22 sept. 2022 | 21:30

Horoscop zilnic 23 septembrie. Zodia care își rezolvă problemele în cuplu

Horoscop
Horoscop zilnic 23 septembrie. Zodia care își rezolvă problemele în cuplu
Horoscop 23 septembrie

Astăzi are loc echinocțiul de toamnă, adică intrarea Soarelui în zodia Balanță. Timp de aproximativ o lună, Soarele ne va ajuta să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur prin căutarea armoniei și a echilibrului. Tot astăzi, Soarele va forma o conjuncție cu Mercur retrograd, chiar înainte ca acesta să se mute în Fecioară. Aspectul poate lumina anumite probleme de comunicare și neînțelegeri și poate amplifica niște confuzii, îndoieli, de aceea nu este un moment bun să luăm o decizie importantă. Pe de altă parte, un alt aspect important care se petrece tot astăzi este întoarcerea lui Mercur în zodia sa de domiciliu, în Fecioară, de această dată în mers retrograd. Acest context poate readuce în prezent situații, discuții și negocieri care s-au petrecut în perioada 21-26 august.

Horoscop zilnic 23 septembrie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Soarele îți va lumina sectorul relațiilor și te va ajuta să-ți îmbunătățești viața de cuplu, să-ți consolidezi conexiunea cu partenerul și să reconstruiești o relație profesională.

În perioada următoare pot veni contracte de colaborare avantajoase. Pe de altă parte, Mercur retrograd în Fecioară îți cere să-ți reevaluezi stilul de viață, rutina zilnică, dar și locul de muncă și modul în care îți îndeplinești sarcinile. Ai mai multă grijă la sănătate în perioada care urmează.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Intrarea Soarelui în Balanță îți aduce energie și spor în toate activitățile întreprinse și ocazia să-ți îmbunătățești relația cu colegii. Starea de sănătate se va îmbunătăți, de asemenea. Mercur va intra în mers retrograd în sectorul iubirii și s-ar putea să îți aducă niște confuzii sentimentale.

Vei simți nevoia să-ți reevaluezi relația în care te afli și modul în care comunici și îți exprimi sentimentele. În viața unor Tauri se pot reîntoarce foști parteneri.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Soarele îți va activa sectorul sentimental și te va ajuta să-ți îmbunătățești atât relația cu persoana iubită, cât și relația cu copiii, dacă ești părinte. Este o perioadă în care dorința de relaxare și distracții va crește, vei fi mai creativ și te vei preocupa mai mult de pasiunile și hobby-urile tale.

Pe de altă parte, Mercur va retrograda în Fecioară și s-ar putea să scoată la suprafață niște neînțelegeri cu familia, însă toate vor avea șanse de rezolvare, chiar dacă viziunile sunt diferite și dialogul mai greoi.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Soarele în Balanță va aprinde lumina în locuința ta și s-ar putea să vrei să faci unele renovări sau reamenajări. Pe de altă parte, relațiile cu familia par să se îmbunătățească și veți reuși să ajungeți mai ușor la o cale de mijloc.

Retrogradarea lui Mercur în zodia Fecioară poate aduce confuzii, indecizii, discuții în contradictoriu, însă și revelații, soluții și idei neașteptat de bune. Ai mai multă grijă la deplasări și la acte. Unii nativi pot relua negocieri pe care le-au avut la finalul lunii august.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Cu Soarele în tranzit prin sectorul comunicării urmează o perioadă în care vei deveni mult mai sociabil și vei reuși să-ți lămurești multe din confuziile ultimei perioade. Vezi mai clar o situație cu care te-ai confruntat și poți lua astfel o decizie importantă.

Soarele te susține în deplasări, negocieri, obținerea unor aprobări și rezolvări ale unor situații ce implică acte. Pe de altă parte, Mercur se va reîntoarce retrograd în sectorul tău financiar și poate veni cu unele blocaje și întârzieri ale unor plăți. Acest tranzit îți cere să-ți reevaluezi modul în care îți câștigi și administrezi veniturile.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Soarele îți va lumina sectorul financiar și te va ajuta să-ți reechilibrezi veniturile. Vei reuși să vezi mai clar care este situația ta financiară, pe unde pierzi bani și ce trebuie să faci pentru a nu mai ajunge la fundul sacului. Îți pot veni niște propuneri de colaborare care să-ți aducă și bani la buget.

Pe de altă parte, Mercur revine retrograd în zodia ta și îți cere reorganizarea vieții personale, reevaluarea relațiilor cu ceilalți, a modului în care comunici și revizuirea planurilor pe care le ai. Poate veni cu momente de introspecție puternice, dar și cu revelații pe măsură. Ai mai multă grijă la sănătatea ta și încearcă să aduci îmbunătățiri stilului de viață.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Te bucuri de intrarea Soarelui în zodia ta și ai toate motivele, dat fiind că astrul îți aduce energie, vitalitate, chef de viață și mai mult optimism.

În plus, starea de sănătate se va îmbunătăți, însă ține cont că și Mercur va reveni retrograd într-un sector al sănătății, deci grija ta față de problemele cronice sau față de problemele altora de sănătate va mai persista. Mulți nativi pot încheia acum o relație toxică, se pot debarasa de un obicei nociv și își pot trata frica de singurătate.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Intrarea Soarelui în Balanță poate lumina o serie de probleme mintale, poate activa stări de anxietate și chiar teama de abandon sau alte vicii ascunse. Ai la dispoziție o lună să te preocupi mai mult de tine, să cauți liniștea, relaxarea și vindecarea ta.

