Horoscop weekend 27-29 august 2021. Zodia care are un final de săptămână excelent

Horoscop weekend 27-29 august 2021. Zodia care are un final de săptămână excelent
Horoscop pentru 27-29 august 2021

Astrologii vin cu noi detalii pentru cele 12 zodii. Unul dintre nativi va avea parte de un final de săptămână excelent. Ce se întâmplă cu semnele în perioada cuprinsă între 27-29 august. Află dacă ești tu cel norocos!

Horoscop 27-29 august 2021: o zodie termină săptămâna excelent

Berbec – Îți faci planuri pentru finalul de săptămână cu persoana iubită, dar nu știi exact încotro să te îndrepți și unde să te duci. Te enervează că partenerul a făcut deja totul fără tine, dar nu uita că a fost o surpriză.

Taur – Îți dai silința să dai tot ce poți la locul de muncă, iar acasă să te comporți exemplat. Cei dragi se întreabă cum poți să faci totul perfect și adoră noua ta variantă.

Gemeni – Te bucuri de plajă la finalul săptămânii alături de întreaga ta familie. Ți-a fost dor să petreci clipe cu ei și te bucuri din plin de fiecare momente, gest sau cuvânt.

Rac – Apar tensiuni în relația de cuplu pe care nu știi să le gestionezi. Te simți mai matur, echilibrat și capabil să iei decizii la cald și ești mându de tine din multe puncte de vedere.

Leu – Finalul de săptămână te prinde pe picior greșit în sectorul financiar. Ai cam rămas fără bani, dar apare o persoană care te ajută în acest sens.

Fecioară – Dansul este una din pasiunile tale de suflet, iar weekend-ul se termină clar în pași de dans pentru tine. Ești pus pe distracție și mai îndrăzneț decât ai fost vreodată.

Balanță – Acum îți dedici timpul treburilor din casă, dar nu ești singur pentru că se mai alături un ajutor de nădejde din partea partenerului de cuplu.

Scorpion – O problemă de sănătate pare că nu-ți dă pace. Un prieten se oferă să aibă grijă de tine și să te ducă la medic pentru un consult amănunțit.

Săgetător – Pentru tine finalul de săptămână este egal cu relaxarea. Profiți enorm de ultimele zile de vară și de mare și soare. Un prieten se alătură distracției.

Capricorn – Te bucuri de zilele de concediu și te pregătești psihic pentru ceea ce urmează la locul de muncă. Familia te invită la un grătar.

Vărsător – Weekend-ul tău este unul boem și liniștit. Ți-l petreci într-un hamac și cu o carte bună în mână de care te bucuri la maximum.

Pești – Unul din copii vine acasă alături de persoana iubită, motiv pentru care trebuie să fii diplomat atunci când îi arăți că nu e tocmai alegerea potrivită.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI