Horoscop zilnic 22 septembrie. Azi are loc echinocțiul de toamnă. Ce influență majoră are asupra zodiilor

Horoscop zilnic 22 septembrie. Azi are loc echinocțiul de toamnă. Ce influență majoră are asupra zodiilor
Azi are loc echinocțiul de toamnă. Ce influență majoră are asupra zodiilor

Horoscop zilnic 22 septembrie. Astăzi are loc echinocțiul de toamnă, moment care, din punct de vedere astrologic, semnifică intrarea Soarelui în zodia Balanță. Cu Soarele în Balanță până pe 23 octombrie, dat fiind că aici se află și Marte, planeta responsabilă cu acțiunile noastre, vom fi mai înclinați către căutarea echilibrului în relațiile cu ceilalți, vom dori să vedem doar frumosul în jurul nostru și vom fi mai diplomați în abordări, căutând dreptatea.

Horoscop zilnic 22 septembrie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 22 septembrie

Horoscop zilnic 22 septembrie Berbec/ Ascendent Berbec

Vei empatiza destul de bine cu acest tranzit al Soarelui prin Balanță pentru că vei reuși, înflăcărat cum ești, să-ți armonizezi relațiile cu ceilalți sau cel puțin să-ți dorești asta și să depui efort mai mare. Este o perioadă în care s-ar putea să fii mai tentat să intri în conflicte dacă acumulezi tensiuni interioare, așa că eliberează-le cu diplomație. Constructiv, acest tranzit te poate stimula, dat fiind că în Balanță se află și guvernatorul tău, Marte, să începi noi parteneriate profesionale sau noi relații sentimentale.

Horoscop zilnic 22 septembrie

Horoscop zilnic 22 septembrie Taur/ Ascendent Taur

Soarele îți va activa sectorul muncii, în tranzitul său prin Balanță, aspect care-ți va aduce energia necesară pentru a-ți duce la bun sfârșit sarcinile, pentru a avea spor în activitățile întreprinse și a-ți crește randamentul la job. Ai grijă, însă, să nu te suprasoliciți. Dacă te-ai confruntat cu probleme de sănătate, acest tranzit te poate ajuta să vezi mai bine care este situația și să te vindeci. Poți profita să începi o dietă, să faci sport mai mult, să schimbi rutina zilnică astfel încât să ai un stil de viață mai echilibrat. Atenție la relațiile cu colegii de muncă pentru că pot fi mai tensionate.

Horoscop zilnic 22 septembrie

Horoscop zilnic 22 septembrie Gemeni/ Ascendent Gemeni

Soarele îți va tranzita chiar sectorul iubirii și al creativității, prin urmare îți va stimula deopotrivă latura sentimentală, dar și artistică. Îți poți exprima cu mai multă ușurință sentimentele, vei fi mai deschis să împărtășești cu alții ceea ce simți, să creezi, mai ales că și guvernatorul tău, Mercur, se află în Balanță. Este o perioadă foarte bună să dedici energie hobby-urilor tale, să dedici timp activităților cu copiii, distractive și să-ți recapeți din entuziasm, iar zilele acestea chiar poți resimți mai multă bucurie, te poți simți mai fericit.

Horoscop zilnic 22 septembrie

Horoscop zilnic 22 septembrie Rac/ Ascendent Rac

În perioada în care Soarele va traversa Balanța, mare parte din energia ta se va canaliza asupra familiei și locuinței și poți rezolva mai ușor sarcinile gospodărești, iar interacțiunea cu membrii familiei se va îmbunătăți. Vei fi atent la nevoile celor dragi și vei căuta echilibrul. Pe de altă parte, alți nativi pot renova casa, pot lucra la partea estetică, să facă mici reamenajări. Siguranța emoțională va deveni importantă acum și este important să facă tot posibilul pentru a se reechilibra pe interior.

Horoscop zilnic 22 septembrie

Horoscop zilnic 22 septembrie Leu/ Ascendent Leu

Soarele, guvernatorul tău, te va susține foarte mult în tot ce ține de zona comunicării cât timp va tranzita zodia Balanță. Poți avea o mai mare putere de convingere asupra altora, poți avea o bună putere de concentrare în cazul în care înveți sau dai examene și te poți remarca cu ușurință prin discursuri, în interviuri, ședințe. În schimb, dacă ai ceva de negociat, ar trebui să grăbești lucrurile pentru că Mercur va retrograda aici începând din 27 septembrie și va aduce blocaje în tot ce ține de comunicare. Pofta de a călători, chiar și pe distanțe scurte, de a pleca în excursii, minivacanțe, va crește în această perioadă.

Horoscop zilnic 22 septembrie

Horoscop zilnic 22 septembrie Fecioară/ Ascendent Fecioară

Soarele iese din zodia ta și îți va traversa sectorul financiar, aspect care te va susține să-ți reechilibrezi veniturile. Vei avea energia necesară să te implici în activități aducătoare de profit și te va susține cu idei sclipitoare despre cum să-ți crești bugetul sau să-ți administrezi banii astfel încât să ieși pe plus. Unii nativi pot profita de acest tranzit să-și valorifice niște talente personale.

Horoscop zilnic 22 septembrie

Horoscop zilnic 22 septembrie Balanță/ Ascendent Balanță

Soarele intră chiar în zodia ta și acest aspect te va susține din toate punctele de vedere, dar mai ales îți va aduce o doză mare de energie. Dat fiind că aici este și Marte în tranzit, ai putea profita pentru a face mai multă mișcare și chiar pentru a începe un antrenament sportiv. Totodată, starea de sănătate se va îmbunătăți și te sfătuisc să cauți acele mijloace necesare care te ajută să faci pace cu tine și să reașterni liniștea în sufletul tău.

Horoscop zilnic 22 septembrie

Horoscop zilnic 22 septembrie Scorpion/ Ascendent Scorpion

Nu este foarte avantajos acest tranzit al Soarelui prin Balanță pentru tine pentru că-ți poate lumina niște probleme de sănătate mai vechi sau niște traume din trecut. Amintirile, secretele și fricile pot ieși acum la suprafață, însă dacă vei aborda totul dintr-un punct de vedere mai optimist vei avea șanse mari să te bucuri de vindecare pe toate planurile, mai ales că aici se află și Marte, guvernatorul tău. Posibil să fii mai agitat, mai irascibil, de aceea meditația și introspecția, rugăciunea și odihna te vor ajuta să te reechilibrezi.

Horoscop zilnic 22 septembrie

Horoscop zilnic 22 septembrie Săgetător/ Ascendent Săgetător

Energia adusă de Soare în Balanță o poți canaliza cu mare ușurință în proiectele tale și poți fi mai stimulat să pui pe roate un plan sau să strălucești într-un proiect în care ești implicat. Totodată, viața socială se va activa și vei simți o mai mare dorință să ieși din casă, să interacționezi cu oamenii, să cunoști noi persoane și să legi noi relații de prietenie.

Horoscop zilnic 22 septembrie

Horoscop zilnic 22 septembrie Capricorn/ Ascendent Capricorn

Soarele în Balanță îți va activa chiar sectorul carierei, ceea ce înseamnă că vei vedea mai clar care este situația ta profesională și ce trebuie să faci pentru a-ți atige niște oiective avute. Urmează o perioadă în care poți să strălucești, să te pui în evidență și să te afirmi, însă ai grijă că având atât de multe planete în acest sector, viața de familie poate trece pe plan secund și pentru a evita conflictele de preferat ar fi să găsești un echilibru între muncă și casă.

Horoscop zilnic 22 septembrie

Horoscop zilnic 22 septembrie Vărsător/ Ascendent Vărsător

Profită de tranzitul Soarelui prin Balanță pentru a găsi acel echilibru necesar între gândire și simțire. O serie de principii de viață, de credințe și convingeri se vor lumina acum și poți avea noi viziuni de viitor, poți vedea mai clar care este direcția pe care vrei să mergi pentru a face progrese și pentru a te apropia de idealurile tale. Se deschide o perioadă foarte bună pentru cei care studiază sau predau ceea ce au învățat.

Horoscop zilnic 22 septembrie

Horoscop zilnic 22 septembrie Pești/ Ascendent Pești 

După Luna Plină din Pești care s-a petrecut ieri în zodia ta, iată că un nou aspect vine să te bulverseze emoțional. Este vorba de intrarea Soarelui în Balanță, context care-ți poate lumina niște probleme financiare pe care le ai sau niște probleme intime, legate de fidelitate, încredere și respect. Cu nu mai puțin de trei planete în tranzit prin acest sector, unii nativi au șansa să rezolve situații care țin de acte, credite, moșteniri, împrumuturi, relația cu băncile, bunuri materiale, procese, litigii. Profită să vezi care sunt atașamentele toxice pe care le ai, care sunt fricile și angoasele care te țin pe loc și care sunt cauzele care te fac să pierzi resurse prea multe. Posibil ca în această perioadă suprasolicitarea să te lase fără energie, deci ai grijă.

Horoscop zilnic 22 septembrieHoroscopul zilei de 22 septembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.
Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 1900 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI