Horoscop zilnic 2 ianuarie. Vești bune pentru zodii în a doua zi din 2022!

Horoscop zilnic 2 ianuarie. Vești bune pentru zodii în a doua zi din 2022!
Horoscop zilnic 2 ianuarie 2022

Săptămâna se încheie cu o Lună Nouă în zodia Capricorn, aspect care ne stimulează să ne setăm noi obiective. De data aceasta, diferite decât cele de până acum sau plecând de la baze diferite. Se deschid noi capitole în viața noastră, iar acestea vor avea o notă de neprăvăzut, de inedit. Este un moment al schimbărilor și vor da dovadă de adaptabilitate la acestea. Luna Nouă din Capricorn va avea impact în următoarele două săptămâni, dar influența sa va fi resimțită aproximativ jumătate de an de acum înainte.

Horoscop zilnic 2 ianuarie

  • Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Horoscop zilnic 2 ianuarie 2022Această Lună Nouă din Capricorn te stimulează să începi un nou capitol profesional, plecând de la alte premise sau alegând să faci schimbări majore. Este momentul să-ți pui mai mult în valoare talentele, să te afirmi grație abilităților tale și astfel să-ți crești și veniturile. O nouă etapă profesională se poate deschide acum, așa că nu te teme să-ți setezi obiective îndrăznețe și inedite.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Horoscop zilnic 2 ianuarie 2022S-ar putea ca în această perioadă să ai parte de evenimente și situații care să te determine să-ți schimbi complet niște principii și sisteme de valori. Poți lăsa în spate doctrine vechi și prejudecăți și-ți poți construi idealuri de viitor mult mai îndrăznețe. Unii nativi pot avea ocazia să facă o călătorie mult visată sau să cunoască persoane cu experiență care să le schimbe viziunile.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Horoscop zilnic 2 ianuarie 2022Luna Nouă din Capricorn te învață să accepți pierderile din viața ta și să le transformi în câștiguri. Posibil ca o nouă etapă să se deschidă în viața de cuplu sau într-o asociere, o etapă care are o bază total diferită de cea de până acum. Pentru a câștiga ceva ar trebui să te afli la egalitate cu partenerul, fie în cuplu, fie profesional.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Horoscop zilnic 2 ianuarie 2022Luna Nouă din Capricorn se petrece în sectorul relațiilor tale și te stimulează să începi un nou capitol în viața de cuplu, poate chiar și cu un fost partener. Ești deschis schimbărilor, așa că ceea ce va începe acum va avea o temelie diferită și un iz inedit. Posibil ca următoarea perioadă să-ți aducă noi contracte profesionale sau o revenire a unor colaboratori în viața ta.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Horoscop zilnic 2 ianuarie 2022Luna Nouă din Capricorn se formează în sectorul muncii și sănătății tale. S-ar putea ca dincolo de sarcinile noi, de responsabilitățile neașteptate care sosesc, să fie vorba și de o schimbare de program sau de colegi, chiar de job în sine. Schimbările profesionale pot stimula nativii să devină și mai eficienți la job. Unii nativi își schimbă stilul de viață și abordează o altă rutină zilnică astfel încât să-și îmbunătățască starea de sănătate. Posibil ca unii Lei să revină la un fost loc de muncă.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Horoscop zilnic 2 ianuarie 2022Se întrevăd noi începuturi în viața sentimentală, însă nu este momentul unor noi povești de iubire, ci mai degrabă este momentul să-ți reevaluezi starea afectivă. Este momentul să-ți schimbi niște principii legate de iubire, să-ți schimbi modul în care îți manifești sentimentele, modul în care iubești. Unii nativi pot avea parte de un nou capitol care se deschide în relația cu copiii.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Horoscop zilnic 2 ianuarie 2022Luna Nouă din Capricorn te stimulează să te raportezi diferit la familie și ideea de cămin. Te poți împăca cu rudele cu care ai fost în conflict. Totodată, această lunație poate stimula mulți nativi să se mute cu partenerul sau să facă o renovare în casă, poate să-și schimbe locuința, să-ți facă un credit pentru casă în următoarea perioadă.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Horoscop zilnic 2 ianuarie 2022Impactul Lunii Noi de astăzi va fi resimți în modul în care gândești și comunici cu cei din jur. Vei face niște schimbări la aceste capitole astfel încât să-ți îmbunătățești modul de interacțiune cu ceilalți. Tot lunația te poate susține în renegocierea unor contracte importante în perioada următoare, în rezolvarea unor acte și obținerea unor aprobări. În cuplurile unde se punea problema divorțului poate să apară o schimbare în bine.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Horoscop zilnic 2 ianuarie 2022Luna Nouă din Capricorn se formează chiar în sectorul tău financiar și te poate stimula să găsești noi surse de creștere a veniturilor sau poate să muncești mai mult pentru mai mulți bani. Însă, ceea ce-ți cere această lunație este să te raportezi diferit la câștiguri, să schimbi ceva legat de modul în care faci banii și îi cheltui. Posibil ca unele obiceiuri, rutina ta să fie motivul pentru care nu reușești să strângi mai mulți bani.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Horoscop zilnic 2 ianuarie 2022Luna Nouă se formează chiar în zodia ta și te poate stimula să faci niște schimbări radicale în viața personaă. Pot fi legate de felul în care arăți. Dincolo de schimbările de look, poate fi vorba de un nou stil de viață mai sănătos. Poți deschide un nou capitol și în viața sentimentală, însă bazat pe noi principii și convingeri.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Horoscop zilnic 2 ianuarie 2022Această lunație de astăzi te ajută să te debarasezi de trecut, de tipare toxice, de frici, de stări anxioase și amintiri dureroase. Poate fi vorba de dizolvarea unor atașamente bolnăvicioase, de dizolvarea unor traume din copilărie. Ai mai multă grijă și la sănătatea ta emoțională, dar și la cea fizică.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Horoscop zilnic 2 ianuarie 2022Luna Nouă din Capricorn îți cere să faci schimbări în planurile de viitor, fiind vorba de planurile de lungă durată. Un proiect poate trece prin schimbări sau relațiile de prietenie au parte de noi reguli. În unele cazuri, schimbările apar față de angajați sau față de asociați. Poți cunoaște persoane interesante, nonconformiste, cu care să începi relații inedite.

Horoscop zilnicHoroscopul zilei de 2 ianuarie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!