Horoscop zilnic 16 septembrie. Luna va agita spiritele tuturor zodiilor. Zi grea mâine pentru Balanțe

Horoscop zilnic 16 septembrie. Luna va agita spiritele tuturor zodiilor. Zi grea mâine pentru Balanțe
Horoscop zilnic 16 septembrie 2021

Horoscop zilnic 16 septembrie. Dacă în prima parte a zilei Luna traversează zodia Capricorn și ne induce o atitudine emoțională mai sobră, determinându-ne să ne ocupăm cu seriozitate și responsabilitate de ceea ce avem de făcut, către seară se va muta în zodia Vărsător, stimulându-ne mai mult nevoia de libertate și independență.

Horoscop zilnic 16 septembrie

  • Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Horoscop zilnic 15 septembrieÎn prima parte a zilei s-ar putea să resimți o apăsare emoțională destul de mare ca urmare a unei situații profesionale, mai ales dacă trebuie să iei o decizie importantă sau să predai un proiect. Totul va decurge bine, deși temerile vor fi mari, astfel că ai putea dedica seara unei ieșiri cu prietnii sau ai putea răspunde afirmativ unei invitații în oraș din partea unei persoane care-ți place.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Horoscop zilnic 15 septembrieS-ar putea să trăiești niște frustrări, constrângeri profesionale, mai ales legate de un proiect în care îți pusesei speranțe și pe care acum trebuie să-l abandonezi pentru că îți lipsesc resursele. Oricum, nu ar trebui să te lași afectat prea tare pentru că vei avea susținerea unei persoane importante care te poate ghida pe o nouă direcție în carieră sau va veni cu ideea unei schimbări pentru ca lucrurile să meargă așa cum îți dorești în plan profesional.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Horoscop zilnic 15 septembrieÎn prima parte a zilei s-ar putea să te lași măcinat de o situație financiară, cel mai probabil legată de o datorie pe care o ai de returnat sau legată de niște bani pe care îi ai de recuperat, de încasat în urma unui contract profesional. Seara se schimbă registrul, când în urma unei discuții îți pot veni niște idei bune, productive, sau poți primi niște vești care să te încânte.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Horoscop zilnic 15 septembrieS-ar putea să simți o presiune din partea colaboratorilor, a persoanelor cu care interacționezi profesional și asta să te scoată complet din zona de confort. Și partenerul de viață poate deveni prea impunător și va dori ca lucrurile să iasă ca el, însă evită să te cerți pentru că tot tu te vei simți copleșit și vei pierde energie. Posibile tensiuni legate de bani.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Horoscop zilnic 15 septembrieSarcinile de la locul de muncă ți se vor părea acaparante și te vei simți copleșit de volumul de muncă și de impunerile superiorilor. Este important să faci față întâi emoțional și apoi, pas cu pas, cu răbdare vei reuși să le rezolvi. Seara dedic-o partenerului și surprinde-l cu un gest tandru sau chiar tu pregătește-te pentru o surpriză.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Horoscop zilnic 15 septembrieS-ar putea ca firea ta destul de rațională și rezervată să fie acum luată prin surprindere de niște trăiri emoționale destul de puternice, intense, care să te stimuleze la o analiză mai atentă a propriilor tale sentimente. S-ar putea ca spre seară să te simți mai obosit și ar trebui să eviți să lucrezi peste program sau să-ți iei de lucru acasă.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Horoscop zilnic 15 septembrieStarea emoțională poate fi destul de apăsătoare, mai ales în prima parte a zilei când treci prin fel și fel de rememorări ale trecutului și activezi temeri mai vechi. O discuție cu părinții sau cu cei dragi te poate ajuta acum. Pe de altă parte, poate ai nevoie de mai multă atenție din partea partenerului și nu ar strica deloc să inițiezi chiar tu o întâlnire, o cină romantică.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Horoscop zilnic 15 septembrieAi grijă cum comunici și ce comunici celor din jur. Ai tendința de a-ți impune punctul de vedere, dar și de a interpreta greșit mesajele altora. S-ar putea să afli un secret sau să descoperi o latură mai puțin plăcută a unei persoane apropiate. Seara dedic-o familiei pentru că se conturează momente calme, liniștite, iar discuțiile au potențial constructiv.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Horoscop zilnic 15 septembrieÎn prima parte a zilei s-ar putea să faci niște cheltuieli care te destabilizează, nu neapărat financiar, cât emoțional. Ca și cum ai plăti ceva ce nu folosești mereu, dar trebuie plătit. Poate plătești facturile utilităților și constați că unele servicii nu-ți sunt necesare. Seara s-ar putea să trebuiască să porți niște dialoguri neplanificate sau să pleci într-o deplasare sau cineva să-ți facă o vizită inoportună.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Horoscop zilnic 15 septembrieÎn prima parte a zilei, cât Luna îți traversează zodia, s-ar putea să resimți o stare mai apăsătoare și să ai unele drame de conștiință, să pui preț prea mare pe vorbele cuiva și să te lași copleșit. Ulterior, ai grijă să nu scoți prea mulți bani din buzunar, mai ales dacă mergi la cumpărături sau vrei să ieși cu prietenii.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Horoscop zilnic 15 septembrieChiar dacă ziua nu începe prea bine și starea emoțională este destul de apăsătoare, ba chiar poți resimți și o oboseală mai mare, către seară registrul se schimbă complet, când Luna intră în zodia ta. Cel mai probabil vei prefera să citești o carte, să stai de vorbă cu un prieten, însă nu uita de programul de somn.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Horoscop zilnic 15 septembrieAi grijă la propunerile asociaților pentru că s-ar putea să încerce să te joace pe degete. Nici prietenii nu vor fi mai presus și s-ar putea să afli niște vești mai puțin confortabile pentru tine care să-ți strice starea de spirit. Încearcă să te duci la culcare mai devreme decât de obicei pentru că vei avea nevoie să-ți reîncarci bateriile și să nu te suprasoliciți, mai ales nervos.

Horoscop zilnic 15 septembrieHoroscopul zilei de 16 septembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

 

 

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 1600 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI