Horoscop zilnic 26 septembrie. Zodia care azi trebuie să își decidă viitorul. E musai să își facă planuri!

Horoscop zilnic 26 septembrie. Zodia care azi trebuie să își decidă viitorul. E musai să își facă planuri!
Horoscop zilnic 26 septembrie 2021

Horoscop zilnic 26 septembrie. Marte, planeta acțiunii din zodia Balanță, formează astăzi un aspect de susținere cu Saturn, planeta lecțiilor de viață, aflat în retrogradare în Vărsător. Acest context astrologic ne oferă o doză de răbdare în acțiuni, responsabilitate, înțelepciune și maturitate. Tot astăzi, Luna va traversa zodia Gemeni și ne va susține în dialogurile avute, însă nu ar trebui să luăm decizii importante.

Horoscop zilnic 26 septembrie

  • Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

De preferat ar fi ca astăzi să nu pui bază în vorbele nimănui, să nu mergi pe încredere și să verifici de mai multe ori actele care-ți ajung în mâini. Posibile deplasări, întâlniri sau vești neașteptate, ciudate. Poți profita de contextul astrologic al zilei pentru a dedica timp relației de cuplu, pentru a face activități alături de partener, dar mai ales pentru a face planuri solide de viitor.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Ai grijă cum și pe ce cheltuiești banii astăzi pentru că ai tendința de a te lăsa păcălit de fel și fel de oferte. Nu împrumuta bani cu promisiunea că îi returnezi la o dată anume pentru că s-ar putea să nu te ții de cuvânt. Pe de altă parte, deși este duminică, este o zi foarte bună pentru a rezolva niște sarcini mai dificile, sarcini care necesită efort și răbdare sau poate ai ideea necesară care te ajută să rezolvi mai rapid ceea ce ai de făcut.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Cu cât ai mai multă răbdare cu copiii, cu atât mai constructivă va fi această zi pentru tine, dacă ești părinte. În plan sentimental, vei dori să închegi o relație, să-i dai contur, să transformi o iluzie într-o realitate. Fă ceva practic, dedică-te activităților cu persoana iubită și suplimentar cucerește-o cu vorbele tale. Ai grijă, însă astăzi, că poți fi mult prea superficial și poți pierde din vedere detalii importante. În plus, poți da naștere unor sentimente de îndoială față de tine și de cei dragi.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

S-ar putea ca activitățile pe care le desfășori astăzi să te obosească peste măsură. Nu te bucuri de multă rezistență la efort și oricât de mult ți-ai dori să pui casa în ordine, nu te aștepta la mari realizări. Fă-ți un plan bine structurat și încearcă să te ții de el. Emoțional, nu ești în cea mai bună etapă și s-ar putea ca unele gânduri mai vechi să te copleșească sau să te domine amintirile. Starea de spirit este schimbătoare și s-ar putea să-i iriți și pe cei din jur.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Azi va trebui să dai dovadă de responsabilitate în dialog și să fii mai prudent atunci când deschizi gura. Nu ar fi rău să taci mai mult și să asculți ce au ceilalți de zis. Poți avea idei constructive, poți materializa niște sfaturi primite, dar tot la fel de bine s-ar putea să-ți ajungă la urechi zvonuri despre prieteni care să te pună pe gânduri și să-ți creeze confuzii și nedumeriri. Nu te baza pe ce spun prietenii astăzi. Profită și fă-ți planuri de viitor cu partenerul de viață. Puteți ajunge la o înțelegere care să vă consolideze relația.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Azi fii mai prudent cu cine te anturezi pentru că poți fi pus în evidență sau îți poți strica imaginea. Dacă este vorba de un context oficial, talentele și abilitățile tale te pot ajuta să ieși în față. Financiar, vei da dovadă de prudență și responsabilitate în cheltuieli și vei ști să dai valoare muncii tale. Ai mai multă încredere în tine când îți ceri anumite drepturi.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Ziua de astăzi poate veni cu multe frământări, mai ales de natură ideologică. Îți pui prea multe întrebări, te agiți mental din cauza unor ilegalități, situații lipsite de moralitate și integritate. Concepțiile și convingerile tale de viață pot fi puse la încercare. În schimb, este o zi bună să te dedici unor activități distractive alături de persoana iubită sau de copii.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Discuțiile cu iz financiar sau care implică bunuri materiale, rate, asigurări, taxe, litigii nu sunt deloc în favoarea ta și poți simți o nesiguranță legată de veniturile tale, nefiind vorba de cele provenite din salariu, cât de cele care depind de alții. Sunt cazuri în care veniturile partenerului de viață trec prin fluctuații și tot acest context te afectează emoțional și psihic, dezechilibrându-te.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Luna se află în tranzit prin sectorul relațiilor tale și-ți poate spori neîncrederea în ceilalți. Poți deveni suspicios cu privire la partenerul de viață, poți fi mai acuzator și critic, iar în relațiile profesionale vei pune la îndoială tot ce ți se aduce la cunoștință. În schimb, dacă vei alege să ieși cu prietenii, te poți simți mai bine și poți discuta despre planurile de viitor pe care le ai, deși multe dintre cele spuse acum nu vor avea finalitate sau, cel puțin, nu vor ajunge acolo unde îți dorești tu în acest moment.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Deși fizic te simți bine și ai forță să-ți duci la îndeplinire îndatoririle zilnice, starea emoțională poate fi mai schimbătoare și te poate face să cazi pe gânduri chiar în mijlocul unei activități desfășurate. Unii nativi pot fi mai conflictuali în zona profesională, dacă au de-a face astăzi cu colegii sau superiorii. Conturează-ți niște strategii de avansare, dar lasă loc de renegocieri.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Azi îți faci planuri mari și pui pe listă o sumedenie de activități, însă prea puțin probabil să le duci pe toate la final. Ai grijă să nu dezamăgești pe cei dragi dacă le promiți ceva și apoi nu te mai ții de cuvânt. În plan afectiv apar unele îndoieli și semne de întrebare cu privire la sentimentele tale sau ale persoanei iubite.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Din sectorul familiei nu vin influxuri astrale prea plăcute și s-ar putea să fii pus pe gânduri de unele discuții cu părinții sau anumite contexte care vizează casa, bunurile patrimoniale te pot deruta și agita. Starea emoțională este oscilantă și te poți simți mai obosit. Ai putea spune stop la tot ce se petrece în jurul tău și ai putea vedea pe unde pierzi energie și resurse și ce trebuie să schimbi în acest context.

Horoscop zilnic 25 septembrieHoroscopul zilei de 26 septembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

 

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 1.900 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI