Horoscop zilnic 29 ianuarie. Zodia care va primi o sumă de bani direct în cont

Horoscop zilnic 29 ianuarie. Zodia care va primi o sumă de bani direct în cont
Horoscop zilnic 29 ianuarie 2022

Horoscop zilnic 29 ianuarie 2022. După aproximativ 6 săptămâni de retrogradare, Venus, planeta iubirii și a banilor, își reia de astăzi mersul direct prin Capricorn. O serie de situații sentimentale, financiare și profesionale se vor debloca și până pe 6 martie vom avea ocazia să ne repunem pe linia de plutire. Totuși, până pe 4 februarie este încă Mercur retrograd în Capricorn deci nu ar trebui să luăm decizii finale.

Horoscop zilnic 29 ianuarie

  • Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Horoscop zilnic 29 ianuarie 2022Vei observa că situații ce țin de cariera ta, de aspirațiile profesionale pe care le ai, încep să se detensioneze și vei vedea mai clar ce direcție ai de urmat. Pot veni o serie de oportunități profesionale la care poate nici nu ai sperat. Cresc șansele de afirmare, de atingere a obiectivelor și parcă îți vei folosi mai constructiv talentele și abilitățile. În plus, Venus este planeta care-ți guvernează relațiile, deci și în viața de cuplu vei resimți o îmbunătățire a situației.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Horoscop zilnic 29 ianuarie 2022Venus este planeta ta guvernatoare, deci fără îndoială că vei începe să te simți mai bine din toate punctele de vedere. Totodată, o serie de principii de viață se clarifică, orizonturile ți se luminează și poți vedea niște situații dintr-un alt unghi. De asemenea, poți începe să faci planuri de călătorii. Sunt și nativi care aleg să studieze ceva sau să reia ce au abandonat.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Horoscop zilnic 29 ianuarie 2022Situații care țin de viața ta intimă dar și contexte financiare se pot debloca în perioada următoare. Poți reuși, de exemplu, să obții mai ușor un credit, poți face o investiție avantajoasă sau poți câștiga un drept material care ți se cuvine. Dacă ai pierdut ceva sau pe cineva, șansele de vindecare sunt mari. Vindecarea poate veni și într-un context toxic sau de co-dependență.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Horoscop zilnic 29 ianuarie 2022Venus își reia mersul direct prin sectorul relațiilor tale deci șansele ca situația în cuplu să se îmbunătățească vor crește. Te poți împăca cu partenerul dacă ați fost certați și îți poți consolida relația. În plus, și profesional poți negocia și semna un contract important în perioada următoare. Cei singuri au liber de acum să înceapă noi povești de iubire care să se transforme în legături de durată.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Horoscop zilnic 29 ianuarie 2022Cu Venus retrogradă în sectorul muncii tale, cel mai probabil ai simțit frustrări și neajunsuri, neplăceri și nemulțumiri profesionale. De acum toate acestea încep să se dizolve și vei începe să simți că ai mai mult spor, ești mai creativ și muncești cu mai multă plăcere. În plus, și starea de sănătate se va îmbunătăți considerabil.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Horoscop zilnic 29 ianuarie 2022Venus își încheie retrogradarea în sectorul tău afectiv și poți să zâmbești mai mult de acum încolo. O serie de apăsări sufletești se dizolvă, iar relația cu persoana iubită se îmbunătățește. Armonia se va reașterne și în relația cu copiii, iar proiectele tale creative, de fapt, creativitatea ta va prinde aripi.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Horoscop zilnic 29 ianuarie 2022Cum Venus este chiar guvernatoarea ta, fără îndoială că vei resimți o îmbunătățire pe toate planurile, dar mai ales din punct de vedere emoțional. Îți recapeți o mare parte din echilibrul interior, liniștea și pacea de care atât ai nevoie pentru a funcționa optim. În plus, armonia se reașterne în familie și neajunsurile, neplăcerile gospodărești, se rezolvă.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Horoscop zilnic 29 ianuarie 2022Comunicarea cu cei din jur se îmbunătățește treptat, treptat, și poți reașterne armonia în relațiile tale, cu atât mai mult cu cât Venus este chiar planeta care-ți guvernează acest sector. Poți să te împaci cu cineva sau să începi o poveste de dragoste. Totodată, poți obține mai ușor acte, aprobări, avize și poți planifica o excursie mult visată.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Horoscop zilnic 29 ianuarie 2022Ai toate motivele să răsufli ușurat dat fiind că Venus revine în mers direct în sectorul tău financiar. Asta înseamnă că o serie de blocaje financiare se vor înlătura și ai toate șansele să găsești oportunități de suplimentare a veniturilor. S-ar putea să ai chiar șansa să scoți bani din talentele tale. Poți primi un bonus, o sumă de bani poate să-ți intre în conturi.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Horoscop zilnic 29 ianuarie 2022Nu a fost deloc ușor să o ai pe Venus retrogradă în zodia ta, dar a fost benefic, în ciuda frământărilor, nemulțumirilor și neîmplinirilor sufletești și nu numai. De acum îți vei recâștiga pas cu pas încrederea în tine, poți face o schimbare de look și atitudine și poți începe să te iubești mai mult. Și relația cu partenerul se armonizează, iar dacă ești singur ai toate șansele să începi ceva nou.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Horoscop zilnic 29 ianuarie 2022Ai șansa să faci pace cu trecutul, să reinstalezi armonia în interiorul tău, să te împaci sau să ierți pe cineva. Totodată, o problemă de sănătate cu care te-ai confruntat se poate ameliora. Pas cu pas vei scăpa de frici, de temeri și angoase care te-au năpădit în ultimele săptămâni. Armonia în cămin se poate reinstala.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Horoscop zilnic 29 ianuarie 2022Cu Venus directă ai șanse să-ți faci planuri de viitor mai optimiste și să pui pe picioare un proiect la care ai muncit. Te vei bucura de mai mult succes și popularitate. Relațiile de prietenie care au scârțâit în ultima perioadă acum au șanse de redresare. O atmosferă mai bună se poate instala și în relația cu angajații sau asociații.

Horoscopul zilei deHoroscop zilnic 29 ianuarie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI