în Săgetător vine cu influențe majore în weekend

Horoscop zilnic 4 decembrie. Eclipsa de Soare în Săgetător vine cu influențe majore în weekend
Eclipsa de Soare în Săgetător vine cu influențe majore în weekend

Horoscop zilnic 4 decembrie. Astăzi se formează Lună Nouă în zodia Săgetător, eveniment însoțit de o Eclipsă totală de Soare care, deși nu va fi vizibilă din România ci doar din Antarctica, ne va influența pe toți. Zodiile cele mai afectate vor fi Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești, dar și cei care au ascendentul aici sau alte planete și puncte importante din astrograma natală în aceste semne. Această Eclipsă de Soare încheie serie eclipselor care s-au petrecut pe axa Gemeni-Săgetător începând cu primăvara anului 2020. Următoarea Eclipsă de Soare cu Nodul Sud (karma) în Săgetător se va petrece abia peste aproximativ 18 ani, de aceea devine foarte important să-i înțelegem mesajul de acum.

Eclipsa de Soare în Săgetător vine cu influențe majore în weekend

Luna Nouă vine întotdeauna cu noi începuturi și este cel mai bun moment să ne setăm noi intenții. Semințele plantate acum vor rodi peste jumătate de an, atunci când va avea loc Luna Plină din Săgetător.

Însă această Lună Nouă este însoțită și de o Eclipsă de Soare la Nodul Sud din Săgetător, aspect care ne cere să renunțăm la ceva, să ne detașăm de ceva din trecut, de o frică, de o ancoră, de principii învechite, înainte de a începe un nou capitol.

Ca orice eclipsă, poate veni cu evenimente neașteptate și răsturnări de situație și cel mai probabil acestea vor veni pe calea cuvântului. Efectele sale se vor resimți puternic în următoarele două săptămâni, dar impactul va fi de la șase luni și până la un an de acum înainte.

Horoscop zilnic 4 decembrie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 4 decembrieHoroscop zilnic 4 decembrie Berbec/ Ascendent Berbec

Este momentul să te debarasezi de unele convingeri și credințe care nu-ți mai sunt de folos pentru a face loc unor noi principii și filozofii de viață. De asemenea, te poți folosi de ceea ce ai învățat până acum pentru a face un salt profesional sau personal.

Astfel le poți împărtăși și altora din cunoștințele tale sau poți porni pe o nouă cale de evoluție spirituală. Unii nativi pot decide că este momentul să învețe ceva, să se înscrie la un curs, să facă o călătorie importantă, să rezolve o situație juridică. De asemenea, Eclipsa de Soare din Săgetător poate aduce schimbări și în legătură cu străinătatea sau cu persoane care se află la distanță.

Horoscop zilnic 4 decembrieHoroscop zilnic 4 decembrie Taur/ Ascendent Taur

Este momentul să te desprinzi de niște atașamente emoționale sau materiale. Să lași în spate o relație toxică sau o dependență, un viciu. Poți depăși o pierdere avută, indiferent de natura ei. Totodată, reformulează-ți principiile pe care le ai cu privire la viața intimă și la modul în care-ți câștigi banii cu ajutorul altora.

Luna Nouă din Săgetător îți poate aduce noi începuturi financiare. Noi modalități de a câștiga bani prin intermediul altora, din investiții, moșteniri, partaje. Dar și o nouă metodă de organizare a bugetului comun cu alții. O relație intimă poate trece prin transformări radicale acum.

Horoscop zilnic 4 decembrieHoroscop zilnic 4 decembrie Gemeni/ Ascendent Gemeni

Luna Nouă și Eclipsa de Soare se petrec în sectorul relațiilor tale și pot aduce schimbări importante, fie că vorbim de relații de cuplu, fie că vorbim de relații profesionale. Unele relații se pot încheia definitiv și altele pot începe. În cuplurile unde partenerii au evoluat diferit sau unde viziunile despre viitor sunt diferite.

Pot apărea încheieri și mulți nativi trebuie să învețe o lecție importantă: pentru ca o relație să funcționeze este nevoie de doi. Și divorțul reprezintă un nou început . Unii nativi pot rezolva probleme juridice acum. Pe de altă parte, profesional trebuie să înveți să colaborezi cu ceilalți, să cooperezi. Sunt și Gemeni care pot semna noi contracte importante în următoarea perioadă.

Horoscop zilnic 4 decembrieHoroscop zilnic 4 decembrie Rac/ Ascendent Rac

Luna Nouă și Eclipsa de Soare se petrec în sectorul muncii și sănătății tale. S-ar putea ca la locul de muncă să apară unele schimbări, fie că este vorba de schimbări de program, de colegi. Sau chiar de sarcini și responsabilități, de condiții de muncă.

Nu este exclus ca unii nativi să-și schimbe jobul. Pe de altă parte, un nou stil de viață se va impune în perioada următoare pentru mulți Raci. Vechea rutină zilnică va trebui lăsată în spate. Este un moment bun să te desprinzi de obiceiuri care nu-ți fac bine. Cei care au avut probleme de sănătate pot căuta noi tratamente,

Horoscop zilnic 4 decembrieHoroscop zilnic 4 decembrie Leu/ Ascendent Leu

Luna Nouă și Eclipsa de Soare se petrec în sectorul iubirii, al copiilor, al creativității și bucuriei de a trăi. Aici pot apărea unele schimbări importante, decise de Destin. Astfel, a venit momentul să-ți schimbi raportarea la iubire, la modul de manifestare a sentimentelor.

Să-ți schimbi atitudinea pe care o ai vizavi de copii, fie că ești părinte sau nu. Unii nativi pot deveni părinți în următoarele șase luni până la un an. Schimbările care apar în viața sentimentală pot implica și o ruptură de relație, dacă aceasta nu face parte din Destin, și implicit o nouă poveste de iubire. Totodată, poți începe noi proiecte creative, noi hobby-uri și poți avea noi percepții despre ideea de fericire.

Horoscop zilnic 4 decembrieHoroscop zilnic 4 decembrie Fecioară/ Ascendent Fecioară

Schimbările și noile începuturi propuse de această Lună Nouă și Eclipsă de Soare vizează sectorul familiei și al locuinței. Este posibil să te muți, să-ți schimbi domiciliul. Să vinzi o casă și să cumperi alta. Să închei o etapă profesională pentru a te dedica mai mult familiei.

Unii nativi își pot construi o familie în perioada următoare sau își pot schimba raportarea la ideea de familie, de cămin. Este o ocazia bună să lași în spate traume din copilărie. Să te vindeci emoțional și să rezolvi situații ce țin de bunuri patrimoniale, moșteniri de familie.

Horoscop zilnic 4 decembrieHoroscop zilnic 4 decembrie Balanță/ Ascendent Balanță

Luna Nouă și Eclipsa de Soare se petrec în sectorul comunicării și al rațiunii și pot marca o nevoie de desprindere de tipare de raționament vechi. Sau pot aduce vești și informații, dialoguri neașteptate care să schimbe o direcție de mers sau o decizie.

Unii nativi pot lua decizii importante acum. Alții pot hotărî să învețe ceva nou, să-și dezvolte noi abilități de comunicare. Să abordeze gândirea pozitivă sau să dea un examen. Este momentul ca Balanțele să-și schimbe modul de comunicare cu cei din jur. Schimbări pot apărea și în relația cu rudele sau în cazul unei deplasări. De exemplu, pot cunoaște o persoană importantă cu care să fie pe aceeași lungime de undă.

Horoscop zilnic 4 decembrieHoroscop zilnic 4 decembrie Scorpion/ Ascendent Scorpion

Luna Nouă și Eclipsa de Soare vor amprenta sectorul tău financiar și pot acționa pe mai multe direcții. Poți avea noi idei de a face bani,. Pot face schimbări legate de modul în care-ți câștigi banii. Poți face investiții rentabile, însă ține cont că poți exagera și cu cheltuielile.

Unii nativi pot pierde o sursă de venit pentru a învăța să-și valorifice mai mult talentele și abilitățile. Ați nativi pot alege să facă bani total diferit decât au făcut-o până acum. Poate folosindu-se de resursele altora sau cu ajutorul altora. Este nevoie de o nouă raportare la valorile materiale și cele spirituale.

Horoscop zilnic 4 decembrieHoroscop zilnic 4 decembrie Săgetător/ Ascendent Săgetător

Ești vedeta acestei Eclipse de Soare, dat fiind că se petrece în zodia ta . Este foarte probabil să treci prin stări mai agitate zilele acestea. Ppe termen lung, însă, este vorba de schimbări importante care să te pună pe o nouă direcție de viitor. Este vorba de o reinventare a ta.

Pot avea loc schimbări care vizează imaginea ta, remodelări ale personalității și ale tiparelor relaționale. O redefinire a principiilor după care te ghidezi, dar și o redefinire a obiectivelor personale. Felul în care ești văzut și perceput de cei din jur, fie că este vorba de partener de viață, fie de parteneri profesionali, se poate schimba acum. Este momentul ca trecutul să fie lăsat în spate și tu să-ți câștigi încrederea în propria ta persoană.

Horoscop zilnic 4 decembrieHoroscop zilnic 4 decembrie Capricorn/ Ascendent Capricorn

Este momentul să te desprinzi de trecut, de frici, anxietăți, ancore care nu te lasă să evoluezi și să faci pace cu tine, să ierți și să te ierți. Această Luna Nouă și Eclipsa de Soare îți pot aduce o mai mare nevoie de interiorizare și de reconectare cu sinele tău. De reconectare cu Divinitatea și spiritualitatea.

Poți avea revelații acum, poți primi mesaje prin vis și poți înțelege sensurile mai profunde ale vieții. Rugăciunea, meditația, odihna te pot ajuta să depășești unele probleme de sănătate. Ai grijă mai multă la afecțiunile cronice și nu te teme să faci schimbări în stilul de viață.

Horoscop zilnic 4 decembrieHoroscop zilnic 4 decembrie Vărsător/ Ascendent Vărsător

Luna Nouă și Eclipsa de Soare îți pot aduce schimbări în planurile actuale, Vărsătorule. Dar și noi planuri de viitor, noi proiecte și noi persoane care să te susțină în direcția pe care ți-o dorești. Este o perioadă în care poți lega noi prietenii sau îți poți schimba raportarea la anumite relații de prietenie.

Poți intra în noi anturaje și organizații. Se poate schimba o relație de prietenie într-o relație de iubire. Poți cunoaște o persoană care să te atragă prin intermediul unui cerc de cunoștințe sau chiar prin intermediul mediului online.

Horoscop zilnic 4 decembrie

Horoscop zilnic 4 decembrie Pești/ Ascendent Pești

Luna Nouă și Eclipsa de Soare pot aduce, în următoarea jumătate de an până la un an, schimbări în carieră. Însă ceva trebuie lăsat în spate, cel mai probabil niște obiective trebuie remodelate și corectate. Totodată, poate fi vorba de ambiții noi, de noi direcții profesionale, de o reinventare a carierei.

Se întrevăd noi începuturi profesionale, noi șanse de promovare, de afirmare și recunoaștere a meritelor. Poate fi vorba și de o nouă funcție, de conturarea unor noi aspirații de viitor sau un nou statut social.

Horoscop zilnicHoroscopul zilei de 4 decembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI