Horoscop zilnic 30 iunie. Zodia care va primi o mărire de salariu la job

Horoscop zilnic 30 iunie. Zodia care va primi o mărire de salariu la job
Horoscop zilnic 30 iunie, zodia care primeste o marire de salariu

Încă ne aflăm sub efectele și energia adusa de Luna Nouă în zodia Rac, cu atât mai mult cu cât Soarele și Luna Neagră formează astăzi o conjuncție la grad perfect în acest semn zodiacal. Este o zi în care emoțiile noastre pot ieși din matcă, însă totodată vom da dovadă de un curaj extrem în obținerea a ceea ce ne dorim.

Horoscop zilnic 30 iunie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

În continuare va trebui să ai grijă la relațiile cu părinții, în special cu mama, și să încerci să eviți conflictele. Contextul astrologic al zilei îți oferă acel curaj necesar de a face o schimbare în locuință sau în viața de familie. Poate fi vorba chiar de o schimbare de domiciliu, de o mutare, de o reîntoarcere în țară. Dacă până acum aveai dubii în legătură cu un credit imobiliar, acum s-ar putea să ai curajul să-l faci.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Contextul astrologic al zilei te susține în tot ce ține de comunicare și asta pentru că îți dă o mare putere de convingere asupra celor din jur. Este o zi bună pentru negocieri, însă ai grijă să nu exagerezi. S-ar putea ca o serie de idei pe care până acum nu ai avut curaj să le pui în practică, să le pui acum. Ai susținere dacă în discursuri, dar și dacă dai examene.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Contextul astrologic al zilei îți cere să-ți dai valoarea pe care o meriți și să ai mai mult curaj să îți exprimi talentele. Sunt zile în care poți scoate bani din ceea ce îți place să faci. De asemenea, este o perioadă bună să ceri o mărire de salariu, de comision și să faci tot ce este necesar pentru a-ți crește veniturile.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Încă simți efectele Lunii Noi de ieri din zodia ta, însă în egală măsură resimți și conjuncția de astăzi. Ai putere interioară, curaj, dar și o sensibilitate dusă la extrem. Poți avea parte de trăiri emoționale care te scot din zona de confort, dar îți dau și forța necesară să-ți atingi obiectivele.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Nu te simți în apele tale și de preferat ar fi să te odihnești mai mult. Contextul astrologic al zilei este de natură karmică și te poate ajuta să-ți înțelegi trecutul, dar și să rupi legătura cu acesta. În plus, poți să descoperi cauzele spirituale ale unor afecțiuni cu care te confrunți de ceva vreme. Ține cont că terapiile naturiste te vor ajuta.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Zilele acestea încearcă să ai grijă la limita fină dintre o relație de prietenie și o aventură amoroasă. Conjuncția de astăzi te poate ajuta să legi mai ușor noi relații de prietenie sau să intri noi proiecte în care altădată nu ai fi curat avut curaj, însă nu ți-a acordat toată încrederea celor din jur.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

În continuare te bucuri de șanse de afirmare profesională și ai curajul să ieși în față și să lupți pentru drepturile tale. Nu este exclus să primești o funcție nouă sau să îți atingi un obiectiv la care aspiri de ceva vreme. Dacă te expui public, ai mai multă grijă la modul în care o faci, să nu-ți afecteze imaginea.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Dacă până acum te-ai temut să iei niște decizii, azi vei avea curajul necesar să o faci. Dincolo de faptul că anumite convingeri și credințe ți se pot schimba, ai ocazia să cunoști o persoană care să te ghideze și să te ajute să înțelegi experiențele vieții dintr-o altă perspectivă.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

S-ar putea că această conjuncție de astăzi să-ți activeze niște temeri, vicii și traume emoționale, așa că ai grijă să nu cazi în plasa lor. Pe de altă parte, te lupți cu toate forțele pentru a obține niște drepturi financiare. Ai grijă la tendința de a intra în relații ascunse sau de a fi infidel.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Conjuncția dintre Soare și Luna Neagră se petrece în sectorul relațiilor tale, acolo unde ieri a avut loc Luna Nouă. Acest context amplifica nevoia ta de a te refugia în brațele partenerului, dar totodată poate amplifica și niște dezechilibre personale. Dacă ai o relație, ai grijă la tendința de a călca strâmb.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Vei da dovadă de o mare putere interioară dacă este vorba de a-ți schimba stilul de viață sau de a-ți schimba locul de muncă. De asemenea, te vei preocupa mai mult de starea de sănătate, mai ales că în această direcție se pot amplifica niște frici și dezechilibre, iar stresul poate fi mare.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

După Luna Nouă care s-a format ieri în sectorul iubirii tale, iată că și conjuncția de astăzi tot aici se formează. Acest context astrologic vine cu trăiri intense în viața sentimentală. S-ar putea să ai parte și de unele regrete, dar și de ocazia de a te îndrăgosti și a da curs unei aventuri romantice. Dacă ai o relație, ai grijă să nu calci strâmb.

Horoscopul zilei de 30 iunie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!