Horoscop. Ce superstiții neașteptate au zodiile. Nativul care îi întrece pe toți

Horoscop. Ce superstiții neașteptate au zodiile. Nativul care îi întrece pe toți
Horoscop. Ce superstitii neasteptate au zodiile. Nativul care ii intrece pe toti

Românii au fost dintotdeauna superstițioși, dar tu știi care este cea mai superstițioasă zodie? Ei sunt nativii care evită să lucreze pe vineri 13 și se întorc din drum atunci când văd o pisică neagră pe stradă.

Ce superstiții au zodiile din horoscop

Berbec

Nativul din zodia Berbec are întotdeauna un talisman norocos la el. Fie că joacă un sport sau petrece o seară liniștită alături de cei mai bun prieteni participând la un joc de societate, regele autoproclamat al horoscopului va avea întotdeauna un talisman lângă el, ca să-i poarte noroc.

Taur

Nativii din zodia Taur cred în norocul începătorului și nu se tem să se aventureze, de fiecare dată, să încerce un joc nou.

Gemeni

Nativii din zodia Gemeni sunt extrem de superstițioși. Evită să treacă pe sub o scară sau să spargă oglinzile din casă, deoarece se tem să nu fie urmăriți timp de 7 ani de ghinion. Din acest motiv, Gemenii pot dezvolta tendințe paranoice.

Rac

Cu toții știm că nativii din zodia Rac sunt extrem de sensibili și sentimentali. Acești reprezentanți ai zodiacului ar face orice pentru familia și oamenii lor dragi. Unul dintre aceste lucruri ar fi să evite să sară sau să calce peste o crăpătură, deoarece se spune că atunci când faci asta, cineva din familia ta pățește ceva.

Leu

Dacă vrei să sperii un nativ din zodia Leu, atunci sparge o oglindă prin preajma lui și vezi ce se întâmplă. Această zodie de foc este extrem de superstițioasă.

Fecioară

Perfecționistul zodiacului nu putea să nu fie și superstițios, având în vedere faptul că încearcă mereu să repare tot și este extrem de atent la toate detaliile.

Balanță

Nativii din zodia Balanță sunt extrem de superstițioși. Vor evita pisicile negre din drum și se vor întoarce, privind peste umăr, pentru a se asigura că nu vor fi urmăriți de ghinion.

Scorpion

Nativii din zodia Scorpion sunt extrem de pasionali. Ei cred în soartă și noroc, acesta fiind motivul pentru care nu ratează nicio șansă de a vedea stelele căzătoare.

Săgetător

Nativii din zodia Săgetător refuză complet să facă orice pe data de vineri 13, deoarece sunt convinși că acest lucru le va da planurile peste cap și vor avea parte de mult ghinion.

Capricorn

Nativii din zodia Capricorn are mereu umbrela pregătită, în cazul în care se schimbă vremea și nu dorește să fie luat prin surprindere.

Vărsător

Ghinionul se traduce în numere în cazul Vărsătorului și nu vrea să aibă nimic de-a face cu combinații precum 666. Acest lucru va fi suficient pentru a-l face să aleagă un alt produs dacă cel anterior are prețul de 6,66 lei. Nu te mira nici dacă e convins că nu merită un job dacă a picat testul de 3 ori.

Pești

Nativii din zodia Pești nu ratează niciodată ocazia de a-ți spune „Sănătate!” după ce te aud strănutând. Pentru ei e important să știi că îți sunt alături în orice situație.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI