Horoscop zilnic 24 august. Singura zodie care azi va face bani din imaginea sa

Horoscop zilnic 24 august. Singura zodie care azi va face bani din imaginea sa
Horoscop zilnic 24 august 2021

Ne aflăm sub influența unui aspect pozitiv creat de Venus, planeta iubirii, din zodia Balanță, și Saturn retrograd din Vărsător, aspect care ne susține foarte mult să ne consolidăm pas cu pas relațiile, cu răbdare, maturitate și diplomație. Dacă vom îmbina iubirea cu responsabilitatea vom reuși să construim o temelie solidă în relațiile pe care le avem.

Horoscop zilnic 24 august

  • Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Acest aspect este deosebit de benefic pentru a-ți consolida o relație de cuplu, pentru a deveni mai serios și responsabil vizavi de viața în doi, sau pentru a transforma o relație de prietenie într-o poveste mai serioasă. Totodată, ziua de astăzi este favorabilă acelor nativi care-și caută partener pe site-urile de dating sau în aplicațiile de profil.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Se formează un context astrologic foarte bun pentru consolidarea poziției la locul de muncă, pentru îmbunătățirea imaginii profesionale. S-ar putea să simți că munca ta dă roade, că ești apreciat de colegi și de superiori, că faci progrese în proiectele profesionale în care ești implicat. Reorganizarea activității profesionale te poate ajuta să faci lucrurile mult mai bine și să fii mai eficient.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

S-ar putea să te ia valul într-o situație sentimentală și să fii nevoit să dai un pas înapoi pentru a-ți pune ordine în minte. Este un context favorabil pentru a consolida o poveste de iubire aflată la început, dar încearcă să dai dovadă de răbdare și maturitate. Pentru cei care sunt parte a unui cuplu este un moment bun să alunge monotonia și să ajungă la o viziune comună de viitor cu partenerul de viață. De evitat speculațiile financiare și situațiile care-ți promit câștiguri rapide.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Contextul astrologic al zilei te ajută să reașterni pacea în sufletul tău, să te liniștești din punct de vedere emoțional și să te reapropii de partenerul de viață, să lași pasiunea să se exprime liber. Cei care își doresc un credit de locuință sau ipotecar sau pur și simplu un credit de nevoi personale sau un împrumut pentru casă, sunt foarte bine aspectați astăzi.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

După o perioadă tensionată, aspectele astrologice ale zilei te susțin foarte mult să te împaci cu partenerul de viață, să discutați cu maturitate și responsabilitate despre relația voastră, poate chiar să luați o decizie de viitor. Unii nativi pot face o cerere în căsătorie. Un dialog purtat astăzi cu diplomație poate reconstrui o relație, fie că este vorba de relație de cuplu, fie de relație profesională. Este o zi în care cuvintele tale îți aduc aprecieri. Poți negocia un contract de colaborare în avantajul tău.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Azi dai dovadă de multă încredere în tine și colegii vor observa asta, iar tu îți vei duce la bun sfârșit tot ceea ce ți-ai propus la locul de muncă. Ai spor în desfășurarea activităților cotidiene și starea de sănătate este mai bună. Pe de altă parte, poți avea idei, planuri și poți găsi soluții bune pentru a-ți crește și echilibra veniturile.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Contextul astrologic al momentului te poate ajuta să vezi mai clar o situație sentimentală, să decizi dacă mai rămâi sau nu într-o relație. Poți îmbunătăți o poveste de iubire aflată la început sau poți decide să pui punct pentru binele tău și beneficiile tale personale. Dai dovadă de mai multă maturitate, perseverență și diplomația te poate ajuta în toate aspectele vieții de zi cu zi.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Azi reușești să vezi într-un mod mult mai rațional, mai matur și mai responsabil o situație din trecut, cel mai probabil legată de un fost partener. Vei putea alege iertarea în locul reproșurilor și răzbunării. Asta te va ajuta să-ți îmbunătățești starea emoțională și să obții un echilibru interior. Posibil ca unii nativi să se împace cu părinții acum. Nu este exclus să resimți mai mult nevoia de a sta tu cu tine și cu gândurile tale, să resimți o stare de interiorizare mai mare.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Este o perioadă care te ajută să-ți consolidezi relațiile de prietenie și poți primi sprijin din partea unor persoane din anturaj, dar și tu, la rândul tău, poți da sfaturi bune altora, poți deveni un soi de mentor pentru alții. Ești mai responsabil și mai perseverent în proiectele în care ești implicat și asta te va ajuta să le consolidezi și să le conduci la succes.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Este o zi foarte bună pentru a te pune în valoare, pentru a te folosi de resursele personale, de talentele și abilitățile tale, astfel încât să te faci remarcat profesional și să obții aprecierile superiorilor. Din punct de vedere financiar este o zi foarte bună pentru a găsi soluții practice la problemele tale, pentru a-ți îmbunătăți veniturile și pentru a renegocia salariul, poate un bonus. Unii nativi pot scoate bani din imaginea lor, ca urmare a unei expuneri sau a funcției pe care o dețin.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Ziua aceasta te face mult mai responsabil cu privire la viața ta personală, dar și relațională. Poți rediscuta despre problemele din cuplu la un alt nivel și poți ajunge mai ușor la o cale de mijloc sau poți renegocia un contract, o colaborare. Este o zi favorabilă pentru a-ți exprima cele mai profunde emoții și sentimente și starea de sănătate se va îmbunătăți.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Este o zi bună să ieși dintr-un context nociv, un context care-ți face rău de mai multă vreme, poate chiar să pui punct unei dependențe sau unei relații toxice. Poți găsi rezolvări bune la probleme din trecut și starea ta de sănătate, mai ales starea psihică, se poate îmbunătăți. O situație cu încărcătură emoțională puternică poate fi privită acum cu multă maturitate și detașare.

Horoscopul zilei de 24 august este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.
Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 2400 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI