Horoscop zilnic 22 iulie. Soarele a intrat în Leu și vine cu vești geniale pentru acest nativ, dar și pentru alte 2 zodii

Horoscop zilnic 22 iulie. Soarele a intrat în Leu și vine cu vești geniale pentru acest nativ, dar și pentru alte 2 zodii
Horoscop zilnic 22 iulie

Ziua de astăzi vine la pachet cu două aspecte astrologice majore. Primul dintre ele este intrarea Soarelui în zodia sa de domiciliu, în Leu, moment care activează perioada de manifestare a acestui semn și nativii Leu își sărbătoresc ziua de naștere. Până pe data de 23 august, când Soarele se va muta în Fecioară, ne va susține din punct de vedere energetic, nu va stimula manifestările sentimentale, dar și creativitatea. Devenim mai teatrali, mai orgolioși și mai autoritari.

Horoscop zilnic 22 iulie

Al doilea aspect astrologic major al zilei este ingresul planetei Venus, planeta iubirii și banilor, în zodia Fecioară, tranzit care va dura până pe data de 16 august, când va intra în zodia sa de domiciliu diurn, adică în Balanță.

În tot acest răstimp, iubirea va fi trecută prin filtrul rațiunii și vom fi mult mai critici și analitici cu sentimentele noastre. După ce Venus și-a unit forțele cu Marte în Leu și a declanșat o stare generală de entuziasm și euforie, iată că acum ne va cere să revenim cu picioarele pe pământ și să fim mai atenți la anumite detalii.

Din această perspectivă, poate fi un test pentru noile povești de iubire. Din altă perspectivă, este o perioadă bună pentru a face ordine în sentimentele și dorințele noastre și, implicit, avem susținere să ne perfecționăm relațiile.

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Ingresurile de astăzi te pot bulversa puțin pentru că, pe de o parte, Soarele îți aduce poftă de distracție, iar pe de altă parte, Venus te focusează către muncă. Folosite constructiv, aceste două energii te ajută ca în următoarea perioadă să îmbini plăcutul cu utilul.

Muncești, dar te și bucuri de timpul liber. Totodată, Soarele îți luminează sectorul sentimental și, în ciuda unor blocaje care pot să apară la un moment dat, ai ocazia să trăiești intens o poveste de iubire sau să te îndrăgostești, dar de această dată mult mai rațional, dat fiind că Venus, guvernatoarea relațiilor tale, tranzitează Fecioara.

Cei care sunt parte a unui cuplu pot munci la construirea unei relații solide și se pot bucura de activități de relaxare în doi. Venus te ajută să-ți îmbunătățești nu doar situația la locul de muncă, ci și modul în care-ți desfășori activitățile zilnice. Starea de sănătate va fi una bună.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Venus, guvernatoarea ta, va intra chiar în sectorul iubirii tale și te va susține să-ți îmbunătățești viața sentimentală, să te îndrăgostești și să-ți analizezi trăirile mult mai rațional decât până acum. În plus, cu Soarele în Leu este o perioadă în care te poți apropia mai mult de familie, în ciuda unor divergențe pe care le poți avea cu părinții, și poți să te focusezi pe probleme ce țin de casă și viața personală.

Activitățile distractive și de relaxare vor prima, relația cu copiii se îmbunătățește și te poți ocupa de renovarea sau redecorarea locuinței. Începe o perioadă creativă, în care te poți pune mai mult în valoare grație talentelor tale, și te poți bucura mai mult de ceea ce este în jurul tău, acorzi atenție plăcerilor tale și ești mai atent la starea de sănătate.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Soarele va activa sectorul comunicării tale și vei reuși să strălucești la acest capitol. Chiar dacă nu întotdeauna vei putea spune ce gândești, vei avea unele blocaje sau ideile tale nu vor fi apreciate de ceilalți așa cum te aștepți, aspect care poate da naștere unor conflicte, la modul general este o perioadă de socializare.

Ești avantajat în negocieri și susținut în tot ce ține de procesul de învățare. Pe de altă parte, Venus te sprijină să-ți îmbunătățești comunicarea cu familia și să rezolvi mai ușor situații ce țin de casă, de la reorganizare la situații legate de acte.

Mulți nativi vor simți în această perioadă dorința de a-și construi un cămin, o direcție de viitor în acest sens. Cum Venus este guvernatoarea iubirii tale, poți vedea dintr-o perspectivă mai rațională și mai critică o poveste sentimentală.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Soarele intră în sectorul tău financiar și te susține să-ți canalizezi cea mai mare parte a energiei către creșterea și stabilizarea veniturilor. Totodată, poate contribui la limitarea unor cheltuieli astfel încât să-ți administrezi mai eficient bugetul.

Este o perioadă foarte bună pentru a-ți exprima talentele native și pentru a le pune în lumină. Venus, pe de altă parte, intră în sectorul comunicării tale și din această poziție te susține să-ți îmbunătățești modul de interacțiune cu cei din jur, în special cu prietenii și familia. Pot veni fel și fel de oportunități de negociere în această perioadă.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Ești din nou în centrul atenției în această perioadă și asta pentru că Soarele, guvernatorul tău, îți activează zodia. Urmează o perioadă în care te bucuri de un plus de energie, vitalitate și chef de viață.

Neplăcerile legate de starea de sănătate se pot dizolva, încrederea în tine crește și-ți poți exprima cu mai multă ușurință talentele. Totodată, ai grijă la modul în care-ți impui autoritatea și la exagerarea orgoliului. Relațiile cu ceilalți pot trece prin momente de tensiune în această perioadă, de aceea este bine să te controlezi mai mult.