În primul rând, începi prin a te îndepărta de persoanele toxice și de obiceiurile nocive. Vei observa că ai nevoie de liniște și relaxare. Mercur va retrograda în sectorul prietenilor și s-ar putea să ai parte de unele deziluzii din partea unor persoane în care ai avut toată încrederea. Este momentul să-ți reevaluezi anturajul, proiectele în care ești implicat și planurile de viitor.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Tranzitul Soarelui prin Balanță este de bun augur pentru tine pentru că te ajută să vezi adevărata față a persoanelor care sunt în jurul tău, fie că este vorba de prieteni, fie că este vorba de asociați.

Este o perioadă în care te bucuri de popularitate și poți primi sprijin de la alții, inclusiv o finanțare. În plus, ai ocazia să cunoști persoane noi cu care să empatizezi și să legi relații de viitor.

Mercur va retrograda în sectorul carierei tale și îți va cere reevaluarea direcției profesionale, a obiectivelor pe care le ai, dar și a strategiilor prin care vrei să le atingi. S-ar putea să apară tensiuni în dialogul cu superiorii și să iasă la suprafață o serie de frustrări profesionale.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Soarele va aprinde reflectoarele în sectorul carierei tale și exact același lucru îți vei dori și tu: să ieși în față, să te afirmi și să te faci cunoscut.

Acum poți să vezi mai clar dacă ești sau nu pe direcția profesională dorită și ce trebuie să faci pentru a-ți atinge obiectivele. Pe de altă parte, Mercur retrograd în Fecioară te poate stimula să reiei niște cursuri întocmai pentru a face progrese profesionale.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Soarele în Balanță pentru tine poate veni cu răspunsuri importante, revelații și îți poți da seama mai exact dacă ești cu direcția profesională pe care îți dorești. Este o perioadă în care devii mai curios, mai dornic de a învăța lucruri noi, de a studia, dar și mai dornic de a pleca în călătorii.

Mercur se reîntoarce în mers retrograd în Fecioară și poate scoate la suprafață probleme financiare sau legate de intimitate. Profită de acest tranzit pentru a-ți reorganiza bugetul comun cu partenerul și pentru a-ți reevalua ideea sau chiar banii investiți într-o afacere. Nu este momentul să faci investiții riscante.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Cu Soarele în tranzit prin Balanță voi observa mai clar niște minusuri financiare cu care te confrunți, dar mai ales le vei găsi soluții. Poți reuși să returnezi o datorie sau să micșorezi rata unui credit.

Pe de altă parte, Mercur va retrograda în sectorul relațiilor tale și îți va cere reevaluarea relației de cuplu sau reevaluarea unui contract profesional. Comunicarea cu ceilalți va fi mai dificilă și pot ieși la suprafață nemulțumiri în vederea rezolvării. De asemenea, și negocierile pot fi mai dificile.

Horoscopul zilei de 23 septembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

PlaySport
Victoria, CĂRATĂ ÎN SPATE de David Beckham! S-a distrat până n-a mai putut să stea în picioare: Cum au fost surprinși
Ego.ro
Imaginile indecente cu Elena Udrea au ajuns pe internet! Doar iubitul o vede așa FOTO
Ego.ro
TE SPERII! Cum arată cele mai apetisante femei din România fără machiaj. ȘOC TOTAL FOTO
Digi24
Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui Hitler, de ziua lui, dar nu știau ce se află acum în clădire
Cancan.ro
Primele & singurele imagini cu Mititelu Jr., după ce s-a intoxicat cu medicamente! E bine, mersi!
Stirile PROTV
Cine sunt cei șapte politicieni care se bat pe funcția de președinte al Comisiei Europene, în locul Ursulei von der Leyen
Romania TV
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Capital.ro
TRAGEDIE. A murit o legendă a fotbalului din România: Nu îl vom uita niciodată
Adevarul
„Uită-mă“, drogul violului: greu de depistat din cauza amneziei pe care o provoacă victimelor. Ce măsuri ia Occidentul
BZI.ro
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită, dar fericită!” – FOTO
Spynews.ro
Cristina Cioran se pregătește de o nouă confruntare cu fostul iubit! Ce urmează să se întâmple mâine: „Un infractor dovedit, cu atâtea dosare...” / VIDEO
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
Top 10 filme cu Amza Pellea. Actorul, un TITAN al cinematografiei românești
Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
Și-a recuperat portofelul după opt luni și a rămas fără cuvinte când a văzut ce e în el: ”Nu s-ar întâmpla nicăieri în lume”
Digisport.ro
Zodii care vor cunoaște succesul și fericirea după Luna plină din 24 aprilie. Reușitele vor fi la tot pasul
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4 ani i-a dat de gol pe autori
Digi24
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la fel ca în Vietnam sau în Afganistan”
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Adrian „Beleaua” Corduneanu a lămurit situația! De ce sicriul lui Costel Corduneanu a fost închis. Nu fratele interlopului va prelua șefia clanului
Spynews
NOUĂ LEGE pentru posesorii de mașini din România. Schimbare radicală pentru șoferi
Capital.ro
Trei situații în care nu ar trebui să vă spălaţi pe dinți. Un stomatolog a ajuns viral cu aceste explicaţii
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
PENSIE MAI MARE! De la 1 SEPTEMBRIE să le luăm în calcul la calculul pensiilor
Mediaflux
Cristina Cioran se pregătește de o nouă confruntare cu fostul iubit! Ce urmează să se întâmple mâine: „Un infractor dovedit, cu atâtea dosare...” / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro