Horoscop zilnic 18 iulie 2021. Luna vine cu un impact major asupra zodiilor, chiar azi

Horoscop zilnic 18 iulie 2021. Luna vine cu un impact major asupra zodiilor, chiar azi
Horoscop zilnic 18 iulie 2021. Luna vine cu un impact major

Contextul astrologic al zilei, cu Luna în tranzit prin zodia Scorpion, vine cu o puternică încărcătură emoțională pe care va trebui să o gestionăm cu atenție. În caz contrar, putem da naștere tensiunilor, iar vizate sunt persoanele foarte aproape de sufletul nostru. Ziua este favorabilă trăirilor interioare intense, find de bun augur pentru zodiile de Apă (Rac, Scorpion, Pești), dar și pentru zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn).

Horoscop zilnic 18 iulie 2021

  • Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Azi ar trebui să depui un efort mai mare pentru a rămâne stăpân pe situație, pentru că ai tendința de a te lăsa dominat de gelozii și posesivități, mai ales dacă ești o fire care se aprinde repede. Sentimentul de nesiguranță te poate controla. Luna tranzitează sectorul vieții tale intime și poți profita de context pentru a reaprinde pasiunea în cuplu. Posibile neplăceri legate de situații juridice sau financiare. Atenție mai multă la gradul de corectitudine al celor cu care ai de împărțit bani sau bunuri materiale.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Luna traversează sectorul relațiilor tale și va trebui să fii puțin mai atent la modul în care interacționezi cu cei din jur. Nevoile celorlalți ar trebui mai mult ascultate, iar pentru evitarea tensiunilor ar trebui să alegi întotdeauna o cale de mijloc. Evită orgoliile, ambițiile și stăpânește-te mai mult dacă ești provocat. Dacă n-ai încredere în cei din jur, s-ar putea ca problema, de data aceasta, să fie la tine.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

S-ar putea ca o persoană din trecut să reapară pe nepusă masă și să vrea să discute cu tine pe teme care îți vor aduce disconfort, mai ales emoțional. Pe de altă parte, dat fiind că Luna tranzitează sectorul sănătății tale, ar fi de preferat să te odihnești mai mult și să fii mai atent la modul în care-ți desfășori activitățile pentru că există un risc adus de context care-ți poate da peste cap starea de sănătate.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Luna trece astăzi prin sectorul vieții sentimentale și vine la pachet cu o serie de stări, emoții și trăiri mai greu de gestionat. Unii nativi pot fi copleșiți de amintiri și fantasme ale trecutului. Nu este momentul să iei decizii legate de o relație, mai ales dacă ești dominat de gelozii, resentimente sau neîncredere. Dedică-te unui hobby pentru a-ți îmbunătăți starea de spirit.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

S-ar putea ca ziua de astăzi să vină la pachet cu o serie de stări emoționale greu de controlat. Oricât ai investiga motivele, cu greu vei reuși să te echilibrezi. Pe de altă parte, unii nativi se pot certa cu părinții sau cu cei care au autoritate asupra lor, fiindu-le mai greu să accepte orice formă de impunere. Nu sunt excluse nici situațiile legate de gospodărie care nu se petrec pe placul lor și care le pot da un program deja stabilit peste cap.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Dialogurile nu vor decurge astăzi chiar așa cum te-ai aștepta sau ți-ai dori și de preferat ar fi să nu ridici subiecte de discuție importante pentru că soluționarea lor s-ar putea să nu fie deloc în favoarea ta și să fii dezamăgit, mai ales dacă este vorba de persoane apropiate, de la care aveai așteptări. Posibil ca mental să fii mai stresat și să nu-ți poți aduna gândurile și ideile la un loc. Evită să iei decizii importante.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

S-ar putea să fii mai tentat să faci unele cheltuieli și să nu te mulțumească deloc situația conturilor. Portofelul nu este gol, dar nici nu se anunță câștiguri importante, ba chiar poți întâmpina unele neplăceri legate de salarizare, de calculul unui comision. Ai grijă la amenzi, la facturi neplătite și alte situații financiare cu care te confrunți.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Luna traversează astăzi zodia ta și poate aduce unele provocări menite să-ți schimbe anumite tipare relaționale sau comportamentale. Emoțiile sunt intense astăzi și de preferat ar fi să dai dovadă de mai multă flexibilitate și să nu te opui transformărilor pe care le trăiești. Imprevizibilul își face simțită prezența în viața de cuplu. Totodată, ai grijă la imaginea ta, la o funcție pe care o deții.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Starea de sănătate nu este chiar cea mai bună și de preferat ar fi să te odihnești mai mult. Riscul nu este unul de afecțiuni majore, dar te poți confrunta cu neplăceri care-ți strică starea de spirit și te închid în casă. Totodată, starea interioară nu este deloc bună. Trecutul poate reveni în mintea ta, amintirile pot fi mai dureroase acum și vei lupta să te desprinzi de tot ce îți este nociv în viață, mai ales din punct de vedere emoțional.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Un prieten te poate dezamăgi prin atitudinea pe care o are față de tine sau față de o situație din viața ta personală. Poate ar trebui să impui niște limite și bariere. Pe de altă parte, deși este duminică, nu este deloc exclus să te ciocnești de lipsa de moralitate a unui asociat, a unei persoane cu care lucrezi într-un proiect comun. Oricum și orice ar fi, forța interioară de care dai dovadă este mult amplificată acum.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Chiar dacă este duminică, contextul astrologic al zilei are impact pe latura socio-profesională, așa încearcă să fii mai atent la persoanele cu autoritate din viața ta și la modul în care acestea intervin în deciziile tale legate de carieră. Apără-ți obiectivele, imaginea, reputația și încearcă pe cât posibil să-ți controlezi pornirile impulsive sau autoritare.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Treci prin stări interioare oscilante, schimbătoare și emoțiile tale te neliniștesc. S-ar putea să conștientizezi că ai avut aspirații prea înalte sau că în loc să te apropii de un ideal, tu te-ai îndepărtat, vrând nevrând. Încearcă astăzi să nu-ți faci speranțe prea mari și să nici nu te lași doborât de un insucces de moment.

Horoscopul zilei de 18 iulie 2021 este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextului astrologic al momentului.
Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 1800 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!