30 aug. 2021 | 22:09

Horoscop 31 august 2021. Zodia care se ceartă cu prietenii, poate fi păcălită și de asociați

Horoscop
Horoscop 31 august 2021. Zodia care se ceartă cu prietenii, poate fi păcălită și de asociați
Mare atenție la ziua de 31 august, marți

Luna tranzitează astăzi zodia Gemeni și deși este o ipostază care ne face comunicativi de obicei, de data aceasta s-ar putea să nu ne exprimăm prea mult emoțiile și gândurile, una să vrem și alta să spunem.

Deși avem idei îndrăznețe, acestea nu vor fi deloc ușor de pus în practică. Atenție la zvonuri și bârfe, la informații false și minciuni. Suntem pasibili la înșelăciunile celor din jur.

Horoscop zilnic 31 august

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Comunicarea cu cei din jur este destul de dificilă și există riscul ca mesajele transmise să fie înțelese greșit de ceilalți sau chiar tu să trimiți mesajul greșit încă de la început.

Totodată, și tu poți interpreta eronat ceea ce spun alții. Evită negocierile, semnarea actelor și deciziile importante.

Ai grijă la informațiile care vin spre tine pentru că nu toate sunt corecte și ar trebui să le discerni, să citești doar surse oficiale și să asculți doar persoanele de încredere.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Azi ai tendința de a fi foarte risipitor, așa că ai mai multă grijă pe ce cheltui banii. De preferat ar fi să nu ieși la cumpărături pentru că poți fi foarte rapid atras de oferte și nu neapărat acestea vor fi și reale.

În plus, poți cumpăra obiecte de care nu ai neapărat nevoie sau care ulterior se dovedesc a fi inutile. Pe de altă parte, ține cont că poți fi mult mai ușor de păcălit în tranzacții. Evită speculațiile financiare.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Starea de spirit nu este deloc una bună, în ciuda faptului că Luna îți tranzitează zodia. Astrul face destul de multe aspecte tensionate și tu le vei resimți ca frustrări, nemulțumiri, parcă nimic în viața ta nu merge așa cum ți-ai fi dorit.

Încrederea în tine s-ar putea să scadă, însă ține cont că aceste stpri pot fi resimțite intens întreaga săptămână, deocamdată doar amplificate, de aceea nu lua decizii importante și nu trage concluzii.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Nu te simți în apele tale deloc și s-ar putea ca de vină pentru dezechilibrul interior să fie chiar o problemă de sănătate mai veche sau, în alte cazuri, o problemă de sănătate a cuiva drag te poate demobiliza.

Încearcă să te plimbi mai mult, să faci mișcare, să ieși la aer și să te odihnești corespunzător. A-ți activa niște frici și gânduri negative nu te ajută deloc să-ți îmbunătățești starea.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Relațiile de prietenie nu sunt deloc plăcute și confortabile. Pot să apară fel și fel de neînțelegeri cu cei din anturaj și de vină pot fi chiar mesajele interpretate greșit de unii sau de alții.

De asemenea, la baza tensiunilor pot sta zvonuri, bârfe și alte informații eronate cărora nu ar trebui să le dai crezare. Atenție și al asociați care pot încerca să te păcălească.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Ai mai multă grijă la discuțiile cu superiorii sau cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața ta. Asigură-te că ai înțeles exact mesajul acestora și nu te teme să mai întrebi o dată, să ceri o confirmare suplimentară.

Evită o ceartă acum pentru că poate avea urmări destul de neplăcute.

Ai grijă la ce spui, la cum îți asumi responsabilitățile pentru a nu-ți afecta imaginea, maia les dacă este vorba de un context public.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Astăzi, dar și zilele astea, sunt foarte neclare în mintea ta anumite aspecte, credințe.

Poate fi vorba de acte pe care nu știi unde le-ai pus, dar poate fi vorba și de un context în care trebuie să aplici niște legi ale moralității și corectitudinii și aici să intervină confuzia.

Ce este corect și cât este de corect, dar mai ales de ce este corect – sunt întrebări posibile acum. De preferat ar fi să nu vorbești în necunoștință de cauză pentru a nu trece apoi printr-o dramă de conștiință.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Azi ai mai multă grijă la tranzacțiile financiare pe care le faci, la ce acte semnezi, la ce clauze au contractele care ți se pun în față.