Venus îți activează sectorul financiar și te susține în negocieri, posibil chiar pe tema salarizării, a comisioanelor. Poți profita de acest tranzit pentru a-ți îmbunătăți veniturile și a scoate bani din talentele tale și grație abilităților native.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Cu Venus în tranzit prin zodia ta, te bucuri de mai mult sex-appeal, de un farmec aparte pe care îl poți folosi pentru a cuceri pe cineva, mai ales că începe o perioadă în care ești mai predispus la îndrăgosteală. Este o perioadă în care simți o îmbunătățire a vieții personale, sentimentale, a relației cu cei din jur.

Dat fiind că Soarele activează o casă a sănătății, ai mai multă grijă la probleme mai vechi pe care nu le-ai tratat sau le-ai tratat necorespunzător. Acum ai șansa să te preocupi mai mult de sănătate și să-ți îmbunătățești condiția generală.

Odihnește-te corespunzător și încearcă să te și relaxezi, să te bucuri de viață și de plăcerile pe care ți le oferă și nu lăsa fricile și gândurile negativiste să te acapareze.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Venus, guvernatoarea ta, îți va activa sectorul trecutului și al subconștientului și poate fi o perioadă mai vulnerabilă pentru tine, o perioadă în care să ai nevoie de mai multă liniște și odihnă. Poți ameliora afecțiuni mai vechi sau chiar cronice.

Totuși, șansele de a ierta pe cineva din trecut, de a depăși o frică, o dezamăgire sunt destul de mari. Soarele va activa sectorul vieții sociale și, deși vei simți nevoia de interiorizare, astrul te stimulează să ieși din casă și să petreci timp cu prietenii.

Poți fi creativ în proiectele profesionale în care ești implicat, poți primi sprijin de la alții și te poți bucura de popularitate mai multă. Cât timp și Marte, guvernatorul relațiilor tale, se va afla în Leu, nu este exclus să trăiești o pasiune ascunsă pentru cineva din anturaj.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Soarele îți activează sectorul carierei și te susține în afirmarea profesională, oferindu-ți totodată și energia necesară pentru a-ți atinge niște obiective. Este o perioadă în care te bucuri de recunoașterea meritelor, însă poți avea parte și de unele tensiuni cu superiorii și poți simți că nu ești lăsat să strălucești așa cum ți-ai dori.

Cu Venus în sectorul prietenilor și al planurilor de viitor, relația cu cei din anturaj se poate îmbunătăți, vei fi mai dornic să ieși din casă și să cunoști oameni noi, iar proiectele în care ești implicat îți pot aduce beneficii, inclusiv de imagine. Venus este și planeta care-ți guvernează relațiile și ai ocazia de a face un pas în lateral și de a analiza dintr-o perspectivă mai rigidă un context sentimental.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Venus intră în sectorul carierei tale și te susține să-ți îmbunătățești imaginea, să obții mici beneficii de pe urma profesiei și să-ți atingi mai ușor niște scopuri propuse. Inclusiv relațiile cu superiorii se bucură de mai multă armonie și înțelegere în această perioadă.

Pe de altă parte, Soarele îți activează dorința de a călători sau de a studia. Ai idei și viziuni noi asupra unor situații, poți analiza dintr-o alt perspectivă niște principii și credințe pe baza cărora funcționezi. Atenție, însă, la impunerea cu forța a unor opinii și doctrine personale.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Cu Soarele în Leu se pot aprinde în cuplu discuții tensionate legate de bani și viață intimă, iar fidelitatea ta poate fi pusă la îndoială. Impunerea autorității în fața celorlalți, în special a partenerului de viață și a partenerilor profesionali, îți poate aduce doar dezavantaje și pierderi.

Este o perioadă în care sectorul investițiilor, creditelor, moștenirilor, litigiilor, al banilor și bunurilor deținute împreună cu alții se activează și-ți poate consuma mai multă energie. Totodată, secrete, vicii, obsesii și traume emoționale pot fi puse în lumină de tranzitul Soarelui. Vor fi și nativi care pot oficializa o relație secretă.

Venus, guvernatoarea iubirii tale, va intra în sectorul filozofiilor și principiilor de viață și te poate ajuta să-ți îmbunătățești niște mentalități, credințe și valori morale pe baza cărora îți construiești viața sentimentală. Din alt unghi, este o perioadă bună pentru studii și călătorii și poți obține beneficii de pe urma unei diplome sau din străinătate.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Atât Soarele, cât și Venus îți activează sectoare relaționale, prin urmare perioada care începe este  una a interacțiunilor cu ceilalți. În cuplu poți avea o altă perspectivă asupra relației și nu sunt excluse tensiunile cu partenerul de viață. Fiecare se va impune în felul lui și va fi nevoie de efort pentru regăsirea echilibrului.

Pe de altă parte, vor fi și nativi care pot decide să-și oficializeze o relație. Viața intimă are șanse să se îmbunătățească în această perioadă, dar și sectorul financiar. Posibil ca în unele cazuri, partenerul să primească o mărire de salariu. Se pot rezolva mai ușor situații ce țin de acte, credite, partaje, litigii.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Soarele, în tranzitul său prin Leu, îți va aduce mai multă energie pentru a te ocupa de sarcinile zilnice, dar și ocazia de a-ți recăpăta vitalitatea. Ai mai multă putere de muncă, ești mai eficient și motivat profesional, dar evită să te suprasoliciți. Fii mai responsabil vizavi de stilul de viață abordat și schimbă-ți rutina zilnică astfel încât să te poți și relaxa și bucura de mai mult timp liber.

Posibile beneficii care vin din contracte și colaborări. Din punct de vedere sentimental, cu Venus în tranzit prin Fecioară, ai toate șansele și susținerea astrelor să-ți îmbunătățești relația cu partenerul de viață și să așterni iar armonia în cuplu.

Horoscopul zilei de 22 iulie 2021 este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextului astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 2200 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI