Horoscop zilnic 29 octombrie. Zodia care va avea azi certuri crunte din cauza banilor

Horoscop zilnic 29 octombrie. Zodia care va avea azi certuri crunte din cauza banilor
Horoscop zilnic 29 octombrie 2021

Horoscop zilnic 29 octombrie. Luna traversează astăzi zodia Leu și ne oferă un plus de generozitate, de afectivitate și mai multă poftă de viață. Avem încredere în noi, suntem mai dornici să ieșim în lumina reflectoarelor, dar suntem și mai orgolioși și putem exagera cu autoritatea.

Horoscop zilnic 29 octombrie

  • Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Ești foarte stimulat să te afirmi, să ieși în evidență și să faci tot posibilul pentru a-ți îmbunătăți starea de spirit. Vei avea chef de întâlniri, de ieșiri cu prietenii și de trăit intens la nivel afectiv, mai ales dacă ai un partener. Flirturile și distracțiile, acele activități care pe fac să te simți bine, vor fi pe lista priorităților tale.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Nu te simți în apele tale și s-ar putea ca un context legat de familie, ceva din trecut să te macine, poate chiar o amintire din copilărie. Este o zi în care vei prefera să stai mai mult tu cu tine sau cu familia, însă doar dacă alături de cei dragi te vei simți în largul tău. Starea emoțională este vulnerabilă și ar fi ideal să devii autoritar cu cei din jur doar pentru că nu te simți tu împăcat cu tine.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Azi te lași greu de convins de cei din jur și chiar dacă vei comunica, vei vorbi, vei răspunde întrebărilor celorlalți, nu te vei lăsa provocat în dispute și nici nu vei fi deschis la compromis. Dacă ai de făcut o negociere astăzi, cel mai probabil că vei fi de neînduplecat. Dacă cineva va încerca să te convingă de o situație, nu vei crede sau, cel puțin, nu fără probe și dovezi.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Azi s-ar putea să te răzvrătești dacă îți sunt încălcate niște drepturi, mai ales dacă este vorba de ceva financiare. De exemplu, dacă orele suplimentare nu-ți sunt plătite corespunzător. Se întrevăd discuții și tensiuni din cauza banilor și vei lupta pentru a obține ceea ce ți se cuvine. Posibil și în cuplu să apară discuții pe teme legate de cheltuieli.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Luna trece prin zodia ta și te înzestrează cu forță, curaj, ambiție și foarte multă determinare să ajungi acolo unde ți-ai propus. Faci față cu bine provocărilor care-ți apar în cale, însă va trebui să ai grijă la tendința de a deveni prea autoritar cu cei din jur, mai ales cu partenerul de viață. Nu face tot posibilul să te afirmi, dacă nu ai motive.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Ai mai multă grijă la sănătate. Este vineri astăzi, așa că ai putea să nu te suprasoliciți încercând să fie totul în ordine în jurul tău. Ai nevoie de odihnă și organismul tău mai mult ca sigur îți transmite semnale de ceva vreme. În plus, nu te vei putea concentra pe ceea ce ai de făcut, dacă te vei suprasolicita și asta te va enerva și mai tare.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Simți să închei săptămâna de muncă cu o întâlnire cu prietenii sau cel puțin cu conversații plăcute pe care să le ai cu cei dragi, în fața cărora ai încredere să te destăinui. Unii nativi se pot dedica unor proiecte de suflet, dar nu va fi vorba de muncă, cât de plăcere și bucurie. S-ar putea să ai parte de întâlniri cu persoane pe care nu le-ai mai văzut de multă vreme.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

S-ar putea să fii nevoit să închei săptămâna destul de nemulțumit de o situație profesională. Posibil ca o discuție cu un superior să te indispună sau să primești niște responsabilități cărora să nu crezi că le poți face față sau care să-ți dea peste cap niște planuri făcute cu familia. Mulți Scorpioni se vor impune acum și nu vor accepta să li se încalce drepturile.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Ziua dea stăzi te poate pune față în față cu niște rpincipii pe care le ai și pe care nu vrei să ți le încalci. S-ar putea ca cineva să-ți impună o părere sau săoblige să iei o decizie, iar tot acest context te poate face destul de vehement în menținerea opiniei și punctului de vedere. Programează-ți o călătorie pentru weekend pentru a-ți schimba starea de spirit.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Ziua de astăzi îți poate aduce tensiuni de ordin financiar, mai ales dacă ai de împărțit ceva cu cineva. S-ar putea să ți se ceară socoteală pentru niște sume investite, cheltuite sau să nu reușești să depui niște acte pentru un credit, pentru un partaj, litigiu. Încearcă să nu te enervezi mai mult decât este cazul, mai ales dacă nu depinde tine. În schimb, seara poate fi romantică și pasională.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

S-ar puteta ca astăzi să nu fii atent la unele nevoi ale partenerului, maia les dacă acesta te-a rugat să faci ceva și de aici să izbucnească un adevărat conflict. Ai mai multă grijă și la relațiile profesionale care pot fi tensionate. Evită conflictele cu cei pe care-i știi dezlănțuiți din fire pentru a nu-ți strica imaginea.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

S-ar putea să ai aprte de situații neplăcute la locul de muncă, de cerințe care nu sunt prevăzute în fișa postului și pe care tu va trebui să le execuți sau de, pe de altă partă, să apară colegi care-ți pun bețe în roate. Oricum ar fi, nu te vei supune cu ușurință pretențiilor altora. Ai mai multă grijă la sănătate, mai ales dacă în ultimul timp nu te-ai odihnit corespunzător.

Horoscopul banilor noiembrie 2021Horoscopul zilei de 29 octombrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

 

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI