Horoscop zilnic 28 august. Zodiile care azi își fac multe griji din cauza banilor

Horoscop zilnic 28 august. Zodiile care azi își fac multe griji din cauza banilor
Horoscop 28 august. Ce zodii au probleme cu banii

Luna își continuă tranzitul prin zodia Taur și va face o conjuncție cu Uranus, planeta neprevăzutului, aflată în retrogradare aici. Acest context poate aduce unele surprize, nu neapărat negative, dar neașteptate, care ne pot impacta emoțional.

S-ar putea să crească nevoia de libertate, dar și sentimentul de nesiguranță.

Horoscop zilnic 28 august

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

 • Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Tranzitul zilei va fi resimțit tot la nivel financiar și s-ar putea să trăiești cu sentimentul de nesiguranță financiară, cu sentimentul că nu-ți ajung banii, iar acest context să te macine suficient cât să cauți rezolvări.

Nu este deloc exclus să vină spre tine propuneri neașteptate de creștere a veniturilor, chiar dacă nu vot fi în totalitate pe placul tău.

 • Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Luna își continuă tranzitul prin zodia ta, iar întâlnirea cu Uranus va activa nevoia de libertate, de independență și de revoluționare a vieții personale. Nu este o nevoie comună Taurilor, tocmai de aceea poate aduce și multă incertitudine, nesiguranță și neliniște interioară.

S-ar putea să asiști la schimbările din viața ta ca simplu spectator și să nu poți face nimic. Partea bună este că accepți mai ușor surprizele și răsturnările de situație cu care te confrunți.

 • Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Azi nu ești deloc în apele tale și s-ar putea să fii irascibil, greu de înțeles de cei din jur, și chiar și tu îți vei înțelege greu stările. Trăirile interioare pot fi contradictorii și deși cauți echilibrul, nu va depinde totul de tine.

În plus, ține cont că dacă-ți reprimi emoțiile vei ajunge să te simți sufocat. Vorbește cu o persoană de încredere, chiar cu un duhovnic, un psiholog, cineva care te poate asculta fără să te critice.

 • Horoscop Rac/ Ascendent Rac

S-ar putea să dezvolți sentimente de neîncredere vizavi de prieteni sau, în alte cazuri, sentimente de nesiguranță vizavi de asociați, de un proiect în care ești implicat, poate chiar un proiect personal.

Va fi greu să-ți faci un plan pentru că acesta va fi imediat răsturnat sau tu îți vei da seama că nu ai toate resursele necesare pentru a-l pune în aplicare. Azi încearcă să faci abstracție de normele impuse de societate, dacă vrei să te simți liber și în largul tău.

 • Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Va fi greu să-ți stăpânești anumite porniri și poți deveni incisiv, autoritar cu cei din jur, mai ales dacă nu te simți apreciat. Imaginea ta poate fi afectată dacă nu încerci să te controlezi, mai ales în situații oficiale sau care presupun ieșirea în fața unui public.

În cazul unor nativi, mai ales dacă lucrează, pot apărea surprize în zona profesională care să nască un sentiment de nesiguranță sau, din contră, o nevoie mai mare de independență.

 • Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Azi poți fi mai dornic să faci noi descoperiri, fie să cauți să te documentezi despre anumite domenii care ți-au trezit interesul, fie să cauți să testezi valabilitatea și veridicitatea unor principii de viață pe care le ai.

Ține cont că oricât de justițiar și corect ai fi azi, tot va exista ceva care va răsturna convingerile tale și-ți va ridica semne de întrebare.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Pot să apară griji și nesiguranțe financiare într-un context care nu este deloc nou. De exemplu, dacă ai de returnat o datorie, de plătit niște taxe, rate la credit sau aștepți bani de la cineva, azi pot apărea temeri că nu le poți duce la capăt.

În plus, poți deveni mult mai suspicios cu privire la cei din jur, la partenerul de viață și te poți simți mai lipsit de energie brusc sau fără un motiv anume.

 • Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Poți avea parte de fel și fel de situații neprevăzute sau informații destabilizatoare care să-ți pună la îndoială o relație cu o persoană.

Poate fi vorba atât de relația cu partenerul de viață, cât și de o relație profesională, cu un colaborator. Nu lua o decizie radicală, ci lasă să se limpezească apele și să ai mintea mai clară, să fii mai detașat.

 • Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

S-ar putea să apară fel și fel de situații, de activități care să aibă nevoie de atenția ta. Pot apărea sarcini de rezolvat pe care nu le luasei în calcul și care-ți pot da programul peste cap.

Totodată, fie stresul, fie alimentația, lipsa mișcării și a odihnei îți pot creea probleme de sănătate, mai ales dacă te știi cu anumite vulnerabilități.

 • Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Poți fi luat prin surprindere de un context sentimental. Nu va fi ceva plăcut și starea afectivă poate fi afectată. Poți simți o mai mare nesiguranță vizavi de relația ta, de sentimentele partenerului sau chiar de propriile tale sentimente.

Unii nativi pot avea surprize mai puțin plăcute sau care-i solicită în mod neașteptat din partea copiilor.

 • Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Te poți aștepta la surprize mai puțin plăcute care se petrec în casă și nu este exclus să-ți schimbi planurile pentru a te ocupa de locuință. De exemplu, se poate strica un aparat și reparația nu poate fi amânată.

Pe de altă parte, s-ar putea ca nevoile și cerințele celor din familie să te surprindă și să fii nevoit să te dedici acestora, neavând posibilitatea de a alege. Poate îți pusesei baza în cineva din familie și acesta te dezamăgește.

 • Horoscop Pești/ Ascendent Pești

S-ar putea să primești vești neașteptate, ciudate, poate chiar șocante sau să ai parte de auzul unor vorbe care să te destabilizeze, de aceea azi nu ar trebui să te bazezi pe ce-ți spun alții.

Nici tu nu ar trebui să iei decizii bruște și nici să dai verdicte. Ce gândești acum se poate schimba. Atenție la deplasări și acte. Pot apărea surprize neprevăzute!

Horoscopul zilei de 28 august este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 2800 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

 

Urmăriți Playtech.ro și pe