Nu te baza pe ideea că este un contract general-valabil pebtru că pe tine te poate trage înapoi.

Zona de credite, împrumuturi, investiții, litigii, procese este destul de delicată acum și se pot comite erori din neatenție sau pentru că alții vor să te păcălească.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Relațiile cu ceilalți stau sub semnul tensiunilor și neînțelegerilor. În cuplu se pot aprinde scântei din nimicuri sau din cauza unor situații care altă dată ar fi fost trecute cu vederea.

Posibile suspsiciuni vizavi de partener. De asemenea, și în relațiile profesionale pot apărea conflicte și de preferat ar fi ca discuțiile importante și negocierile, semnările de contracte să fie amânate chiar pentru săptămâna viitoare.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Te poți confrunta cu fel și fel de situații neplăcute la locul de muncă. Fie colegii dau vina pe tine pentru niște nereguli sau sarcini nefinalizate, fie intervin erori de comunicare și nu-ți poți încheia corect activitățile curente sau le rezolvi greșit.

Ai mai multă grijă și la starea de sănătate pentru că poate fi destul de instabilă.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Deși Luna trece prin sectorul tău sentimental și te predispune la mai mult entuziasm, chef de viață și poftă de iubire, starea afectivă nu va fi chiar cea mai bună și te poți simți nesigur pe tine sau chiar pe sentimentele partenerului.

Dacă ai copii, nu crede ce-ți ajunge la ureche despre ei. Evită să ceri explicații acum, evită să iei decizii sentimentale și să faci speculații financiare.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Relațiile cu familia se desfășoară pe muchie de cuțit și nu sunt excluse tensiunile, reproșurile și acuzele, unele fondate, altele nu.

S-ar putea ca părinții să plece urechea la niște zvonuri și de aici să izbucnească cearta. Mai multă grijă la actele care au legătură cu o casă, cu un bun de patrimoniu.

Horoscopul zilei de 31 august este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 3100 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

PlaySport
Cele mai FIERBINȚI 40 de IMAGINI în care a apărut vreodată KIM KARDASHIAN! Îți TAIE RESPIRAȚIA
Ego.ro
Imaginile indecente cu Elena Udrea au ajuns pe internet! Doar iubitul o vede așa FOTO
Ego.ro
TE SPERII! Cum arată cele mai apetisante femei din România fără machiaj FOTO
Digi24
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece
Cancan.ro
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu ”Stăpânului Moldovei”
Stirile PROTV
Tentativă de asasinare a lui Zelenski. Presupusul criminal, un polonez, s-a oferit să ajute serviciile speciale ruse
Romania TV
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Capital.ro
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
EVZ.ro
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Adevarul
Drogul violului, cel mai periculos, dă dependență de la a treia utilizare. Expert: „Este posibil să asistăm la drame uriaşe”
BZI.ro
Spynews.ro
Știrile Antena Stars. Soțul Mariei Roman de la Mireasa a fost găsit! Unde se află bărbatul / VIDEO
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
După această imagine, a urmat un DEZASTRU! Finalul depășește orice imaginație FOTO
Parteneri
De ce nu a venit Florin Salam la priveghiul lui Costel Corduneanu. Manelistul a spus lucrurilor pe nume
Redactia.ro
Ilie Năstase a văzut "bijuteria" de 2,7 milioane € a lui Ion Țiriac și a făcut gluma zilei
Digisport.ro
Istoria neștiută a Gării de Nord din București. De ce a vrut Ceaușescu să o dărâme
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
Serviciul militar obligatoriu în România. Ce tactică adoptă țara noastră
EVZ.ro
Cum recunoști carnea alterată. Este extrem de periculoasă pentru sănătate
Spynews
Va fi obligatoriu pentru mașinile pe benzină sau motorină. Intră în vigoare din 1 mai
Capital.ro
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. În scurt timp îşi arată roadele
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
OALA de 100 de ZILE care face ravagii în Europa. Îți poate rupe COASTELE
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Soțul Mariei Roman de la Mireasa a fost găsit! Unde se află bărbatul / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro