Zodii urmărite de ghinion în luna august. Nativii care vor avea parte de zile grele luna viitoare

Zodii urmărite de ghinion în luna august. Nativii care vor avea parte de zile grele luna viitoare
Zodii urmarite de ghinion in luna august. Nativii care vor avea parte de zile grele luna viitoare

Urmează luna august, iar câțiva nativi vor avea parte de o perioadă complicată, cu probleme pe plan sentimental.

Luna august vine cu ghinion pentru câteva zodii, care au problemele legate de iubire și sunt puține șanse să își găsească sufletul pereche. Zodiile de apă sunt cele vizate de momente complicate în luna august.

Horoscop luna august. Zodiile urmărite de ghinion

Taur

Ai o perioadă foarte bună la muncă. Dai randament și te înțelegi foarte bine cu colegii. În plus, energia și entuziasmul sunt apreciate de superiorii tăi, dar lucrurile nu stau deloc la fel de bine pe partea emoțională.

Dacă la serviciu poți primi o promovare sau o mărire de salariu, în viața personală treci prin clipe dificile cu partenerul. Simți nevoia să fii singur și parcă nu te mai poți conecta la fel cu partenerul de viață.

Rac

Nu te poți concentra deloc și parcă nimic nu își iese așa cum îți dorești. Pentru tine, luna august nu este deloc una bună, așa că ai face bine să te relaxezi și nu lași frustrările să te cuprindă.

Fă tot ce poți pentru a îți fi bine, dar nu te încărca prea tare de energie negativă dacă lucrurile nu ies așa cum îți dorești.

Pe plan sentimental, lucrurile nu stau deloc bine și ai parte de reproșuri pentru că muncești prea mult. Poartă discuții sincere și explică-i partenerului că treci printr-o perioadă în care ai nevoie de înțelegere.

Scorpion

Luna asta nu e deloc făcută pentru ieșiri, socializare sau găsirea unui nou partener de viață. Vei vedea că parcă nu mai ai aceeași îndemânare când vine vorba să cunoști pe cineva nou.

Dacă totuși reușești să o faci, îi găsești imediat defecte și renunți. Să știi că în orice om există și părți bune, dacă ești dispus să le vezi.

Scorpionii singuri vor fi loviți de un sentiment de singurătate, însă asta nu înseamnă că ar trebui să dai șanse oricui apare în viața ta. Multe persoane se vor dovedi a fi total nepotrivite pentru tine.

Poate ar fi bine să ai răbdare să treci de această perioadă, să petreci mai mult timp cu tine, să te redescoperi și apoi poți începe să te uiți și la cei din jur, pentru că nu știi niciodată ce oportunități ți se ivesc în cale.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI