Horoscop zilnic 20 mai 2022. Zodia care vrea să facă o schimbare în carieră

Horoscop zilnic 20 mai 2022. Zodia care vrea să facă o schimbare în carieră
Horoscop zilnic 20 mai 2022. Zodia care vrea sa faca o schimbare in cariera

Mercur retrograd din Gemeni și Jupiter din Berbec formează astăzi un sextil, adică un aspect de susținere care ne stimulează să spunem tot ceea ce am ținut în noi până acum. Este un context foarte bun care ne ajută să revenim asupra unor idei, decizii și soluții și să le reanalizăm, lăsând teama în spate. Cele mai avantajate zodii sunt cele de Foc (Berbec, Leu, Săgetător) și cele de Aer (Gemeni, Balanță, Vărsător).

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Dacă ai avut niște idei și te-ai temut să le pui în practică, acum le poți reanaliza dintr-o perspectivă mai înțeleaptă, dar mai ales mai îndrăzneață. Este un context care te ajută să renegociezi contracte și să redeschizi subiecte de care te-ai ferit până acum. Ai mai multă încredere în raționamentul tău, însă nu lua decizii finale.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Contextul astrologic al zilei te ajută să îți reevaluezi situația financiară și să privești dintr-o altă perspectivă modul în care îți câștigi banii. Este un moment bun să-ți refaci niște calcule, să returnezi o datorie sau să pui în practică niște idei prin care să-ți crești veniturile. Vei observa că îți recâștigi încrederea în tine și îți vei da mai multă valoare.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Profita de contextul zilei pentru a-ți reevalua o situație cu care te confrunți în viața personală sau în relația de cuplu. Este o zi bună să reiei discuții cu partenerul de viață pe care le-ai amânat. Puteți ajunge la clarificări și puteți depăși neînțelegeri mai vechi. Ascultă sfaturile prietenilor pentru că vin cu multă înțelepciune. Unii nativi pot reevalua o colaborare profesională.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Nu este exclus ca astăzi să te gândești mai mult la trecut, la persoane și contexte care nu mai fac parte din peisajul actual. Partea cu plus este că vezi situația cu mai multă maturitate și nu te mai critici pentru deciziile luate. Te poți rupe cu ușurință de ceea ce a fost. Pe de altă parte, poți să privești o situație profesională cu mai multă înțelepciune, cu mai mult curaj și poți reanaliza direcția pe care te afli.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu  

Ziua de astăzi este foarte bună să-ți reevaluezi relațiile de prietenie și să vezi dacă te mai leagă aceleași valori morale și principii de viață cu cei din anturaj. Pe de altă parte, poți relua un proiect profesional abandonat sau poți reveni asupra unor planuri de viitor, de această dată cu mai multă înțelepciune și maturitate.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

O serie de frustrări profesionale pe care le-ai dezvoltat în ultimul timp te pot determina să-ți reevaluezi cariera și direcția pe care te afli. Este o zi bună să-ți refaci strategiile prin care vrei să-ți atingi un obiectiv înalt. Pe de altă parte, poți avea curajul necesar să porți niște discuții cu superiorii pe care le-ai tot amânat.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Jupiter se află în sectorul relațiilor tale, iar sextilul cu Mercur retrograd îți cere să-ți reevaluezi principiile de viață și mentalitățile pe baza cărora legi relații. Poate fi vorba de o relație de cuplu sau de o relație profesională. Nu ar strica să reiei niște discuții cu partenerul și să vedeți dacă aveți idealuri comune, credințe comune și vă îndreptați către aceleași orizonturi.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Contextul astrologic al zilei te ajută să îți refaci niște calcule și să vezi care este bugetul comun al cuplului sau bugetul comun al unei afaceri, astfel încât să știi ce investiții să faci. Ai susținere să ieși dintr-un context păgubos. Este momentul să îti reevaluezi implicarea financiară într-un proiect alături de terțe persoane. În cuplu se pot purta acele discuții delicate de care te-ai ferit până acum.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Mercur este retrograd în sectorul relațiilor tale, iar sextilul cu Jupiter, guvernatorul tău, te susține foarte mult să clarifici neînțelegeri mai vechi cu partenerul de viață. Se pot relua discuții din trecut și poți reveni asupra unor decizii sentimentale. Sunt și nativi care au parte de o întâlnire romantică cu cineva din trecut.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Contextul astrologic al zilei îți cere să-ți reanalizezi stilul de viață, programul de muncă și, implicit, modul în care îți desfășori activitățile profesionale. Este nevoie de această reorganizare pentru a petrece mai mult timp cu familia sau pentru a avea mai mult timp liber pentru tine. De asemenea, ai nevoie să-ți îmbunătățești starea de sănătate, iar acesta poate fi primul pas.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Dat fiind faptul că Mercur retrogradează în sectorul tău afectiv, poți profita de contextul zilei pentru a-ți lămuri sentimentele pe care le ai față de o persoană sau pentru a te lămuri cu privire la sentimentele partenerului. Nu te teme să vorbești deschis și sincer despre ceea ce simți. Dacă ai copii, ai susținere să îi înțelegi mai bine și să vă apropiați în urma unei discuții.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Dat fiind faptul că Mercur este guvernatorul relațiilor tale, azi poți reveni asupra unor discuții cu partenerul și poți lămuri multe neînțelegeri din trecut. Totodată, te bucuri de mai multă încredere în propria ta persoană și poți relua discuții cu familia care au creat tensiuni. De această dată, le vei aborda cu mai multă înțelepciune și maturitate și rezultatele pot fi diferite.

Horoscopul zilei de 20 mai este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!